Tovább növelte okostelefon eladásait és piaci részesedését a Huawei

Trend - 2017-05-03

Az idei első negyedévben a Huawei mobil hálózati berendezés gyártó konszern fogyasztói üzletága 21,6 százalékkal 34,55 millióra növelte okostelefon eladásait.

Az amerikai International Data Corporation (IDC) informatikai és távközlési piackutató vállalat kimutatása szerint a Huawei az első negyedévben 9,8 százalékra növelte piaci részesedését az egy évvel korábbi 8,4 százalékról, miközben az okostelefonok világpiaci forgalma 4,3 százalékkal bővült.

A GfK piackutató vállalat szerint az 500 dollár és az e feletti összegbe kerülő prémium kategóriás telefonok piacán a Huawei részesedése 9,7 százalék volt 2017 februárjában, 9 országban pedig (többek között Kínában, Spanyolországban, Olaszországban, Lengyelországban és egyéb kulcsfontosságú piacokon) a 10 százalékot is elérte.

A Huawei Technologies Hungary Kft. MTI-hez szerdán eljuttatott közleménye szerint az anyavállalat fogyasztói üzletága az idei első negyedévben áttörő növekedést ért el több országban is. Több mint ötven százalékkal gyarapította okostelefon szállításait a világ ötvenkét országában, amelyből harminckettőben az emelkedés meghaladta a száz százalékot. Kínában és Európában a vállalat fenntartotta a jelentős, húsz, illetve tizenöt százalékos növekedést, míg Dél-kelet Ázsiában és a Csendes-óceáni térségben több mint hetven százalékkal gyarapította okostelefon szállításait.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza