Olvastuk

Eredmények megjelenítése 61-től 80-ig 1347 találatból.

Londoni merénylet - Brit belügyminiszter: a közösségi médiaportáloknak ki kell szűrniük a terrorra buzdító tartalmakat

Olvastuk - 2017-03-26

A brit belügyminiszter szerint a közösségi médiaportáloknak a jelenleginél aktívabban fel kell lépniük az online felületeikkel visszaélő terroristák ellen.

Amber Rudd a The Sunday Telegraph című konzervatív vasárnapi brit lapnak írt cikkében közli: a brit kormány hamarosan közzéteszi felülvizsgált terrorizmusellenes stratégiáját, amelynek sarkalatos fontosságú eleme lesz a fellépés az online felületeken terjedő radikalizáló tartalmak ellen.

Külföldi sajtó Magyarországról - Német lap a menekültek elleni erőszakról

Olvastuk - 2017-03-24

A Die Welt című konzervatív német lap a nemzetközi migrációs válsággal kapcsolatban foglalkozott Magyarországgal az online kiadásában pénteken.

Boris Kálnoky A két igazság a menekültek elleni erőszakról című írásában kiemelte, hogy míg emberi jogi aktivisták szerint a magyar rendőrség rendszerszinten alkalmaz erőszakot a menekültek ellen, a rendőrség, a belügyminisztérium és Orbán Viktor miniszterelnök pedig ezt tagadja, a tények ellenőrzése azt mutatja, hogy valóban "van erőszak a migránsok ellen, és hamis állítások is, mindkét oldalon".

A felhők megismerése a meteorológiai világnap idei témája

Olvastuk - 2017-03-23

A felhők megismerése a meteorológiai világnap idei témája, mivel fontos szerepet játszanak a Föld energiamérlegében, az időjárás és az éghajlat alakulásában - mondta az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) elnöke csütörtökön Budapesten.

Olasz sajtó: Líbia 800 millió eurós segélycsomagot követel a migránshullám leállítására

Olvastuk - 2017-03-20

Líbia nyolcszázmillió eurós segélycsomagot követel a partjairól induló migránsok hullámának leállítására az Európai Uniótól és Olaszországtól - írta a Corriere della Sera című olasz napilap hétfőn a Rómában zajló Európa-Afrika miniszteri találkozóhoz időzítve.

A napilap az Olaszország és Líbia között február 2-án aláírt migrációs megállapodás részleteit hozta nyilvánosságra.

Végrehajtási tilalom megsértése miatt bírságolt a GVH

Olvastuk - 2017-03-15

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) döntése értelmében a vízi szárnyasokkal foglalkozó Tranzit-csoport bővítheti tevékenységi körét és csirkét is nevelhet, feldolgozhat és értékesíthet, ugyanakkor a csoport érdekeltségébe tartozó Tranzit-Ker és Tranzit-Food vállalkozások 1,8 millió forint bírságban részesültek a végrehajtási tilalom megsértése miatt.

Olasz sajtó: a legnépszerűbb, de egyben az egyik legtöbbet bírált pápa is Ferenc

Olvastuk - 2017-03-13

Támogatottsága miatt a legnépszerűbb, az őt érő kritikák miatt viszont az egyik legtöbbet bírált pápának számít a négy évvel ezelőtt, 2013. március 13-án megválasztott Ferenc pápa az egyházfő első négy esztendejét értékelő hétfői olasz sajtóértékelések szerint.

Amerikai sajtó: az Iszlám Állam vezetője hónapokkal ezelőtt elmenekült Moszulból

Olvastuk - 2017-03-09
led corn bulb e27 led corn bulb 80w led corn bulb b22

Két amerikai televízió is arról számolt be szerdán este, hogy Abu Bakr al-Bagdadi, az Iszlám Állam nevű terrorszervezet vezetője hónapokkal ezelőtt elmenekült az ostromlott iraki Moszulból.

Al-Bagdadit, a 46 éves, iraki származású terroristavezért egy ideig halottnak hitték, tavaly szeptember óta azonban - hírszerzési jelentések szerint - egyértelműen Moszulban bújt meg.

Munkaszünetté nappá nyilvánították nagypénteket

Olvastuk - 2017-03-07

Az Országgyűlés kedden a Fidesz-KDNP képviselőinek javaslatára munkaszüneti nappá nyilvánította nagypénteket, így idén április 14-től négynapos munkaszüneti ünneppé válik a húsvét.

A parlament 163 igen szavazattal, 2 tartózkodás mellett támogatta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, valamint Balog Zoltán emberi erőforrások minisztere és Varga Mihály nemzetgazdasági tárcavezető erről szóló egyéni képviselői indítványát. Két független képviselő, Fodor Gábor (Liberálisok) és Szabó Szabolcs (Együtt) tartózkodott.

Továbbra is rekordalacsony a munkanélküliségi ráta Németországban

Olvastuk - 2017-03-01

Továbbra is rekordalacsony a munkanélküliségi ráta Németországban: februárban szezonális kiigazítással a januárival azonos szinten, 5,9 százalékon maradt a mutató a szövetségi munkaügyi hivatal (Bundesagentur für Arbeit) szerdán közzétett kimutatása szerint.

Az 1990-es német újraegyesítés óta nem volt ilyen alacsony a munkanélküliségi ráta Németországban.

Az új kódexek alkalmazására készülnek a bíróságok

Olvastuk - 2017-02-28

A bírák munkájának alapvető eszköze a 2018-ban hatályba lépő három új kódex, ezért az Országos Bírósági Hivatal (OBH) idei fő célja ezen kódexek hatékony oktatása - mondta az OBH elnökhelyettese kedden Balassagyarmaton.

Gyarmathy Judit a Nógrád megyei összbírói értekezlet előtt tartott sajtótájékoztatón jelezte: 2018. január elsején hatályba lép a polgári perrendtartás és a közigazgatási perrendtartás kódexe, és jövő év júliusában várható a büntetőeljárási kódex hatályba lépése

- Az Európai Parlament elnöke menekülttáborok kiépítését javasolja Líbiában

Olvastuk - 2017-02-27

A menekültválság megfékezésére nagyszabású fejlesztési programot kell indítani az afrikai országok javára, Líbiában pedig menekülttáborokat kell kiépíteni - mondta az Európai Parlament (EP) elnöke egy hétfői német lapinterjúban.

Francia elnökválasztás - Emmanuel Macron 60 milliárd eurós megtakarítást és 50 milliárd eurós beruházást tervez öt év alatt

Olvastuk - 2017-02-24

A két hónap múlva esedékes francia elnökválasztás egyik nagy esélyesének számító független Emmanuel Macron 60 milliárd euróval csökkentené megválasztása esetén az állami kiadásokat, 120 ezerrel csökkentené a közszférában dolgozók számát, és 50 milliárd eurós állami beruházással "új növekedési modellt" indítana el - derült ki a politikus egy interjújából.

GKI: már látszanak az online kiskereskedelmi forgalom növekedési ütemének korlátai

Olvastuk - 2017-02-22

A online kiskereskedelmi forgalom tavaly elérte a 310 milliárd forintot, arányaiban háromszor gyorsabban bővült a teljes magyar kiskereskedelemnél, ugyanakkor már látszanak a növekedés korlátai - mondta szerdán Madar Norbert, a GKI Digital üzletágvezetője a GKI Digital és az Árukereső.hu közös kutatássorozatának idei első felmérését ismertetve.

Az online piac bevételei 18 százalékkal nőttek 2016-ban az előző évhez képest, amiben nagy szerepe volt az utolsó negyedévnek, az év vége adta ugyanis az összesített online kiskereskedelmi forgalom 36 százalékát - ismertette az üzletágvezető

Dér András visszavonta a Weöres Sándor Színház igazgatói posztjára benyújtott pályázatát

Olvastuk - 2017-02-20

cheap jerseys

cheap nfl jerseys

wholesale nfl jerseys

cheap jerseys free shipping

cheap jerseys from china

Dér András filmrendező visszavonta a szombathelyi Weöres Sándor Színház ügyvezetői munkakörére benyújtott pályázatát.A pályázó azzal indokolta visszalépését, hogy "mióta kiszivárgott a pályázata, a kialakult botrányos körülmények nem teszik lehetővé, hogy a pályázatban megfogalmazott szakmai ás művészi célokat teljesíteni tudja".

A szombathelyi közgyűlés 2016. december 15-én írt ki pályázatot a Weöres Sándor Színház ügyvezetői munkakörének betöltésére. A február 8-i határidőig Dér András és Jordán Tamás, a teátrum jelenlegi igazgatója nyújtott be pályázatot.

Külföldi sajtó Magyarországról - FT-cikk a menedékkérők őrizetben tartásáról, belga lap a budapesti olimpiáról

Olvastuk - 2017-02-16

cheap jerseys

cheap nfl jerseys

wholesale nfl jerseys

cheap jerseys free shipping

cheap jerseys from china

A Financial Times című brit politikai-üzleti napilap a menedékért folyamodók őrizetben tartásának magyar tervéről írt csütörtökön, a La Libre Belgique című belga napilap pedig a budapesti olimpia elleni népszavazási felvetéssel foglalkozott.

Az a terv, hogy Magyarország össze akarja gyűjteni az összes menedékkérőt, és őrizetben akarja őket tartani konténerekből álló táborokban, növelné a feszültséget Brüsszellel - vélekedett a Financial Times az internetes kiadásban megjelent cikkében

A Politico értesülései szerint a Trump-kormányzat nem szorgalmazza tovább a kétállami megállapodást az izraeliek és a palesztinok között

Olvastuk - 2017-02-15

cheap jerseys

cheap nfl jerseys

wholesale nfl jerseys

cheap jerseys free shipping

cheap jerseys from china

A Politico című amerikai lap értesülései szerint Donald Trump az izraeli kormányfővel szerdán kezdődő megbeszélésein nem szorgalmazza majd a kétállami megoldást az izraeliek és a palesztinok között.

A lap a Fehér Ház egyik - neve elhallgatását kérő - tisztségviselőjére hivatkozva közölte, hogy a Trump-kormányzat ugyan nyitott az úgynevezett kétállami megoldásra - tehát arra, hogy Izrael állama mellett létrejöjjön a palesztin állam is -, de nem ragaszkodik hozzá.

Külföldi sajtó Magyarországról - Lengyel hírportál Orbán Viktor évértékelő beszédéről

Olvastuk - 2017-02-13

cheap jerseys

cheap nfl jerseys

wholesale nfl jerseys

cheap jerseys free shipping

cheap jerseys from china

Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszéde kapcsán a Nyugat-Európában üldözött keresztényekről közölt kommentárt hétfőn a wpolityce.pl című lengyel konzervatív hírportál.

Grzegorz Górny cikke szerint "bár a kommentátorok egy része intellektuális provokációnak fogta fel az Orbán Viktor évértékelőjében elhangzottakat", miszerint Magyarország befogadhatná a Nyugat-Európában üldözött keresztényeket, "egyáltalán nem irreális forgatókönyvről van szó".

Óriási hóviharok az Egyesült Államok északkeleti partvidékén

Olvastuk - 2017-02-10

cheap jerseys

cheap nfl jerseys

wholesale nfl jerseys

cheap jerseys free shipping

cheap jerseys from china

Az idei tél legnagyobb hóviharai pusztítanak az Egyesült Államok északkeleti partvidékén, de riasztás van az északnyugati szövetségi államokban is.

Philadelphiától New Yorkon át Bostonig vastag hótakaró borítja az északkeleti országrészeket, hóviharok tombolnak Pennsylvaniában, Connecticut államban, Rhode Islanden, Massachusettsben, New Hampshire-ben és Maine államban. Sok helyütt 25-30 centiméteres a hó, balesetek és leszakadt vezetékek jelzik a viharzóna mozgását.

Román Btk.-módosítás - A romániai lapok a kormány stabil pozíciójáról és a lankadó tüntetésekről írtak

Olvastuk - 2017-02-09

cheap jerseys

cheap nfl jerseys

wholesale nfl jerseys

cheap jerseys free shipping

cheap jerseys from china

A romániai lapok szerint kicsi az esélye annak, hogy a jelenlegi bukaresti kormány vagy a parlamenti többség megváltozzon, szerintük a kormányellenes tüntetőknek lesz fontos szerepük abban, hogy a kormány a továbbiakban ne éljen vissza hatalmával.

Vendée Globe - Fa Nándor befutott

Olvastuk - 2017-02-08

cheap jerseys

cheap nfl jerseys

wholesale nfl jerseys

cheap jerseys free shipping

cheap jerseys from china

Fa Nándor a nyolcadik helyen végzett a Vendée Globe szóló földkerülő vitorlásversenyen; a magyar hajós szerdán délben ért célba a franciaországi Les Sables d,Olonne-ban 93 napos út után.

"Iszonyú kemény volt még az utolsó napokban is. Ez a helyezés messze felülmúlja az elképzelésemet, a 10-15. hely lett volna a realitás" - nyilatkozott telefonon az MTI-nek a hajó fedélzetéről a befutás után Fa Nándor.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.

A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út 18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza.