Kékhírek

Eredmények megjelenítése 61-től 80-ig 1159 találatból.

Ügyészség: ittas volt a szentendrei halálos baleset gyanúsítottja

Kékhírek - 2017-04-10

- A Szentendrei úti halálos baleset gyanúsítottja előzetes letartóztatásának meghosszabbítását indítványozza az ügyészség, mivel a korábbinál súlyosabb bűncselekménnyel, halált okozó ittas járművezetés bűntettével gyanúsítja őt a rendőrség - közölte a fővárosi főügyész hétfőn.

Előzetes letartóztatásba került a volt barátnőjét lúggal leöntő orvos

Kékhírek - 2017-03-29

- Előzetes letartóztatásba került a volt barátnőjét lúggal leöntő orvos - erősítette meg az erről szóló sajtóinformációkat Józan Magda, a Kúria sajtótitkárságának osztályvezetője szerda délután.

A Fővárosi Ítélőtábla március 10-én kihirdetett másodfokú ítéletében kilenc év börtönre súlyosbította annak az orvosnak a szabadságvesztését, aki 2013-ban bántalmazta, majd lúggal öntötte le volt barátnőjét. A volt kórházigazgatót végleg eltiltották foglalkozása gyakorlásától.

Elloptak egy 100 kilogramm súlyú aranyérmét egy berlini múzeumból

Kékhírek - 2017-03-27

Elloptak egy világhírű, 100 kilogramm súlyú színarany érmét a berlini Bode Múzeumból hétfőre virradóra.

A műkincstolvajok a múzeum mellett húzódó vasúti hídról másztak be az épületbe létrán, egy ablakon keresztül. Behatoltak a múzeum érmegyűjteményének büszkeségeit bemutató terembe, és a rendőrök megérkezése előtt elmenekültek zsákmányukkal, egy 53 centiméter átmérőjű, 3 centiméter vastag érmével.

Több mint félmilliárd forintos pénzmosást lepleztek le

Kékhírek - 2017-03-22

Több mint félmilliárd forintos pénzmosást követett el két férfi - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a police.hu oldalon szerdán. A feltételezett elkövetők az elmúlt időszakban több részletben mintegy 1,8 millió euró értékben csaltak ki pénzt külföldi gazdasági társaságoktól, magyar cégek bankszámláira utaltatták át az összegeket. A megtévesztéssel szerzett pénzből a magyarországi számlák felett rendelkező férfiak többször vettek fel és utaltak tovább más bankszámlákra különböző összegeket - olvasható a közleményben.

Ausztriában, bebetonozva találtak rá egy Nagykanizsáról eltűnt nőre

Kékhírek - 2017-03-16

Ausztriában, egy ház lépcsője alá bebetonozva találtak rá a napokban egy Nagykanizsáról decemberben eltűnt nő holttestére - közölte a nyugat.hu az osztrák közszolgálati média információja alapján.

Az ORF honlapján arról írt, hogy a feltételezések szerint egy decemberben eltűnt 42 éves magyar prostituált bebetonozott holttestét találták meg Mariazellben, egy családi házban. Az esettel összefüggésben hétfőn őrizetbe vették, majd szerdán szabadlábra helyezték a ház 40 éves osztrák tulajdonosát.

A belügyminisztert érintő dokumentumokat akart külföldre juttatni egy férfi

Kékhírek - 2017-03-16

Pintér Sándor belügyminiszterrel kapcsolatos dokumentumokat akart külföldre juttatni egy férfi, aki ennek érdekében megfenyegetett, majd megpróbált megvesztegetni egy ügyvédet - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság csütörtökön a honlapján.

Az 58 éves debreceni J. Róbert megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy idén korábban egy ügyvédet próbált rábírni arra, hogy a házi őrizetben lévő védencét szökésre beszélje rá, és Pintér Sándor belügyminiszterrel kapcsolatos dokumentumokat vigyen külföldre. Az ügyvéd visszautasította a kérést, emiatt a férfi megfenyegette. Mivel az ügyvéd ennek hatására sem tett ígéretet ügyfele befolyásolására, J. Róbert többmillió forintot ajánlott a fogolyszökésért és a dokumentumok külföldre viteléért.

Közel 3,5 kilogramm új pszichoaktív anyagot foglaltak le a rendőrök egy ferencvárosi sörözőben

Kékhírek - 2017-03-10
led corn bulb 100w 100w led corn lamp 150w led corn lamp

Közel 3,5 kilogramm új pszichoaktív anyagot foglaltak le a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) nyomozói egy ferencvárosi sörözőben, miután elfogtak hét férfit, akik országszerte, Budapesten, Makón, Kiskunhalason és Turán kereskedtek a szerrel - közölte a BRFK péntek reggel.

A ferencvárosi vendéglátóhelyen a 37 éves budapesti M. Sándor és üzlettársa, a 30 éves budapesti G. István rendszeresen új pszichoaktív anyagot árult. A terjesztők március 8-án délután Makóról, Kiskunhalasról és Turáról érkeztek a vendéglátóhelyre, hogy drogot vásároljanak a két férfitól.

Először a 49 éves K. Béla és a 26 éves B. Béla érkezett a sörözőhöz, majd a megvásárolt anyaggal visszamentek az autójukhoz, ahol a BRFK nyomozói a Szegedi Rendőrkapitányság közreműködésével elfogták őket. A rendőrök az egyik makói férfi ruházatának átvizsgálásakor 201,46 gramm új pszichoaktív anyagot találtak.

Több mint húsz kilogramm marihuánát találtak a rendőrök Röszkén

Kékhírek - 2017-03-05

Több mint húsz kilogramm marihuánát találtak egy montenegrói férfi autójában elrejtve a rendőrök Röszkén.

A 24 éves férfi szombaton reggel jelentkezett belépésre. A kábítószer-kereső kutya a jármű első lökhárítójánál kábítószert jelzett, ezért a rendőrök átvizsgálták a kocsit. Az első lökhárítók mögött és a bal oldali ülés alatti alvázrészen az egyenruhások negyven csomagban összesen 20,7 kilogramm kábítószer-gyanús növényi törmeléket - a gyorsteszt szerint marihuánát - találtak.

Tizenkét kilónyi kábítószert találtak egy autóban Tompán

Kékhírek - 2017-03-01

- Előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság egy 27 éves albán férfit, akinek az autójában vasárnap csaknem tizenkét kilogramm, a gyorsteszt alapján marihuánának minősülő növényi származékot találtak a tompai határátkelőnél - közölte honlapján a rendőrség szerdán.

A közlemény szerint a tompai rendőrök ellenőrizték a gépkocsit és az abban tartózkodó három embert. Az első ülések alatt kialakított rejtekhelyen 27 csomagban 11 842 gramm kábítószergyanús anyagot találtak.

Faburkolatba rejtették a cigarettát

Kékhírek - 2017-02-24

Feltehetően angol piacra szánták azt a 100 millió forint értékű adózatlan cigarettaszállítmányt, amelyet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyi nyomozói egy kamion rakteréből bontottak ki. Az ügyben orgazdaság miatt folyik a nyomozás - közölte a NAV Észak-alföldi bűnügyi igazgatósága pénteken.

A NAV bevetési igazgatóságának járőrei az M3 autópálya Horti pihenőjénél állítottak meg egy magyar kamiont, amely az okmányok alapján előre gyártott asztalosipari terméket szállított Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből Angliába.

Nyolcszázmilliós áfacsalás miatt javasol vádemelést a NAV

Kékhírek - 2017-02-22

- Vádemelési javaslattal fejezte be a nyomozást a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Észak-alföldi Bűnügyi Igazgatósága egy Szabolcs megyei testvérpár ügyében, a gyanúsítottak cégcsoportot működtetve, fenyőfűrészáru kereskedelmével csaknem 800 millió forint áfát csaltak el.

A testvérpár Lengyelországból, Szlovákiából és Romániából nettó áron szerzett be faárut, amelyet Magyarországon elsősorban tüzépeseknek, kis- és nagykereskedőknek értékesített. Az árut több magyar cégen átszámlázták, hogy úgy tűnjön, mintha itthon szerezték volna be.

Bezártak két budapesti patikát illegális gyógyszerkereskedelem miatt

Kékhírek - 2017-02-20

Illegális gyógyszerkereskedelmi tevékenység miatt bezáratott két budapesti gyógyszertárat az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) - derült ki a témában tartott hétfői budapesti sajtótájékoztatón.

Zámbó Péter, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) bűnügyi főigazgató-helyettese elmondta, hogy a NAV két patika esetében vizsgálódik.

A gyanú szerint a két magyar gyógyszertár - egymással összejátszva - a svéd feketepiacon értékesített több tízezer doboznyi, elsősorban nyugtató, szorongásgátló hatóanyagú készítményeket.

Kábítószer-kereskedőket vett őrizetbe a rendőrség

Kékhírek - 2017-02-14

cheap jerseys

cheap nfl jerseys

wholesale nfl jerseys

cheap jerseys free shipping

cheap jerseys from china

- Négy kábítószer-kereskedőt vettek őrizetbe a rendőrök hétfőn, miután majdnem hat kilogramm heroint találtak egy gyáli lakásban - közölte a rendőrség kedden a honlapján.A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy szerb férfi megbízásából K. István délegyházai és M. Károly gyáli lakos február 1-jén Törökországba utazott, hogy heroint szállítsanak Budapestre továbbértékesítés céljából.

Kiskorú veszélyeztetésének gyanújával indult nyomozás a körmendi ügyben

Kékhírek - 2017-02-13

cheap jerseys

cheap nfl jerseys

wholesale nfl jerseys

cheap jerseys free shipping

cheap jerseys from china

- Kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást a rendőrség abban az ügyben, amelyben Szabó Ferenc, Körmend lemondott kereszténydemokrata alpolgármestere ellen tettek feljelentést, mert állítólag egykori tanítványával, egy most 16 éves diáklánnyal folytatott évek óta tartó viszonyt.

Kazmar Enikő, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője múlt kedden azt közölte az MTI-vel, hogy állampolgári bejelentés történt az ügyben, amelynek nyomán feljelentéskiegészítést rendeltek el.

Egymilliárd ecstasy tablettához elegendő alapanyagot foglaltak le Hollandiában

Kékhírek - 2017-02-10

cheap jerseys

cheap nfl jerseys

wholesale nfl jerseys

cheap jerseys free shipping

cheap jerseys from china

Egymilliárd ecstasy tabletta előállításához elegendő alapanyagot foglaltak le a holland hatóságok péntekre virradóra.A kábítószer-alapanyagokat egy teherautóban találták a délnyugat-hollandiai Zeeland tartomány egyik településén, a belga határ közelében.

A jármű rakterében egyebek mellett 100 palack hidrogént, 15 tonna nátrium-hidroxidot és 3000 liternyi más vegyszert találtak.

Ritkaságszámba menő ókori műkincseket csempészett egy török kamionos

Kékhírek - 2017-02-08

cheap jerseys

cheap nfl jerseys

wholesale nfl jerseys

cheap jerseys free shipping

cheap jerseys from china

Lezárták a nyomozást annak a török kamionosnak az ügyében, aki ritkaságszámba menő, az időszámításunk előtti 9-7. századból származó műkincseket csempészett Törökországból - adta hírül a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán.

Egymilliárd forintnyi áfát csalt el egy kecskeméti férfi

Kékhírek - 2017-01-24

Hamis számlákkal csökkentette általános forgalmi adóját egy műtrágyával kereskedő kecskeméti férfi, aki összesen több mint 1,2 milliárd forint áfa megfizetése alól bújt ki.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Dél-alföldi Bűnügyi Igazgatósága szerint a férfi a cégei nevében rendszeresen szerzett be műtrágyát nettó áron, főként Lengyelországból és Szlovéniából. A termékek magyar értékesítése után fizetendő áfáját úgy csökkentette, hogy a műtrágya beszerzését hamis belföldi számlákkal igazolta.

Több mint 3500 lopott műkincset találtak meg egy közös akcióban az európai hatóságok

Kékhírek - 2017-01-22

- Több mint 3500 lopott műkincset találtak meg, és 75 embert vettek őrizetbe egy közös akcióban 18 ország hatóságai - közölte vasárnap a spanyol belügyminisztérium.

A műkincslopás és illegális kereskedelem ellen irányuló, Pandora nevű művelet során összesen 48 ezer személy után nyomoztak, 29 ezer gépjárművet és 50 hajót vizsgáltak át - írta közleményében a tárca.

Súlyosbította a bíróság a zárkatársukat bántalmazó férfiak büntetését

Kékhírek - 2017-01-20

Másodfokon súlyosbította a Fővárosi Törvényszék annak a két férfinak a büntetését, akik még 2012 tavaszán egy büntetés-végrehajtási intézetben súlyosan bántalmazták zárkatársukat.

A Fővárosi Törvényszék pénteki közleménye szerint K. Rómeó Richárd elsőrendű vádlottat, mint visszaesőt társtettesként folytatólagosan elkövetett testi sértés miatt 3 év 6 hónap letöltendő börtönre, valamint 4 év közügyektől eltiltásra ítélték.

Drogdílert fogtak Budapesten

Kékhírek - 2017-01-16

Drogkereskedőt és fogyasztókat fogtak el a rendőrök Budapesten, a X. kerületben, egy Hős utcai lakásban - közölte a rendőrség hétfő reggel a honlapján. A nyomozók csütörtökön jelentek meg a lakásban, mivel ott a gyanú szerint egy férfi napi rendszerességgel árult kábítószert. A rendőrök a házkutatáskor 61 pakett - 51,15 gramm - kábítószert, valamint több mint 150 ezer forint készpénzt találtak.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza