Kékhírek

Eredmények megjelenítése 41-től 60-ig 1328 találatból.

Hat év börtönre ítélték a befektetési arany ígéretével csaló férfit

Kékhírek - 2019-11-20

- Jogerősen hat év börtönbüntetésre, jelentős összegű kártérítésre és vagyonelkobzásra ítélte a Nyíregyházi Törvényszék azt a férfit, aki befektetési arany ígéretével csalt ki ügyfeleitől mintegy 170 millió forintot.

Elfogtak egy magyar férfit Ausztriában, 22 elfogatóparancs volt érvényben ellene

Kékhírek - 2019-11-20

Lopás, csalás, sikkasztás, egyedi azonosító jellel visszaélés és jármű önkényes elvétele miatt összesen 22 elfogatóparancs volt érvényben azzal a magyar férfival szemben, akit végül Ausztriában fogtak el - közölte a rendőrség szerdán a honlapján.

Életfogytiglanra ítéltek három tatai rablót

Kékhírek - 2019-11-20

- A Győri Törvényszék első fokon életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélt kedden három férfit, akik egy idős házaspárt bántalmaztak és raboltak ki Tatán, egy 76 éves férfi halálát okozva - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség szerdán.

Tatabányai hitoktatót ítéltek hat év börtönre

Kékhírek - 2019-11-19

Jogerősen hat év börtönre ítélt a Tatabányai Törvényszék kedden egy általános iskolai hitoktatót, aki két rábízott kiskorút szexuálisan zaklatott és gyermekek pornográf felvételeit tárolta a számítógépén.

A motor vezetője és utasa is életét vesztette a debreceni közlekedési balesetben.

Kékhírek - 2019-11-10

A rendelkezésre álló adatok szerint 2019. november 9-én 21 óra 15 perc körül eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy motoros egy személyautóval Debrecenben a Kassai úton. A balesetben a motor vezetője és utasa is olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életüket vesztették.

Ötvenmillió forint értékű hamisított parfümöt foglaltak le Rajkánál

Kékhírek - 2019-11-08

Több mint háromezer üveg, mintegy 54 millió forintot érő hamis márkajelzésű parfümöt foglaltak le a pénzügyőrök Rajkánál, az ügyben iparjogvédelmi jogok megsértése miatt indítottak büntetőeljárást - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken.

Hét év börtönt kapott a felesége feldarabolásával vádolt darnózseli hentes

Kékhírek - 2019-10-29

Hét év börtönbüntetésre ítélte a felesége megölésével és feldarabolásával vádolt darnózseli hentest kedden a másodfokon eljáró Győri Ítélőtábla, a férfit testi sértés bűntettében találták bűnösnek.A táblabíróság döntésével megváltoztatta a Tatabányai Törvényszék elsőfokú ítéletét, amely felmentette a férfit.

A törvényszék idén március 1-jén, a megismételt elsőfokú eljárásban bizonyítottság hiányában mentette fel N. Jánost, ahogy korábban, 2016 decemberében is. A Győri Ítélőtábla az első elsőfokú ítéletet megalapozatlanság és az indoklás hiánya miatt helyezte hatályon kívül és kötelezte új eljárás lefolytatására a Tatabányai Törvényszéket.

Kovács Tamás, a bírói tanács elnöke több mint másfél órás indoklásában elmondta, a bíróság helyt adott a Győri Fellebbviteli Főügyészség indítványának, hogy emberölés helyett testi sértésre változtassa meg a minősítést, mert az előbbi nem bizonyítható, az utóbbi azonban igen.

Halálos baleset történt az M5-ös autópályán

Kékhírek - 2019-10-28

A rendelkezésre álló adatok szerint feltehetőleg műszaki hiba okozta az M5-ös autópályán történt balesetet, amelyben heten haltak meg hétfő hajnalban - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Szabó Szilvia elmondta, egy Budapest felé tartó szerb kamion hajnali fél három körül az autópálya 146-os kilométerénél, Balástya közelében átszakította a szalagkorlátot és összeütközött a szemközti sávokban odaérkező két személyautóval. A járművek kigyulladtak, az autókban utazó hét ember a helyszínen meghalt.

Idegenek személyes adatait felhasználva szereztek meg több száz mobiltelefont

Kékhírek - 2019-10-24

Több mint négyszáz nagy értékű mobiltelefont szerzett meg illetéktelenül egy gyöngyösoroszi társaság, amelynek tagjai ellen többrendbeli, üzletszerűen elkövetett csalás és magánokirat-hamisítás gyanúja miatt folytatnak büntetőeljárást.

Kendert termesztő testvérpár ellen emeltek vádat Nógrád megyében

Kékhírek - 2019-10-18

Jelentős mennyiségű kábítószer birtoklása miatt emelt vádat két Nógrád megyei férfi ellen a Balassagyarmati Járási Ügyészség, a testvérek egymás szomszédságában termesztettek kannabiszt - közölte a megyei főügyész pénteken.

Alvó fiút rúgott fejbe egy gyermekfelügyelő Nagykanizsán

Kékhírek - 2019-10-16

- Garázdaság miatt emeltek vádat egy gyermekfelügyelő ellen, aki a nagykanizsai javítóintézetben fejbe rúgott egy alvó fiút, kollégája figyelmeztetésére pedig törni-zúzni kezdett.

Harminc lőfegyvert találtak a pénzügyőrök egy szerb férfinál Röszkén

Kékhírek - 2019-10-16

Harminc lőfegyvert, köztük két géppisztolyt, hangtompítókat, lőszereket találtak a pénzügyőrök egy szerb férfinál Röszkén.

Némedi-Varga Éva, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Csongrád Megyei Adó- és Vámigazgatóságának sajtóreferense közölte, egy belépésre jelentkező szerb autó ellenőrzése során a pénzügyőrök felfigyeltek a sofőr ideges viselkedésére, ezért tüzetesen átvizsgálták az autót.

Lengyel kisteherautóban találtak 37 milliót érő hamis parfümöt

Kékhírek - 2019-10-14

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai egy lengyel kisteherautó rakterében 37 millió forint értékű hamis parfümöt találtak az M1-es autópályán a napokban - közölte a szervezet Komárom-Esztergom Megyei Adó- és Vámigazgatósága hétfőn.

Illegális éjszakai gyorsulási versenyen razziáztak a rendőrök Budapesten

Kékhírek - 2019-10-13

- Illegális éjszakai gyorsulási versenyen tartottak ellenőrzést a rendőrök és a társszervek Budapest XIII. kerületében, az akció során több mint 300 autót vizsgáltak át.

Több millió forint értékű drogot foglaltak le a rendőrök három budapesti dílertől

Kékhírek - 2019-10-07

Mintegy 9 millió forint értékű kábítószert foglaltak le a rendőrök, miután elfogtak két drogárust és az őket ellátó terjesztőt Budapesten. Hétfőn előzetes letartóztatásba helyezte őket a bíróság - közölte a rendőrség a honlapján.A közlemény szerint a rendőrök információhoz jutottak arról, hogy két férfi kábítószert árul a főváros II. kerületében, a drogot pedig egy középkorú férfitól szerzik be.


RABLÁS DEBRECENBEN

Kékhírek - 2019-10-07

A hajdú-bihari rendőrök nagy erőkkel keresik az elkövetőket. Debrecen egyik bevásárlóközpontjának parkolójában 2019. október 7-én 9 óra 15 perc körül egy pénzváltó alkalmazottjait megtámadta három férfi, akik elvették a náluk lévő készpénzt. Az ismeretlen férfiak negyedik társukkal együtt elmenekültek a helyszínről

Négymilliárdos áfacsalás gyanúsítottjait tartóztatták le Pécsen

Kékhírek - 2019-10-03

Bűnszervezetben, üzletszerűen elkövetett költségvetési csalások gyanúsítottjait tartóztatták le csütörtökön Pécsen, csaknem négymilliárd forintnyi áfa jogosulatlan visszaigénylése miatt - közölte a Pécsi Törvényszék.

A nyomozás adatai szerint az összehangoltan működő bűnszervezet az általános forgalmi adó jogosulatlan visszaigénylésével - az adóhatóság megtévesztésével, valótlan nyilatkozatokkal, rendszeres haszonszerzésre törekedve - 3,9 milliárd forint vagyoni hátrányt okozott a költségvetésnek.

Vádat emeltek egy kokaint csempésző brazil nő ellen

Kékhírek - 2019-10-02

Kábítószer birtoklása miatt vádat emelt a Fővárosi Főügyészség egy brazil nő ellen, aki Brazíliából óvszerbe és takarókba rejtve kokaint hozott Magyarországra februárban - közölte a fővárosi főügyész szerdán.

Húsz év fegyházra ítélték a férfit, aki eltávozás alatt ölte meg barátnőjét

Kékhírek - 2019-09-30

Nem jogerősen húsz év fegyházra ítélték emberölés bűntette és fogolyszökés vétsége miatt azt férfit, aki tavaly nyáron eltávozása alatt ölte meg barátnőjét - közölte a Nyíregyházi Törvényszék sajtószóvivője hétfőn. Az ügyészség súlyosításért, a vádlott és védője enyhítésért és eltérő minősítésért fellebbezett.

Négy kilogramm marihuánát talált a rendőrség egy VIII. kerületi lakásban

Kékhírek - 2019-09-23

- Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt nyomoz a rendőrség egy VIII. kerületi férfival szemben, akinek otthonában négy kilogramm marihuánát, egy kilogramm kábítószergyanús fehér port és tablettákat, valamint LSD-vel átitatott papírt találtak.