Az iparszövetség támogatja a közérdekű nyugdíjasszövetkezetek létrehozását

Ajánljuk - 2017-06-08

A Magyar Iparszövetség (OKISZ) támogatja a közérdekű nyugdíjasszövetkezetek létrehozását, mert az javíthat a munkaerő-piaci helyzeten a kis- és középvállalkozásoknál is - mondta Vadász György, a szövetség ügyvezető elnöke az MTI-nek.

Kifejtette: a kereskedelem, a szolgáltatás, a vendéglátás és építőipar területén működő tagjaiknál van tartalék foglalkoztatásra, így nyugdíjasok alkalmazására is, akár a létrehozandó közérdekű nyugdíjasszövetkezeteken keresztül is.

Vadász György hangsúlyozta: az iparszövetség minden olyan konstrukciót támogat, amely a foglalkoztatás bővülésének lehetőségét teremti meg, helyettesíti a közmunkaprogramot, és erre szerinte a nyugdíjasszövetkezetek alkalmasak.

A nyugdíjasszövetkezeteknek nem elhanyagolható a társadalmi hatása sem, hiszen nem kevés azon nyugdíjasoknak a száma, akik tudnak és akarnak is dolgozni, jövedelmet termelni - mondta a szövetség elnöke.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza