Kékhírek

Eredmények megjelenítése 1-től 20-ig 1408 találatból.

Élettársa megöléséért tizenkét év börtönre ítéltek egy zalaegerszegi férfit

Kékhírek - 2021-06-08

Emberölés miatt jogerősen tizenkét év börtönbüntetésre ítéltek egy zalaegerszegi férfit, aki közös öngyilkosságot tervezve megölte élettársát.

Fogházbüntetésre ítélték egy mezőgazdasági vontató vezetőjét egy ötéves kislány halála miatt

Kékhírek - 2021-06-07

Halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt 1 év 10 hónap fogházbüntetésre ítélt a Szombathelyi Járásbíróság nem jogerősen egy férfit, aki egy mezőgazdasági vontatót vezetve tavaly nyáron nem adta meg az elsőbbséget egy személygépkocsinak, emiatt a két jármű összeütközött, és egy ötéves gyermek meghalt - közölte a Szombathelyi Törvényszék a bírósági honlapon.

Idős nőket raboltak ki Debrecenben, kilenc és hét év fegyházra ítélték őket

Kékhírek - 2021-06-07

ilenc és hét év fegyházra ítéltek két embert, aki idős asszonyokat rabolt ki Debrecen utcáin. Fiatalkorú társukra három év javítóintézeti nevelést szabott ki a Debreceni Járásbíróság.

Jegyellenőr bántalmazása miatt indult eljárás egy nagykanizsai féri ellen

Kékhírek - 2021-06-06

- Jegyellenőrt bántalmazott egy férfi egy Budapest felé tartó vonaton a gyanú szerint, ezért eljárás indult ellene - tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján vasárnap.

Vádat emeltek a 28-as villamoson elkövetett emberölés ügyében

Kékhírek - 2021-06-01

Vádat emeltek a budapesti 28-as villamoson tavaly áprilisban elkövetett emberölés ügyében. A három vádlott és az áldozat között utóbbi kiskutyája miatt alakult ki szóváltás, majd az egyik vádlott mellkason szúrt a 25 éves férfit, aki a helyszínen meghalt.

.

Nemzetközi kábítószer-kereskedő bandát számoltak fel Sopronban és Zalában

Kékhírek - 2021-05-01

- Két megyében 11 helyszínen összesen 300 rendőr vett részt szerda hajnalban abban az akcióban, amelynek keretében egy koszovói férfi által vezetett kábítószer-kereskedő bűnszervezetet számoltak fel a rendőrök - tette közzé szombaton a police.hu.

Legkorábban 40 év múlva szabadulhat az ózdi késelő

Kékhírek - 2021-04-20

A Debreceni Ítélőtábla helybenhagyta az elsőfokú ítéletet.

Az első fokon eljárt Miskolci Törvényszék Sz. Á. vádlottat, különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt életfogytig tartó szabadságvesztésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte, megállapítva, hogy a szabadságvesztésből leghamarabb 40 év elteltével bocsátható feltételes szabadságra.

Negyedmilliárd forint értékű drogot foglaltak le Hajdú-Biharban

Kékhírek - 2021-04-20

- Hat helyszínen több mint 80 kilogramm, mintegy 250 millió forint értékű drogot foglaltak le a rendőrök április 15-én Hajdú-Biharban - közölte a rendőrség kedden a honlapján.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) és a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai, valamint a hajdú-bihari és a debreceni rendőrök, összesen csaknem százan összehangolt akciót hajtottak végre Debrecenben és Tégláson, hat helyszínen - írták.

A debreceni és a téglási banda tagjainak lakásaiban 80 kilogrammnyi zöld, kábítószergyanús növényi származékot és mintegy 3,5 kilogramm fehér, kábítószergyanús port foglaltak le, amelyek feketepiaci értéke összességében 250 millió forint.

Harminc évvel ezelőtti emberölés ügyében emelt vádat a Fővárosi Főügyészség

Kékhírek - 2021-04-19

Vádat emelt a Fővárosi Főügyészség egy harminc évvel ezelőtti emberölés ügyében; a vád szerint egy valutaváltással foglalkozó jordán férfi megölte szír ismerősét, hogy megszerezze értékeit - közölte a fővárosi főügyész hétfőn.

Letartóztatták a zuglói emberrablás külföldre menekült gyanúsítottját

Kékhírek - 2021-04-17

A Budai Központi Kerületi Bíróság egy hónapra elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, akit felfegyverkezve elkövetett emberrablás bűntettével és más bűncselekménnyel gyanúsítanak.

Kábítószer-kereskedőkkel szemben emeltek vádat Szegeden

Kékhírek - 2021-04-09

Nyolc ember ellen emeltek vádat, akik legalább másfél éven keresztül több helyen - köztük egy budapesti barlangban - termesztettek indiai kendert, és az abból előállított marihuánát értékesítették. Saághy Flóra, a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség helyettes szóvivője közölte, a nyolc embert kábítószer-kereskedelem bűntettével vádolják. Kettő terhelttel szemben lopás bűntette miatt is vádat emeltek.

A vádlottak egyike felsőfokú növénytermesztési ismeretekkel rendelkezik. A vádirat szerint a férfi 2017 és 2019 között megállapodott ismerőseivel, hogy segít nekik indiaikender-ültetvények kialakításában, illetve a növények nevelésében

Ismét szolgáltatók nevében elkövetett csalásokra figyelmeztet a rendőrség

Kékhírek - 2021-04-06

- Ismét szolgáltatók nevében elkövetett csalásokra figyelmeztet a rendőrség. Honlapjukon kedden azt közölték: az utóbbi hetekben ismét emelkedett a közműszolgáltatók nevében kiküldött adathalász e-mailek száma.

Tűz volt a fővárosi Szent Margit Kórházban

Kékhírek - 2021-04-06

Meghalt egy ember a Szent Margit Kórházban kedd hajnalban történt tűzeset következtében; az ügyben gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indult nyomozás - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A kórház egyik kórtermében keletkezett tűz. Az égő kórteremből a rendőrök két embert vittek ki; a sérültek egyike a gondos ellátás ellenére is életét vesztette. A tűzoltók a lángokat megfékezték, a tűz nem terjedt át több kórteremre - írta a rendőrség.

Brutális állatkínzás miatt emeltek vádat egy férfi ellen Kecskeméten

Kékhírek - 2021-03-31

- Vádat emeltek egy férfi ellen, aki seprűnyéllel megvert és megvakított egy kutyát, valamint baltával bántalmazta saját pónilovát Kecskeméten 2019-ben - közölte a Bács-Kiskun megyei főügyész szerdán.

Lopott pecséttel okozott 150 milliós kárt egy tatabányai könyvelő

Kékhírek - 2021-03-16

Költségvetési csalás és magánokirat-hamisítás miatt emelt vádat a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség egy tatabányai könyvelő ellen, aki egy vállalkozástól ellopott pecséttel hét év alatt több mint 150 millió forint kárt okozott a költségvetésnek - közölte a megyei főügyész kedden.

"Végrehajtós" csalókra hívja fel a figyelmet a Fővárosi Főügyészség

Kékhírek - 2021-02-25

Az elmúlt időszakban a fővárosban is elterjedtek az unokázós típusú csalásokhoz hasonló, úgynevezett végrehajtós csalások - közölte a fővárosi főügyész csütörtökön.

Százmillió forint értékű marihuánát találtak a pénzügyőrök Röszkén

Kékhírek - 2021-02-25

Mintegy 44 kilogramm, több mint 100 millió forint feketepiaci értékű marihuánagyanús anyagot találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai egy röszkei ellenőrzésen.

Koronavírus - A fertőzés kezelésére szánt gyógyszerek kereskedelmével gyanúsítanak egy orvost

Kékhírek - 2021-02-18

A fertőzés kórházi kezelésére szánt gyógyszerek kereskedelmével gyanúsít a Fővárosi Nyomozó Ügyészség egy budapesti orvost - közölte a fővárosi főügyész, miután csütörtökön nagyszabású akciót hajtottak végre az ügyben.


Százmilliós adócsalás miatt vádat emeltek egy szegedi vállalkozó ellen

Kékhírek - 2021-02-18

Vádat emeltek egy őrző-védő szolgáltatást nyújtó szegedi vállalkozó és társa ellen, mert fiktív számlák felhasználásával csaknem 200 millió forint forgalmi adó befizetését kerülték el 2014-ben.

Életfogytiglani fegyházbüntetés felfegyverkezve elkövetett rablás miatt

Kékhírek - 2021-02-16

Többszörös visszaesőként életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélt a Pécsi Ítélőtábla egy férfit, aki társaival kirabolt egy vállalkozót 2017 nyarán.