Vélhetően szén-monoxid-mérgezésben meghalt egy ember Debrecenben

Mentősök is rosszul lettek, amikor egy vélhetően szén-monoxid-mérgezést kapott férfin próbáltak segíteni kedden Debrecenben - közölte a Hajdú-Bihar Megyei rendőr-főkapitányság sajtószolgálata..

Előzőleg a térségi kataszrófavédelmi igazgatóság jelezte, hogy vélhetően szén-monoxid-mérgezésben meghalt egy ember kedden Debrecenben, a férfi egy fóliasátorban lett rosszul, a rajta segíteni próbáló hét embert szén-monoxid-mérgezés gyanújával vitték kórházba.

A szén-monoxid hatása az emberi szervezetre

A katasztrófavédelem közleménye szerint az eset egy Kondoroskert utcai háznál történt. A helyszínre a debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották. Még az egységek kiérkezése előtt egy embert kihoztak a sátorból, de a mentők már nem tudtak rajta segíteni, a férfi a helyszínen meghalt.

A segítségnyújtás közben rosszul lett hét embert szén-monoxid-mérgezés gyanújával vitték kórházba.

A rendőrség kora délután azt közölte, hogy egy férfi és két nő, valamint az őket ellátó négy mentős lett rosszul. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy három fóliasátornál szén-monoxid-mérgezés gyanúja merült fel. Az elhunyt egy 54 éves férfi.

A gyanú szerint a fóliasátrakba szabálytalanul vezették be a gázt azért, hogy az ott gondozott mezőgazdasági növények ne fagyjanak meg.

Az eset körülményeinek kivizsgálását szakértő bevonásával vizsgálja a rendőrség. A hatóság ismeretlen tettes ellen foglalkozás körében elkövetett halált okozó gondatlan veszélyeztetés vétség gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza