Pro...

Eredmények megjelenítése 61-től 80-ig 1487 találatból.

Texas állam 62 megyéjét nyilvánították katasztrófa sújtotta területnek

Pro... - 2017-08-28
wholesale inkjet paper inkjet paper manufacturers inkjet photo paper manufacturers cheap photo paper cheap inkjet photo paper wholesale inkjet photo paper best inkjet paper online

Texas állam 62 megyéje katasztrófa sújtotta területté vált vasárnap estére a trópusi viharrá szelídült Harvey hurrikán pusztításai nyomán.

Texasban vasárnap éjjel nem hogy apadt volna, hanem egyenesen erősödött az esőzés, több mint ezer embert mentettek ki az otthonából, többek között Houstonban is. Meteorológusok előrejelzései szerint az esőzések várhatóan még erősödnek is és a viharzóna egészen szerdáig tombol Texasban. Szombaton és vasárnap mintegy 75-80 centiméternyi csapadék hullott, elsősorban Houstonra. Az amerikai meteorológiai szolgálat szerint "példa nélküli" a természeti katasztrófa.

Nébih: megkezdődött a parlagfűvel fertőzött területek légi felderítése

Pro... - 2017-08-24

Megkezdődött az idén is a megyei kormányhivatalok növény- és talajvédelmi szakembereinek részvételével és a készenléti rendőrség helikoptereinek közreműködésével a parlagfűvel fertőzött területek légi felderítése, amelynek során több százezer hektárnyi területet tekintenek át a magasból - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján.

Szerbiában szeptembertől 700 migráns gyerek indul iskolába

Pro... - 2017-08-23

Szerbiában szeptembertől - szerb társaikkal együtt - csaknem 700 migránsgyerek indul iskolába, a legtöbben a Belgrádhoz közeli Palilula és horvát határhoz közeli Sid községekben - jelentette ki Vladimir Cucic szerb menekültügyi és migrációs biztos szerdán.

Cucic a szerbiai közszolgálati televíziónak (RTS) adott interjújában elmondta: annak ellenére, hogy a gyerekek egy része el fogja hagyja az országot, el kell kezdeniük a tanévet.

Donald Trump nem jelentett be konkrét csapatnövelést Afganisztánban

Pro... - 2017-08-22

Az elnök az arlingtoni Fort Myer támaszponton hangsúlyozta: az új afganisztáni stratégia lényege, hogy nem időpontot jelöl meg, hanem a feltételek teljesülését tartja fontosnak a sikerhez. Hozzátette: emiatt nem akar az Afganisztánban állomásozó csapatok létszámáról vagy további konkrét katonai hadműveletekről a nyilvánosság előtt beszélni. Mint mondta, "nem kell, hogy az ellenségeink tudjanak minderről".

Szakértő: a charlottesville-i demonstrációk a kezdetet jelentik

Pro... - 2017-08-21
inkjet photo paper inkjet photo paper online inkjet paper cheap inkjet paper inkjet photo paper manufacturers best inkjet photo paper cheap inkjet paper wholesale inkjet paper

- Frank Tibor Amerika-szakértő szerint az egyesült államokbeli charlottesville-i demonstrációk nem önálló epizódot jelentenek, hanem a radikalizálódás kezdetét jelezhetik.

A szakértő az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában felidézte, hogy a hétvégén például Bostonban is volt egy tüntetés. Ez ugyan kevésbé volt erőszakos, de a több száz jobboldali tüntető körül több ezer baloldali tüntető jelent meg - tette hozzá.

Barcelonai gázolás - Kövér László részvétét fejezte ki a szenátus és a képviselőház elnökének

Pro... - 2017-08-18

- Részvétét fejezte ki Kövér László, az Országgyűlés elnöke a csütörtöki barcelonai terrortámadás kapcsán a spanyol képviselőház, illetve a szenátus elnökének.

Az Ana Pastor képviselőházi és Pío García-Escudero szenátusi elnöknek címzett részvétnyilvánító levélben Kövér László azt írta, mély megdöbbenéssel értesült a terrorista merényletről, amely számos ember életét követelte és sokakat megsebesített.

Brexit - A brit kormány átmeneti időre szóló vámuniót javasol az EU-nak

Pro... - 2017-08-15

Átmeneti időre szóló vámuniót javasol az Európai Bizottságnak a brit kormány az Egyesült Királyság európai uniós tagságának 2019-ben várható megszűnése utáni időszakra.

A kedden ismertté vált javaslatban az áll, hogy a brit kormány a "lehető legszabadabb és legzökkenőmentesebb" kereskedelemre törekszik az Egyesült Királyság és az Európai Unió között. Az átmeneti időre szóló megállapodás pedig nemcsak a szigetország gazdaságának érdekeit szolgálná, hanem az Európai Unióét is - közölte a brit kormány Brexit-tárgyalásokért felelős minisztere a BBC hírtelevíziójában.

A Waberer's növelte árbevételét az első félévben

Pro... - 2017-08-14

A Waberer's International Nyrt. árbevétele az első félévben 313 millió euróra növekedett, 13,3 százalékkal meghaladta az előző év első félévi árbevételét - közölte a társaság hétfőn a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.

Az egy részvényre jutó eredmény (EPS) 0,37 euróról 0,48 euróra, 29,2 százalékkal emelkedett.

A bruttó fedezet éves szinten 14 százalékkal, 68 millió euróra nőtt 2017 első felében.

Ezrek vettek részt a prágai melegfelvonuláson

Pro... - 2017-08-13

Mintegy 15 ezren vettek részt szombat délután Prágában a melegek felvonulásán, amely a cseh fővárosban most záruló szexuális kisebbségek hete, a Prague Pride 2017 csúcspontja.

A Prague Pride fesztivált immár hetedik alkalommal tartották meg a cseh fővárosban. Katerina Sarapová, a rendezvény igazgatója szerint a fesztivál programjaira a hét folyamán több tízezren látogattak el. A színes menet élén Adriana Krnácová, Prága főpolgármestre haladt, aki a korábbi évekhez hasonlóan hivatalos védnökséget vállalt a rendezvény felett. A prágai polgármesteri hivatal épületén egész héten ki volt tűzve a szivárványos zászló. Szolidaritása jeléül a menetben több cseh politikus is megjelent.

FM: a nyári termékeknél is tetten érhető a kettős minőség

Pro... - 2017-08-08

A nyári termékeknél is tetten érhető a kettős minőség a Földművelésügyi Minisztérium szerint, ezt igazolta a most lezárult, a jellegzetes nyári termékek összehasonlító vizsgálata, amelyet Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter rendelt el azért, hogy kiderítse: a magyar és a nyugat-európai piacokon azonos márkanév alatt eltérő minőségű élelmiszerlánc-termékeket forgalmaznak-e.

Brexit - Szakértő: hosszabb távon felmerülhet az Ír-sziget egyesítése is

Pro... - 2017-08-07

Hosszabb távon a Brexit következménye lehet, hogy Észak-Írország egyesül Írországgal - vélekedett Gálik Zoltán egyetemi docens az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában.

Észak-Írország - a sziget egyesítését pártoló - katolikus lakosságának alacsonya aránya miatt borítékolható, hogy ezt most nem szavaznák meg egy referendumon. A demográfiai viszonyok változása azonban növelheti a kiválás esélyét, ráadásul Nagy-Britannia kilépése az unióból e téren is új helyzetet teremt - mondta a szakértő.

Az amerikai külügy sürgeti az amerikai állampolgárokat, hogy minél előbb hagyják el Észak-

Pro... - 2017-08-03

Az amerikai külügyminisztérium szerda este kiadott közleményében sürgette az amerikai állampolgárokat, hogy minél előbb hagyják el Észak-Koreát.

A figyelmeztetést egy hónappal a teljes beutazási tilalom életbe lépése előtt adta ki a külügyi tárca.Washington a múlt hónapban - az Észak-Koreában letartóztatott és kényszermunkára ítélt, majd kómában hazaszállított egyetemista, Otto Warmbier halála után - jelentette be, hogy megtiltja állampolgárai észak-koreai utazását. A tilalom szeptember elsején lép életbe.

Az amerikai szenátus elsöprő többséggel szavazta meg az új FBI-igazgató kinevezését

Pro... - 2017-08-02

Az amerikai szenátus elsöprő többséggel megszavazta kedden Christopher Wray kinevezését a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) élére.

A száztagú szenátusban 92 politikus szavazott igennel és 5 szenátor utasította el Wray kinevezését.

Az 51 éves jogászt Donald Trump elnök június elején jelölte az FBI élére, miután májusban sokak számára váratlanul felmentette a szervezet korábbi vezetőjét, James Comeyt a tavalyi amerikai elnökválasztási folyamatba történt orosz beavatkozás vizsgálatait érintő nézetkülönbségek miatt.

Magyar Nagydíj - Vettel nyert és növelte az előnyét összetettben

Pro... - 2017-07-31

- A négyszeres világbajnok Sebastian Vettel, a Ferrari német pilótája nyerte a 32. Forma-1-es Magyar Nagydíjat vasárnap a Hungaroringen, ezzel 14 pontra növelte az előnyét összetettben a most negyedik Lewis Hamiltonnal, a Mercedes brit pilótájával szemben.

A 30 éves Vettel az idén negyedszer, pályafutása során pedig 46. alkalommal győzött, Mogyoródon 2015 után másodszor diadalmaskodott.

Az amerikai szenátus megszavazta az Oroszország, Irán és Észak-Korea elleni szankciós törvényt

Pro... - 2017-07-28

- A képviselőház után az amerikai szenátus is nagy többséggel szavazta meg csütörtökön este az Oroszország, Irán és Észak-Korea elleni szankciókat megfogalmazó törvénycsomagot.

A száztagú szenátusban 98:2 arányban fogadták el a törvénycsomagot, csupán Bernie Sanders vermonti és Rand Paul kentuckyi szenátor szavazott ellene. A szenátusi szavazásra két nappal azt követően került sor, hogy a képviselőház szintén elsöprő többséggel - 419 igenlő és három ellenző vokssal - megszavazta a törvényt.

Megközelítették a 800 millió eurót az első fél év ingatlanbefektetései Magyarországon

Pro... - 2017-07-26

- Elérte a 795 millió eurót az ingatlanbefektetések összege Magyarországon az első fél évben, ami a régió forgalmában 15 százaléknyi részesedét jelent - közölte a CBRE nemzetközi ingatlantanácsadó szerdán.

Ismertették, hogy idén már három ügylet értéke is meghaladta az 50 millió eurót, a vevők valamennyi esetben belföldi alapok voltak.

Berlin a Törökországba irányuló fegyverszállításokat is leállítja -

Pro... - 2017-07-21

A német kormány az ankarai vezetéssel szembeni keményebb fellépés jegyében a Törökországba irányuló fegyverszállításokat is leállítja - értesült a Bild című német lap. Pénteki beszámolója szerint a szövetségi kormány felfüggesztette valamennyi törökországi hadiipari üzleti projektet. A gazdasági minisztérium közvetve megerősítette a Bild értesülését, a tárca szóvivője közölte, hogy megvizsgálják az összes folyamatban lévő ügyet.

Időjárás-jelentés

Pro... - 2017-07-20

Időjárási helyzet Európában:

A Brit-szigetektől északnyugatra ciklon örvénylik, amelynek hatására szárazföldünk északnyugati tájain erősen felhős az ég, és a ciklonhoz tartozó frontok mentén elszórtan zápor, néhol zivatar is kialakul. Sekély ciklon okoz felhős, helyenként csapadékos időt a Fehér-tenger térségében. Kontinensünk más részeinek időjárását inkább anticiklonális hatások alakítják, túlnyomóan napos az idő, de az időnként erősebben megnövekvő gomolyfelhőzetből néhol zápor, zivatar is kialakul.

Az Egyesült Államok kidolgozta a NAFTA újratárgyalásának alapelveit

Pro... - 2017-07-18

Az Egyesült Államok kidolgozta az Észak-amerikai Szabadkereskedelmi Egyezmény (NAFTA) újratárgyalásának alapelveit és a dokumentumot Robert Lighthizer hétfőn este megküldte a kongresszusnak. Robert Lighthizer, az Egyesült Államok kereskedelmi képviselője az alapelveket rögzítő dokumentumhoz csatolt levelében hangsúlyozta: a Trump-adminisztráció célja az amerikai kereskedelmi deficit csökkentése a Kanadába és Mexikóba exportált amerikai termékek volumenének növelésével.

cheap photo paper cheap photo paper online inkjet paper for photos best inkjet paper for photos inkjet photo paper inkjet photo paper online inkjet paper cheap inkjet paper
hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza