Pro...

Eredmények megjelenítése 1-től 20-ig 1880 találatból.

Koronavírus - Montenegró korlátozta a belépést, Koszovó is szigorítást fontolgat

Pro... - 2020-07-11

- A fertőzöttek számának növekedése miatt Montenegró újabb szabályokat hozott arra, kik és milyen feltételek mellett léphetnek be az országba. Koszovó pedig az országban élőket fegyelmezné szigorúbb intézkedésekkel.

Koronavírus - Az Egyesült Államokban ismét rekordot döntött az új fertőzések száma

Pro... - 2020-07-10

- Az Egyesült Államokban csütörtökön ismét rekordot döntött a koronavírussal diagnosztizált új fertőzések száma - derült ki a baltimore-i Johns Hopkins egyetem és kórház csütörtök esti adataiból.

Washingtoni idő szerint este 22 óráig, egyetlen nap alatt több mint 64 ezer új fertőzöttet regisztráltak

Pompeo: "orwelli cenzúra" egyes hongkongi tankönyvek kivonása a forgalomból

Pro... - 2020-07-07

"Orwelli cenzúrának" minősítette egyes hongkongi tankönyvek kivonását a forgalomból Mike Pompeo amerikai külügyminiszter hétfő esti közleményében.

Koronavírus - A fertőzöttek száma több mint 11 millió, a halálos áldozatoké meghaladta az 530 ezret

Pro... - 2020-07-05

A világon 11 240 943 ember fertőződött meg a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 530 137, a gyógyultaké pedig 6 044 585 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem vasárnap reggeli összesítése szerint.

Hongkongi joghézagokat szüntet meg Peking szerint az új nemzetbiztonsági törvény

Pro... - 2020-07-01

Peking szerint joghézagokat szüntet meg a Hongkongban újonnan életbe léptetett nemzetbiztonsági törvény, amelyet sokan amiatt bírálnak, hogy tovább csökkentheti a különleges közigazgatási státusú város autonómiáját.

Meghaladta az ötszázezret a halálos áldozatok száma a világon

Pro... - 2020-06-29

A világon 10 145 947 ember fertőződött meg a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 501 898, a gyógyultaké pedig 5 140 987 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem hétfő reggeli összesítése szerint.

Koronavírus - Ismét korlátozhatják az éjszakai szórakozóhelyek működését Szerbiában, Koszovó nem tervez újabb szigorítást

Pro... - 2020-06-26

- A fertőzöttek számának folyamatos növekedése miatt várhatóan ismét korlátozzák az éjszakai szórakozóhelyek nyitvatartási idejét Szerbiában, azonban Koszovóban az aktív esetek számának növekedése ellenére sem várható újabb szigorítás.

Szerb járványügyi jelentések szerint az utóbbi időszakban sok fiatal fertőződött meg, a vírus ugyanis a bárokban és a diszkókban terjed a leggyorsabban.

Koronavírus - Meghaladta a 40 ezret Ukrajnában az azonosított fertőzöttek száma

Pro... - 2020-06-25

Továbbra is gyors ütemben terjed a koronavírus-fertőzés Ukrajnában, naponta folyamatosan egyre nő a fertőzöttek száma, csütörtökre már 994 új beteget regisztráltak, az azonosított fertőzöttek száma pedig meghaladta a 40 ezret - derült ki az ukrán Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács (RNBO) által közétett adatokból, amelyeket az egészségügyi minisztérium is megerősített.

Obama segített 11 millió dollárt gyűjteni Biden elnökválasztási kampányára

Pro... - 2020-06-24

- Barack Obama korábbi amerikai elnök segített 11 millió dollárt (mintegy 3,4 milliárd forintot) gyűjteni egykori alelnökének, a demokraták jelenlegi várható elnökjelöltjének, Joe Bidennek a választási kampányára kedden este egy interneten szervezett adománygyűjtő rendezvényen.

Észak-Macedóniában már a járvány második hulláma tombol

Pro... - 2020-06-22

Észak-Macedóniában a szakértők szerint már a koronavírus-járvány második hulláma szedi az áldozatait, a köztársasági elnök úgy véli, ezt el lehetett volna kerülni, ha az egész kormány egységesen áll ki az intézkedések mellett.

Koronavírus - Továbbra is gyorsul a fertőzés terjedése Ukrajnában

Pro... - 2020-06-19

Továbbra is gyorsuló ütemben terjed a koronavírus-fertőzés Ukrajnában, péntekre megint rekordot döntött az újonnan regisztrált betegek száma - derült ki az ukrán Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács (RNBO) által közétett adatokból, amelyeket az egészségügyi minisztérium is megerősített.

Koronavírus - Koszovóban rekordszámú új fertőzött van, Boszniában felmentették a szabálysértőket

Pro... - 2020-06-17

- Koszovóban rekordot döntött az új koronavírus-fertőzöttek száma, holott a pristinai vezetés azt hitte, már véget ér a járvány az országban. Az egyik boszniai bíróság pedig úgy ítélte meg, nem volt jogos a maszkviselési kötelezettséget megszegők megbírságolása, így felmentette őket a fizetési kötelezettség alól.

Pekingben újabb korlátozásokat vezettek be

Pro... - 2020-06-16

- Tovább nőtt a koronavírusos fertőzöttek száma Pekingben, miután a hét végén felfedeztek egy nagybani piachoz köthető járványgócot, a kínai fővárosban ezért újabb korlátozásokat vezettek be a vírus terjedésének megfékezésére.

Peking szigorításokkal és széleskörű teszteléssel küzd a járvány újabb hulláma ellen

Pro... - 2020-06-15

Pekingben több szigorítással és széleskörű teszteléssel igyekeznek kiküszöbölni a koronavírus-járvány újabb hullámát, miután csaknem nyolcvanan megfertőződtek egy nagybani élelmiszerpiacon.

A francia államtanács semmissé nyilvánította a gyülekezési tilalmat

Pro... - 2020-06-14

A francia államtanács szombaton semmissé nyilvánította a tíz főt meghaladó gyülekezések tilalmát, amit a kormány rendelt el a koronavírus-járvány miatt július 10-ig életben lévő egészségügyi rendkívüli állapotra hivatkozva, s helyreállította a tiltakozás szabadságát az egészségügyi előírások betartása mellett.

Egy boszniai felmérés szerint az emberek ismét korlátozásokat akarnak

Pro... - 2020-06-13

A boszniaiak szerint újra korlátozó intézkedéseket kellene bevezetni a járvány terjedésének megakadályozása érdekében, Szerbiában pedig a választásokon is feltehetően kötelező lesz a védőfelszerelés viselése.

Amerikai tüntetések - A szenátus illetékes bizottsága megszavazta a katonai támaszpontok átnevezését

Pro... - 2020-06-12

- A republikánus többségű amerikai szenátus fegyveres erőkkel foglalkozó bizottsága megszavazta csütörtökön az egykori konföderációs vezetőkről elnevezett katonai támaszpontok átnevezését, az afroamerikaiakat sújtó rasszizmus ellen Egyesült Államok-szerte kibontakozott tüntetéshullám hatására.

Ukrajnában minden eddiginél több fertőzöttet azonosítottak

Pro... - 2020-06-11

Ukrajnában minden eddigit meghaladó számú, 689 új koronavírusos esetet azonosítottak az elmúlt egy nap alatt, velük együtt a regisztrált fertőzöttek száma elérte a 29 070-et - közölte az egészségügyi minisztérium.

Világszerte 7,2 millióan fertőződtek meg és 411 ezren haltak meg

Pro... - 2020-06-10

- Világszerte 7 238 768 ember fertőződött meg a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 411 279, a gyógyultaké pedig 3 371 823 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem szerda reggeli összesítése szerint.

Az Egyesült Államokban két hónap óta hétfőn halt meg a legkevesebb beteg

Pro... - 2020-06-09

Az Egyesült Államokban két hónap óta hétfőn halt meg a legkevesebb beteg az új típusú koronavírus okozta fertőzés miatt.