Pro...

Eredmények megjelenítése 1-től 20-ig 1627 találatból.

Amerikai sajtó: az Egyesült Államok kanadai nagykövete a legesélyesebb az ENSZ-nagyköveti posztra

Pro... - 2019-02-22

Amerikai sajtójelentések szerint Kelly Craft, Kanadában akkreditált amerikai nagykövet a legesélyesebb arra, hogy az Egyesült Államok következő ENSZ-nagykövete legyen.

Fővárosi Közgyűlés - Jobbik: a főváros feléli vagyonát

Pro... - 2019-02-20

- A Jobbik szerint a fővárosiaknak idén sem lehet sok örömük a budapesti költségvetésben, mivel a város "feléli, amije van".

Kétséges Lengyelország részvétele a jeruzsálemi V4-csúcson az ügyvezető izraeli külügyminiszter kijelentése miatt

Pro... - 2019-02-18

Kétségessé vált Lengyelország részvétele a visegrádi négyek (V4) és Izrael jeruzsálemi csúcsértekezletén, miután Jiszráel Kac ügyvezető izraeli külügyminiszter - idézve Jichák Samír néhai miniszterelnököt - kijelentette, hogy a "lengyelek az anyatejjel szívták magukba az antiszemitizmust".

Több mint 15 millió forint értékű kábítószert találtak egy gödöllői dílernél

Pro... - 2019-02-16

Több mint 15 millió forint értékű kábítószert találtak egy gödöllői férfinél, aki otthonában és cégének fővárosi telephelyén árulta a drogot - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) Kommunikációs Szolgálata szombaton a rendőrség honlapján.

A DK át akarja vizsgáltatni a parlamenti szavazógépeket

Pro... - 2019-02-15

- A Demokratikus Koalíció (DK) arra kéri Kövér László házelnököt, adjon engedélyt az ellenzéki pártoknak a parlament elektronikus szavazógépeinek és az azokat működtető rendszernek az átvizsgáltatására.

Repülőjáratok ezreit törölték az Egyesült Államok északi és nyugati vidékeit sújtó hóviharok miatt

Pro... - 2019-02-13

- Repülőjáratok ezreit törölték kedden, és áramkimaradások vannak az Egyesült Államok északi és nyugati vidékein a térséget sújtó téli viharok miatt.Az észak-nyugati Seattle városától a keleti parti Bostonig összefüggő viharzóna tombol az Egyesült Államokban: folyamatosan havazik, az utak jegesek, Chicagót, Detroitot és Bostont is hó borítja.

- Hatévi mélyponton a brit gazdaság növekedési üteme

Pro... - 2019-02-11

A hétfőn közzétett legfrissebb becslés szerint hat éve nem mért mélypontra lassult tavaly a brit gazdaság növekedési üteme, ráadásul decemberben csökkent is a hazai össztermék (GDP) az előző hónappal összehasonlítva.

- Az elmúlt évtized legnagyobb hatású évértékelője volt a mai

Pro... - 2019-02-10

Az elmúlt évtized legnagyobb hatású évértékelője volt a mai. A magyar kormány a családok támogatásáról szóló döntéseivel egész Európa számára is világossá tette, hogy a bevándorlással szemben a gyermekvállalást helyezi előtérbe.

Négy kábítószer-ültetvényt számolt fel a rendőrség Csongrád megyében

Pro... - 2019-02-08

Négy Csongrád megyei helyszínen számolt fel drogültetvényt a rendőrség. Elfogtak öt férfit, lefoglaltak egyebek mellett tíz kiló marihuánát és 7,5 millió forint készpénzt - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata a police.hu oldalon péntek hajnalban.

Donald Trump: Egyesült Államok fogadjon bevándorlókat, de ezeknek az embereknek törvényes úton kell az országba érkezniük

Pro... - 2019-02-06

A bevándorlási politika rendezése "morális kötelezettség" - fogalmazott Donald Trump évértékelő beszédében.

Az amerikai elnök régi álláspontját ismételte meg, miszerint híve annak, hogy az Egyesült Államok befogadjon bevándorlókat, de ezeknek az embereknek törvényes úton kell az országba érkezniük. Trump ismét elutasította az illegális bevándorlást.

Úgy fogalmazott: ennek árát a tisztességesen dolgozó amerikai polgárok fizetik meg, részben a munkahelyük elvesztésével, részben pedig a közbiztonság romlásával

Ma van a biztonságos internet napja

Pro... - 2019-02-05

Ma, a biztonságos internet napján hatóságok, informatikai cégek, civil szervezetek és gyerekek összefogásával hívják fel a figyelmet a biztonságosabb internetezés fontosságára és alapvető szabályaira.

Szlovák-magyar drogkereskedő csoportot számoltak fel

Pro... - 2019-02-01

Szlovákiában és Magyarországon droggal kereskedő csoportot számolt fel szerdán a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI).

Venezuelai válság - Donald Trump: megkezdődött a küzdelem a demokráciáért

Pro... - 2019-01-31

Megkezdődött a küzdelem a demokráciáért Venezuelában - írta szerda este közzétett Twitter-bejegyzésében Donald Trump amerikai elnök. John Bolton nemzetbiztonsági tanácsadó szintén Twitteren jelentette be, hogy az Egyesült Államok szankcióval sújtotta az Albanisa nicaraguai olajvállalatot, mert venezuelai nyersolajjal kereskedik.

Az Egyesült Államok hivatalosan is kérte Kanadától a Huawei pénzügyi vezetőjének kiadatását

Pro... - 2019-01-30

Az Egyesült Államok hivatalosan is kérte Kanadától a Huawei kínai távközlési óriáscég pénzügyi vezetőjének, Meng Van-csounak a kiadatását - jelentette szerdára virradóra az amerikai Axios hírportál a kanadai Globe and Mail című lapra hivatkozva.

Az amerikai igazságügyi tárca vádat emelt a Huawei kínai óriásvállalat ellen

Pro... - 2019-01-29

Az amerikai igazságügyi minisztérium banki csalás, kereskedelmi titkok ellopása és hatósági félrevezetése miatt két ügyben is vádat emelt a Huawei kínai telekommunikációs óriáscég és pénzügyi igazgatója, a Washington kérésére Kanadában letartóztatott Meng Van-csou ellen - jelentette be sajtótájékoztatóján Matthew Whitaker ügyvezető igazságügyi miniszter.

Venezuelai válság - Mike Pompeo venezuelai különmegbízottat nevezett ki

Pro... - 2019-01-26

- Elliott Abrams veterán diplomata személyében venezuelai különmegbízottat nevezett ki Mike Pompeo amerikai külügyminiszter helyi idő szerint még pénteken.

Mike Pompeo: Washington nem fogadja el diplomatái kiutasítását Maduro venezuelai elnöktől

Pro... - 2019-01-24

Washington nem fogadja el diplomatái kiutasítását Nicolás Maduro venezuelai elnöktől - közölte szerdán este kiadott újabb közleményében Mike Pompeo amerikai külügyminiszter.

Brexit - Volt brit pénzügyminiszter: orosz rulett lenne a megállapodás nélküli kilépés

Pro... - 2019-01-23

George Osborne volt brit pénzügyminiszter szerint orosz rulettel érne fel, ha Nagy-Britannia az EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszeréről szóló megállapodás életbe léptetése nélkül lépne ki az Európai Unióból.

Komoly fennakadásokat okoznak a brit kormányzati munkában a Brexit-bizonytalanságok

Pro... - 2019-01-22

- A legfrissebb szakértői tanulmány szerint komoly fennakadásokat okoznak a brit kormányzati munkában az EU-tagság megszűnésének (Brexit) folyamatát övező bizonytalanságok.

Brexit - Downing Street: aggályosak a Brexit halasztását célzó törekvések

Pro... - 2019-01-20

Theresa May brit miniszterelnök hivatala szerint rendkívül aggályosak azok a képviselői törekvések, amelyek célja a brit EU-tagság megszűnéséhez (Brexit) vezető folyamat késleltetése vagy leállítása.

A felhívás előzményeként több olyan képviselői törvénytervezet is nyilvánosságra került, amely halasztaná a kilépést, illetve megtiltaná a kormánynak a megállapodás nélküli Brexitet.