Felügyelet nélkül hagyott tűz okozta egy férfi halálát Debrecenben

Gondatlanságból elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást egy debreceni férfival szemben a rendőrség, miután felügyelet nélkül hagyta az általa gyújtott tüzet, ami egy ember halálát okozta - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a rendőrség honlapján.

wholesale inkjet photo paper wholesale inkjet paper cheap inkjet photo paper cheap inkjet paper

A rendelkezésre álló adatok szerint a debreceni férfi csütörtök 12 óra körül el akarta égetni a Bayk András kertben lévő házának udvarán lévő szemetét, amit meggyújtott, majd felügyelet nélkül hagyott. A lángok átterjedtek a ház melléképületére, amelyben egy ember tartózkodott - olvasható a police.hu oldalon.

A tűzoltók a lángokat megfékezték, azonban a melléképületben tartózkodó férfi életét vesztette.

A rendőrség az ingatlan 69 éves tulajdonosát gyanúsítottként kihallgatta, és a férfi szabadlábon hagyása mellett gondatlanságból elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt, szakértő bevonásával indított nyomozást.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza