Kékhírek

Eredmények megjelenítése 1-től 20-ig 1494 találatból.

Megöltek egy 54 éves férfit a hajdú-bihari Furtán

Kékhírek - 2023-01-30

- Megöltek egy 54 éves férfit a hajdú-bihari Furtán, a gyilkossággal gyanúsított négytagú társaságot 24 órán belül elfogták a rendőrök - közölte a vármegyei rendőr-főkapitányság sajtószolgálata hétfőn.

Fiatalokból álló drogterjesztő bandát számoltak fel Hajdú-Biharban

Kékhírek - 2023-01-27

A rendőrség felszámolt egy 23 és 26 év közötti fiatalokból álló, marihuánát terjesztő bűnbandát Hajdú-Bihar vármegyében - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda pénteken a police.hu oldalon.

Csaknem száz idős sértettje lehet egy országos csalássorozatnak

Kékhírek - 2023-01-26

- Nyílászárók korszerűsítése ürügyén csaknem száz idős embertől csalt ki pénzeket egy Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei bűnbanda országszerte az elmúlt években - közölte a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.hu oldalon.

Fiatal lányok vettek rá prostitúcióra kiskorúakat, köztük egy 12 évest - vádemelés

Kékhírek - 2023-01-26

Vádat emeltek egy fiatal lányokból álló társasággal szemben, amely kiskorúakat dolgoztatott Budapesten prostituáltként, köztük egy 12 éves lányt is - közölte a Fővárosi Főügyészség csütörtökön.

A vádirat szerint a vádlottak - az elkövetéskor 15, 16 és 20 éves lányok - 2020 elején találkoztak az akkor 12 éves, kiszolgáltatott helyzetben lévő sértettel, akit a 16 éves vádlott prostitúcióra vett rá. Megígérte, hogy az így keresett pénz felét megkapja.

Vádat emelt az ügyészség egy 78 éves miskolci férfi ellen, aki egy ötéves kislánnyal fajtalankodott

Kékhírek - 2023-01-25

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy 78 éves miskolci férfi ellen többszörösen minősülő szexuális erőszak bűntette miatt, aki a szomszédos lakásban lakó ötéves kislánnyal fajtalankodott. A vádirat szerint az idős férfi egy miskolci társasházban lakott, és jó kapcsolatba került a szomszédos lakásban élő ötéves lánygyermekét egyedül nevelő nővel.

Letartóztattak két, bordélyházakat üzemeltető férfit

Kékhírek - 2023-01-23

Letartóztatott a Kecskeméti Járásbíróság két férfit, aki bordélyházat üzemeltetett Münchenben és Kecskeméten. A gyanúsítottakat a magyar és a német hatóságok együttműködésének köszönhetően fogták el - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) hétfőn a rendőrség honlapján.

Kerékpárost gázolt a vonat Debrecen közelében, Bocskaikertben

Kékhírek - 2023-01-23

- Halálra gázolt egy kerékpárost a Debrecenből Záhony felé közlekedő vonat Bocskaikertben hétfő délelőtt - közölte Vezendi Jánosné, a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr Főkapitányság sajtóügyeletese.

Késsel támadtak rendőrökre Budapesten, egyikük meghalt

Kékhírek - 2023-01-13

Három intézkedő rendőrt késsel sebesített meg egy támadó Újbudán, egyikük belehalt sérüléseibe. A támadót elfogták - közölte a rendőrség a honlapján péntek hajnalban. A Budapesti Rendőr-főkapitányság tevékenységirányítási központjába csütörtökön 22 óra után érkezett bejelentés arról, hogy Budapest XI. kerületében - egy Lecke utcai társasházban - egy ott lakó férfi az egyik szomszéd lakás ajtaját beszakította, és be akar jutni az ingatlanba - áll a tájékoztatásban.

8 év fegyház emberölési kísérletért

Kékhírek - 2023-01-11

Az első fokon eljárt Nyíregyházi Törvényszék 2022 szeptemberében hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete, hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt K.A. vádlottat 8 év fegyházbüntetésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte

Rekordmennyiségű kokaint foglaltak le tavaly a belga hatóságok az antwerpeni kikötőben

Kékhírek - 2023-01-10

- Rekordmennyiségű, mintegy 110 tonna kokaint foglaltak le a belga hatóságok az antwerpeni kikötőben 2022-ben - közölte a belga vámhatóság kedden.

Ötvennyolc ember ellen emeltek vádat egy műszaki vizsgaállomáson történt vesztegetési ügyben

Kékhírek - 2023-01-05

A Központi Nyomozó Főügyészség bűnszövetségben, üzletszerűen elkövetett hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat 58 ember ellen a Fővárosi Törvényszéken egy műszaki vizsgaállomáson történt korrupciós ügyben. Még 2016 elején a közúti közlekedésben részt vevő járművek hatósági műszaki vizsgáztatását végző vizsgabiztosok abban állapodtak meg, hogy rendszeresen jogtalan anyagi előnyt kérnek, illetve fogadnak el a velük rendszeres kapcsolatban álló egyes ügyintézőktől.

Vádat emeltek a barátnője szemét kinyomó férfi ellen

Kékhírek - 2022-12-21

Életfogytig tartó fegyházbüntetést indítványoz az ügyészség azzal a férfival szemben, aki ez év februárjában fojtogatta barátnőjét, majd mindkét szemét kinyomta - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség szerdán.

A vádirat szerint a 35 éves férfi és a sértett 2020 júliusától szerelmi kapcsolatban volt, ami többször megszakadt. Idén február elején a vádlott - békülési szándékkal - többször felkereste lakóhelyén barátnőjét.

Vádat emeltek a bírókat és ügyészt fenyegető nő ellen

Kékhírek - 2022-12-05

- Minősített zaklatás bűntette és becsületsértés vétsége miatt emelt vádat egy nő ellen a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség a Szegedi Járásbíróságon - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség hétfőn.

Távolkeletiekre specializálódott betörőbandát fülelt le a rendőrség

Kékhírek - 2022-11-30

- A fővárosban élő távolkeletiekre specializálódott betörőbanda tagjait fogta el a rendőrség - jelentették be a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szerdai sajtótájékoztatóján.

Ukrán tartózkodási engedélyekkel kapcsolatos vesztegetés miatt ítéltek el egy pénzügyőrt Debrecenben

Kékhírek - 2022-11-29

Ukránok beutazási és tartózkodási engedélyével kapcsolatos vesztegetés miatt ítéltek egy pénzügyőrt nem jogerősen felfüggesztett börtönre kedden - tudatta a Debreceni Törvényszék.

Vádat emeltek a Galambos Lajos büntetőügyében befolyással üzérkedők ellen

Kékhírek - 2022-11-23

- Vádat emelt a Központi Nyomozó Főügyészség vesztegetést állítva, hivatalos személyi jelleg színlelésével elkövetett befolyással üzérkedés bűntette miatt öt személyellen a Székesfehérvári Törvényszéken, akik egy ismert zenésznek azt ígérték, hogy az ellene és feleségével szemben folyó büntetőeljárást kedvezően befolyásolják - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség szerdán.

Felfüggesztett börtönt szabtak ki egy bántalmazó gyermekfelügyelőre Szekszárdon

Kékhírek - 2022-11-23

Másfél év - három és fél év próbaidőre felfüggesztett - börtönbüntetést szabott ki a Szekszárdi Járásbíróság egy férfira, aki egy gyermekotthon dolgozójaként rendszeresen vert rábízott fiatal fiúkat - közölte a bíróság.

NAV: csalók szerezték meg több család állami támogatását

Kékhírek - 2022-11-22

- Huszonkét kisgyermekes család otthonfelújítási támogatását, összesen hatvanhatmillió forintot szerzett meg egy bűnszövetség - közölte kedden a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV.

Tizennégy év fegyházbüntetés emberölés kísérlete miatt

Kékhírek - 2022-11-16

A Fővárosi Törvényszék nyereségvágyból elkövetett emberölés kísérlete miatt első fokon 14-14 évi fegyházbüntetésre ítélt két férfit, akik majdnem halálra vertek egy ittas embert a telefonjáért - tudatta a törvényszék szerdán.

Tizennégy és fél év fegyházra ítélték a csépai emberölés egyik vádlottját

Kékhírek - 2022-11-15

Jogerősen tizennégy és fél év fegyházra ítélte kedden a Szolnoki Törvényszék azt a 41 éves, többszörösen büntetett előéletű férfit, aki 2008 novemberében Csépán társával megölt egy idős asszonyt - közölte a Szolnoki Törvényszék.