Olvastuk

Eredmények megjelenítése 1-től 20-ig 1368 találatból.

Brit és cseh lap a nemzeti konzultációról

Olvastuk - 2017-09-25

A nemzeti konzultációról közölt kommentárt hétfőn a Financial Times című brit üzleti napilap és a Hospodárské Noviny című cseh gazdasági és politikai napilap.

A Soros György ellen indított magyar kormányzati kampány - beleértve a tervezett nemzeti konzultációt is - több szempontból aggasztó - írta a Financial Times szerkesztőségi cikkében. Egyrészt a feltételezett "Soros-terv" álhír, másrészt a zsidó holokauszttúlélő elleni kampány mögöttes antiszemitizmust sugall - áll a cikkben.

Orosz lap: egy ENSZ-jelentés szerint az EU 100, Moszkva pedig 55 milliárd eurót bukott a szankciókon

Olvastuk - 2017-09-14

Az Európai Unió gazdasága több mint 100, Oroszországé pedig mintegy 55 milliárd eurót veszített a Moszkva elleni, az ukrajnai beavatkozás miatti szankciók bevezetés óta - idézte csütörtökön a Nyezaviszimaja Gazeta Idrisz Dzsazairinak, az ENSZ különmegbízottjának jelentését.

Financial Times - Az EU egymillió eurót biztosít az eltérő élelmiszerminőség kivizsgálására

Olvastuk - 2017-09-12

- Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke várhatóan egymillió eurós felajánlást tesz szerdán az élelmiszerek kettős minőségének nemzeti hatáskörben történő kivizsgálására - közölte a Financial Times brit üzleti napilap internetes kiadásában.

A napilap információ szerint Juncker az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésének szerdai napján tervezett évértékelő beszédében kitér a főként közép-európai országok kormányai és élelmiszerfelügyeleti hatóságai által feltárt élelmiszerek eltérő minőségének problémájára is

Az Egységes Oroszország nyerte mind a tizenhat kormányzóválasztást

Olvastuk - 2017-09-11
on the beach hotels argento outlet yoox uk mens marks and spencer discount code new look voucher

- Az előzetes adatok szerint Oroszországban mind a 16 kormányzóválasztást a kormányzó Egységes Oroszország párt jelöltje nyerte meg vasárnap, második fordulóra egyik érintett régióban sem lesz szükség. Moszkvában a parlamenten kívüli ellenzék megerősítette ugyan pozícióit, de a jelenlegi szabályozás szerint nem lesz képes önállóan jelöltet állítani a 2018-as polgármester-választáson.

Német lap: az Iszlám Állam több mint 11 ezer szíriai útlevéllel rendelkezik

Olvastuk - 2017-09-10
cheap inkjet photo paper wholesale inkjet photo paper

Több mint 11 ezer szíriai útlevéllel rendelkezik az Iszlám Állam nevű terrorszervezet - írta a Bild am Sonntag című vasárnapi német lap a szövetségi bűnügyi hivatal (BKA) adataira hivatkozva.

A BKA kimutatása szerint a terrorszervezet 11 100 úgynevezett "igazi hamis" szíriai útlevéllel rendelkezik. Az elnevezés onnan származik, hogy az Iszlám Állam (IÁ) Szíriában eredeti, de kitöltetlen útleveleket zsákmányolt, amelyeket hamis személyazonosító adatokkal töltöttek ki, a dokumentumok így egyszerre eredetiek és hamisak. Érvénytelenek is, mert a szíriai hatóságok nem vették nyilvántartásba őket kiadott útlevélként.

Német lapok a kvótaperben hozott ítéletről

Olvastuk - 2017-09-08
cheap inkjet photo paper wholesale inkjet photo paper

Németországban több lap az Európai Bíróság kvótaügyben hozott ítéletével kapcsolatban foglalkozott Magyarországgal pénteken.

A konzervatív Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) Ajándék Orbánnak címmel közölte Stephan Löwenstein összeállítását, aki kiemelte, hogy Orbán Viktor magyar kormányfő "belpolitikailag profitál" a bírósági döntésből, amelyet minden fenyegetés ellenére nem akar elfogadni, míg az eljárás másik résztvevője, Szlovákia tárgyalásokban reménykedik.

Egy elemzőt idézve kifejtette: a Nyugat bírálatai ellenére felépített határkerítés Orbán kormányának "jelképe" lett, a "Brüsszel-ellenes retorika" pedig mozgósítja szavazótáborát, és az egész ügy révén "szabadságharcosként" tudja bemutatni magát a választók előtt. A többi között hozzátette: elsősorban belpolitikai célokat szolgálhat Orbán azon követelése is, hogy az Európai Bizottság járuljon hozzá a határvédelem költségeihez.

A konzervatív Die Welt Magyarország veresége Orbánnak győzelem címmel közölte Boris Kálnoky cikkét, aki kiemelte: a bírósági döntés a kormányfőnek "nagyon jól jön - kampánytémaként".

Hangsúlyozta: "már régen nem érvényes" Orbán kijelentése, miszerint elfogadja a menekültkvótákról szóló döntést, és "nem lenne meglepő", ha az ügyet egészen a 2018-as választásokig napirenden tartaná, mert a magyar társadalom nagy része elutasítja a muzulmánok bevándorlását, és a többség politikai oldalakat átívelően támogatja Orbán menekültpolitikáját.

Izrael légi csapást mért egy vegyi fegyvert fejlesztő szíriai létesítményre

Olvastuk - 2017-09-07
on the beach holidays argento sale yoox uk marks and spencer voucher new look voucher

Izrael légi csapást mért csütörtökre virradóra Szíria egy vegyi fegyvereket fejlesztő és raktározó létesítményére - jelentette az izraeli média szíriai ellenzéki és libanoni forrásokra hivatkozva. A Szíria nyugati részén, Hama közelében végrehajtott légi csapásban az izraeli légierő négy repülőgépe vett részt.

Marosvásárhelyi iskolaügy - Maros megye főtanfelügyelője a szülőket hibáztatja

Olvastuk - 2017-09-06
on the beach hotels argento outlet yoox uk mens marks and spencer discount code new look voucher

- A marosvásárhelyi Római Katolikus Gimnázium diákjainak szüleit hibáztatja Ioan Macarie Maros megyei főtanfelügyelő amiatt, hogy az iskola több mint 300 diákja még mindig nem tudja, hol kezdi hétfőn a tanévet.

Minden tizedik ötvenéves brit férfinak tíz évvel idősebb a szíve

Olvastuk - 2017-09-05

Minden tizedik ötvenéves brit férfinak tíz évvel idősebb a szíve a valóságos koránál, ami megnöveli a végzetes szívroham vagy az agyi érkatasztrófa kockázatát - állapította meg az Angol Közegészségügyi Szolgálat (PHE) hétfőn közzétett jelentésében, melyet a BBC hírportálja ismertetett.

Lefoglaltak külföldön több mint fél tonna lopott aranyat, amit Janukovics környezete vitt ki Ukrajnából

Olvastuk - 2017-09-04

Több mint fél tonna olyan aranyat foglaltak le külföldön az ukrán hatóságok, amit az Oroszországba menekült Viktor Janukovics volt államfő közvetlen környezete lopott el és vitt ki Ukrajnából - hozta nyilvánosságra Jevhen Jenyin főügyész-helyettes az Insider című ukrán hírportálnak adott hétfő interjújában, amiből az UNIAN ukrán hírügynökség közölt részletet.

Nincs visszhang Budapestről

Olvastuk - 2017-08-31
cheap inkjet paper cheap inkjet photo paper wholesale inkjet photo paper best inkjet photo paper inkjet photo paper online

Németországban a Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című lap a magyar-német kormányzati viszonyról közölt cikket csütörtöki számában.A Nincs visszhang Budapestről című írásában Stephan Löwenstein kiemelte, hogy Angela Merkel német kancellár az utóbbi napokban többször bírálta a magyar kormányt a 2015-ös menekültválsággal kapcsolatban, és míg Orbán Viktor miniszterelnök és bizalmasai ilyenkor általában gyorsan válaszolnak, ezúttal eddig elmaradt a "visszhang".

Francia lap: Macron folytatja a reformokat a "nép türelmetlensége" ellenére

Olvastuk - 2017-08-31

A francia államfő hallja a "nép türelmetlenségét", de továbbra is "hazája teljes átalakítását" ígéri a "régi világ erőinek" kétkedései ellenére, s azt szeretné, ha majd az elért eredmények alapján ítélnék meg őt - ezt maga Emmanuel Macron jelentette ki a Le Point című francia hetilapnak adott 22 oldalas interjúban.

Emmanuel Macron, akinek népszerűsége a nyáron rohamosan csökkent, 40 százalék alá esett, először adott hosszabb lapinterjút három hónappal ezelőtti megválasztása óta.

Nébih: minden második utas tiltott húskészítményt próbált áthozni az ukrán határon

Olvastuk - 2017-08-30
wholesale inkjet photo paper wholesale inkjet paper inkjet paper manufacturers cheap photo paper

Minden második utasnál találtak tilalom alá eső terméket az ukrán határon a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei, amikor az Ukrajnában elterjedt afrikai sertéspestis (ASP) veszélye miatt elsősorban a személyes fogyasztásra szánt állati eredetű termékek behozatalát ellenőrizték a múlt héten

Magyarország konzultációra hazarendelte hollandiai nagykövetét

Olvastuk - 2017-08-25

Magyarország konzultációra hazarendelte Hollandiába akkreditált nagykövetét, meghatározatlan időre abbamarad a nagyköveti szintű kapcsolattartás a két ország között - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.

Brit lapok jókor meghozott döntésnek tartják Rooney visszavonulását a válogatottól

Olvastuk - 2017-08-24

- Jókor meghozott döntésnek tartja a csütörtöki brit lapok többsége Wayne Rooney visszavonulását az angol labdarúgó-válogatottól, bár vannak köztük olyanok is, amelyek szerint az Everton játékosa hibát követ el.

Az angol labdarúgó-válogatott történetének legeredményesebb gólszerzője szerdán jelentette be, hogy többet nem lép pályára a nemzeti csapatban.

Leváltották az amerikai haditengerészet 7. flottájának parancsnokát

Olvastuk - 2017-08-23

Leváltották az amerikai haditengerészet 7. flottájának parancsnokát, Joseph Aucoin altengernagyot - jelentette kedden este az amerikai média. A The Wall Street Journal című lap és a CBS televízió értesüléseit az altengernagy leváltásáról várhatóan szerdán erősíti meg a Pentagon hivatalosan is.Aucoin altengernagy a japán Jokoszukában állomásozó 7. flotta háromcsillagos parancsnoka. Felmentésének oka a lapértesülések szerint feletteseinek megrendült bizalma, miután a közelmúltban a flotta négy hajójának volt komoly balesete.

Rendkívüli tételek javították a CIG Pannónia féléves eredményét

Olvastuk - 2017-08-22

A CIG Pannónia 2,484 milliárd forint nyereséget ért el az első félévben, az egy részvényre jutó eredménye 40,2 forint volt - jelentette be a társaság kedden a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapjáén megjelent nemzetközi számviteli előírások (IFRS) szerint készített konszolidált gyorsjelentésében.

A legnagyobb brit vállalatok kétharmada felkészületlen a kibertámadásokkal szemben

Olvastuk - 2017-08-21
inkjet photo paper inkjet photo paper online inkjet paper cheap inkjet paper inkjet photo paper manufacturers best inkjet photo paper cheap inkjet paper wholesale inkjet paper

A legnagyobb brit vállalatok kétharmada felkészületlen a kibertámadásokkal szemben egy kormányzati felmérés hétfőn ismertetett eredményei szerint.

A Londoni Értéktőzsde FTSE-350-es indexét alkotó 350 legnagyobb vállalat 68 százalékánál a vezetők nem rendelkeznek a kibertámadások ellen bevethető ismeretekkel, és csak 2 százalékuk jelezte, hogy átfogó képzésben részesültek a munkatársai arra az esetre, ha olyan kibertámadás érné a céget, amelyhez hasonlót a WPP reklámcég vagy épp a FedEx csomagküldő szolgálat szenvedett el júniusban és júliusban.

Tüntetett az ellenzék a szabadságért

Olvastuk - 2017-08-20
inkjet photo paper inkjet photo paper online inkjet paper cheap inkjet paper inkjet photo paper manufacturers best inkjet photo paper cheap inkjet paper wholesale inkjet paper

Függetlenség Napja címmel szervezett demonstrációt vasárnap délután 4 órára az ellenzék a budapesti Szabad Sajtó útjára. A tüntetésen a elsősorban a sajtószabadságért, a kormányközeli körök vidéki médiavásárlásai, de a civil szervezetek megbélyegzése és a kormány oktatáspolitikája ellen is tiltakoztak.

"A szabadságkorlátozó Orbán-rezsim folyamatos harcot hirdet mindenki ellen, aki tőle független. Ezt a harcot fogja folytatni a Fidesz ősztől is a média szabadsága és az európai magyar polgárok szabadsága ellen. Ezért pártok és civilek közös tüntetésen állunk ki a sajtószabadságért, a jogállamért, a demokráciáért" – írták a szervezők az esemény felhívásában.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza