Kékhírek

Eredmények megjelenítése 1-től 20-ig 1393 találatból.

"Végrehajtós" csalókra hívja fel a figyelmet a Fővárosi Főügyészség

Kékhírek - 2021-02-25

Az elmúlt időszakban a fővárosban is elterjedtek az unokázós típusú csalásokhoz hasonló, úgynevezett végrehajtós csalások - közölte a fővárosi főügyész csütörtökön.

Százmillió forint értékű marihuánát találtak a pénzügyőrök Röszkén

Kékhírek - 2021-02-25

Mintegy 44 kilogramm, több mint 100 millió forint feketepiaci értékű marihuánagyanús anyagot találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai egy röszkei ellenőrzésen.

Koronavírus - A fertőzés kezelésére szánt gyógyszerek kereskedelmével gyanúsítanak egy orvost

Kékhírek - 2021-02-18

A fertőzés kórházi kezelésére szánt gyógyszerek kereskedelmével gyanúsít a Fővárosi Nyomozó Ügyészség egy budapesti orvost - közölte a fővárosi főügyész, miután csütörtökön nagyszabású akciót hajtottak végre az ügyben.


Százmilliós adócsalás miatt vádat emeltek egy szegedi vállalkozó ellen

Kékhírek - 2021-02-18

Vádat emeltek egy őrző-védő szolgáltatást nyújtó szegedi vállalkozó és társa ellen, mert fiktív számlák felhasználásával csaknem 200 millió forint forgalmi adó befizetését kerülték el 2014-ben.

Életfogytiglani fegyházbüntetés felfegyverkezve elkövetett rablás miatt

Kékhírek - 2021-02-16

Többszörös visszaesőként életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélt a Pécsi Ítélőtábla egy férfit, aki társaival kirabolt egy vállalkozót 2017 nyarán.

Vádat emeltek egy nevelőszülő és férje ellen gyermekek bántalmazása miatt

Kékhírek - 2021-02-12

- Kiskorú veszélyeztetése és védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés bűntette miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség egy nevelőszülő és férje ellen, akiknek "nevelési módszerei" között a kukoricán és küszöbön térdepeltetés is szerepelt.

Jogerősen szabadságvesztésre ítélték az M3-ason két ember halálát okozó férfit

Kékhírek - 2021-02-09

Jogerősen egy év tíz hónap végrehajtandó fogházbüntetést kapott az a román férfi, aki az M3-as autópályán figyelmetlenül vezetett, belehajtott az előtte haladó személykocsiba, és ezzel két ember halálát okozta.

Letartóztatták az élettársa holttestét dögkútba rejtő férfit

Kékhírek - 2021-02-07

Letartóztatta a Budakörnyéki Járásbíróság azt a férfit, aki a gyanú szerint megölte az élettársát és a holttestét egy dögkútba rejtette - közölte a Budapest Környéki Törvényszék vasárnap.

Vádat emelt az ügyészség egy idős nőt fogva tartó házaspár ellen

Kékhírek - 2021-02-04

- Végrehajtandó szabadságvesztést indítványoz az ügyészség egy házaspárral szemben, aki a vádhatóság szerint fűtetlen bódéban másfél éven át tartott fogva egy idős asszonyt Siófok közelében.

A holland rendőrség őrizetbe vette az egyik legnagyobb ázsiai drogkartell vezetőjét

Kékhírek - 2021-01-24

A holland rendőrség őrizetbe vette az egyik legnagyobb ázsiai drogkartell vezetőjét, a kínai születésű, kanadai állampolgársággal rendelkező Tse Chi Lopot - írták vasárnap holland hírportálok a rendőrségi tájékoztatást idézve.

Másodfokon is börtönre ítélték a diákjaival szexuális kapcsolatot létesítő egykori igazgatóhelyettest

Kékhírek - 2021-01-20

A Fővárosi Törvényszék - nem jogerős ítéletében - másodfokon helybenhagyta az első fokon kiszabott 4 év 3 hónap börtönbüntetést és 5 év közügyektől eltiltást azzal a férfival szemben, aki egy budapesti iskola igazgatóhelyetteseként szexuálisan közeledett több, a felügyelete alatt álló diákja felé.

Elfogták a budapesti villamosmegállóban késelő társaság tagjait

Kékhírek - 2021-01-17

Egy nap alatt elfogták a fővárosi IX. kerületi villamosmegállóban késelő társaság tagjait - közölte a rendőrség vasárnap este.

Vádat emeltek több ember ellen, amiért hamis adatokkal juttattak külföldieket magyar útlevélhez

Kékhírek - 2021-01-11

Vádat emelt a Fővárosi Főügyészség nyolc emberrel szemben, akik a vádhatóság szerint bűnszövetségben 76 külföldit juttattak hamis adatokkal magyar útlevélhez - közölte a főügyészség vezetője hétfőn.

Tehervagonokat fosztogató bűnbanda tagjait fogták el a rendőrök

Kékhírek - 2021-01-05

Tehervagonokat fosztogató bűnbanda tagjait fogták el a rendőrök hétfőn Cegléden és Budapesten, összehangolt akcióban - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kedden a police.hu oldalon. A ceglédi rendőrök 2019 tavasza óta nyomoztak tehervagonok fosztogatói ellen, akik közül korábban már elfogtak négy férfit.

Hétfőn hajnalban nyolcvan - Jász-Nagykun-Szolnok, Bács-Kiskun és Pest megyei, valamint budapesti -rendőr kilenc ceglédi és egy fővárosi helyszínen csapott le egyszerre.

Zöldségkereskedelemben érdekelt bűnszervezetet tagjai ellen emelt vádat az ügyészség

Kékhírek - 2020-12-31

Milliárdos vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás miatt emelt vádat az ügyészség egy zöldségkereskedelmi szektorban fiktív számlázáson alapuló bűnszervezet 32 tagja ellen - közölte a Fővárosi Főügyészség.

Vádat emeltek Boldog István fideszes országgyűlési képviselő és társai ellen

Kékhírek - 2020-12-21

A Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette és más bűncselekmények miatt nyújtott be vádiratot Boldog István fideszes országgyűlési képviselő és nyolc társa ellen a Fővárosi Törvényszéken.

A KNYF hétfőn azt közölte, hogy a képviselő mentelmi jogát a legfőbb ügyész indítványára az Országgyűlés felfüggesztette, majd az ügyészség gyanúsítottként hallgatta ki Boldog Istvánt, aki nem ismerte el a bűncselekmény elkövetését.

A Nemzeti Adó- és Vámhatóság Dél-Alföldi Bűnügyi Igazgatóságán indult, majd a Központi Nyomozó Főügyészségre áttett ügyről azt írták, hogy a Boldog Istvánhoz köthető elkövetői kör hivatali helyzetével, befolyásával visszaélve, jogellenesen befolyásolta a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) megyei pályázati eredményeit, majd elérték a kivitelezők irányított kiválasztását is

Több mint 140 kilogramm kábítószert találtak egy dílernél Solymáron

Kékhírek - 2020-12-09

- Több mint 140 kilogramm, körülbelül 350 millió forint feketepiaci értékű kábítószert találtak a rendőrök egy kábítószer-kereskedőnél Solymáron - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szerdán a police.hu honlapon.

Pénzbüntetést kapott az ATM-ben felejtett egymilliót eltulajdonító férfi

Kékhírek - 2020-12-01

Jogtalan elsajátítás miatt pénzbüntetést kapott egy hajdúszoboszlói férfi, mert tavaly szeptemberben egy pénzkiadó automatából elvitt egymillió ottfelejtett forintot.

Százmillió forint értékű marihuánát foglaltak le a rendőrök

Kékhírek - 2020-11-19

- Őrizetbe vették azt a férfit, akitől a Velencén elfogott díler vehette a kábítószert. A két embernél mintegy százmillió forint értékű marihuánát foglaltak le - közölte a rendőrség csütörtökön a www.police.hu oldalon.

A rendőrök még szerdán fogtak el egy feltételezett dílert Fejér megyében, a menekülés közben egy rendőrt elsodró férfi kocsijában hat kilogramm marihuánát találtak.

Uzsorázás miatt jogerősen három év börtönre ítélték Nyírpilis polgármesterét

Kékhírek - 2020-11-19

Uzsorázás, zsarolás és csalás miatt jogerősen három év börtönbüntetésre ítélte a Nyíregyházi Törvényszék Beri Róbertet, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírpilis polgármesterét.