Kékhírek

Eredmények megjelenítése 61-től 80-ig 1341 találatból.

Halálos baleset történt az M5-ös autópályán

Kékhírek - 2019-10-28

A rendelkezésre álló adatok szerint feltehetőleg műszaki hiba okozta az M5-ös autópályán történt balesetet, amelyben heten haltak meg hétfő hajnalban - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Szabó Szilvia elmondta, egy Budapest felé tartó szerb kamion hajnali fél három körül az autópálya 146-os kilométerénél, Balástya közelében átszakította a szalagkorlátot és összeütközött a szemközti sávokban odaérkező két személyautóval. A járművek kigyulladtak, az autókban utazó hét ember a helyszínen meghalt.

Idegenek személyes adatait felhasználva szereztek meg több száz mobiltelefont

Kékhírek - 2019-10-24

Több mint négyszáz nagy értékű mobiltelefont szerzett meg illetéktelenül egy gyöngyösoroszi társaság, amelynek tagjai ellen többrendbeli, üzletszerűen elkövetett csalás és magánokirat-hamisítás gyanúja miatt folytatnak büntetőeljárást.

Kendert termesztő testvérpár ellen emeltek vádat Nógrád megyében

Kékhírek - 2019-10-18

Jelentős mennyiségű kábítószer birtoklása miatt emelt vádat két Nógrád megyei férfi ellen a Balassagyarmati Járási Ügyészség, a testvérek egymás szomszédságában termesztettek kannabiszt - közölte a megyei főügyész pénteken.

Alvó fiút rúgott fejbe egy gyermekfelügyelő Nagykanizsán

Kékhírek - 2019-10-16

- Garázdaság miatt emeltek vádat egy gyermekfelügyelő ellen, aki a nagykanizsai javítóintézetben fejbe rúgott egy alvó fiút, kollégája figyelmeztetésére pedig törni-zúzni kezdett.

Harminc lőfegyvert találtak a pénzügyőrök egy szerb férfinál Röszkén

Kékhírek - 2019-10-16

Harminc lőfegyvert, köztük két géppisztolyt, hangtompítókat, lőszereket találtak a pénzügyőrök egy szerb férfinál Röszkén.

Némedi-Varga Éva, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Csongrád Megyei Adó- és Vámigazgatóságának sajtóreferense közölte, egy belépésre jelentkező szerb autó ellenőrzése során a pénzügyőrök felfigyeltek a sofőr ideges viselkedésére, ezért tüzetesen átvizsgálták az autót.

Lengyel kisteherautóban találtak 37 milliót érő hamis parfümöt

Kékhírek - 2019-10-14

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai egy lengyel kisteherautó rakterében 37 millió forint értékű hamis parfümöt találtak az M1-es autópályán a napokban - közölte a szervezet Komárom-Esztergom Megyei Adó- és Vámigazgatósága hétfőn.

Illegális éjszakai gyorsulási versenyen razziáztak a rendőrök Budapesten

Kékhírek - 2019-10-13

- Illegális éjszakai gyorsulási versenyen tartottak ellenőrzést a rendőrök és a társszervek Budapest XIII. kerületében, az akció során több mint 300 autót vizsgáltak át.

Több millió forint értékű drogot foglaltak le a rendőrök három budapesti dílertől

Kékhírek - 2019-10-07

Mintegy 9 millió forint értékű kábítószert foglaltak le a rendőrök, miután elfogtak két drogárust és az őket ellátó terjesztőt Budapesten. Hétfőn előzetes letartóztatásba helyezte őket a bíróság - közölte a rendőrség a honlapján.A közlemény szerint a rendőrök információhoz jutottak arról, hogy két férfi kábítószert árul a főváros II. kerületében, a drogot pedig egy középkorú férfitól szerzik be.


RABLÁS DEBRECENBEN

Kékhírek - 2019-10-07

A hajdú-bihari rendőrök nagy erőkkel keresik az elkövetőket. Debrecen egyik bevásárlóközpontjának parkolójában 2019. október 7-én 9 óra 15 perc körül egy pénzváltó alkalmazottjait megtámadta három férfi, akik elvették a náluk lévő készpénzt. Az ismeretlen férfiak negyedik társukkal együtt elmenekültek a helyszínről

Négymilliárdos áfacsalás gyanúsítottjait tartóztatták le Pécsen

Kékhírek - 2019-10-03

Bűnszervezetben, üzletszerűen elkövetett költségvetési csalások gyanúsítottjait tartóztatták le csütörtökön Pécsen, csaknem négymilliárd forintnyi áfa jogosulatlan visszaigénylése miatt - közölte a Pécsi Törvényszék.

A nyomozás adatai szerint az összehangoltan működő bűnszervezet az általános forgalmi adó jogosulatlan visszaigénylésével - az adóhatóság megtévesztésével, valótlan nyilatkozatokkal, rendszeres haszonszerzésre törekedve - 3,9 milliárd forint vagyoni hátrányt okozott a költségvetésnek.

Vádat emeltek egy kokaint csempésző brazil nő ellen

Kékhírek - 2019-10-02

Kábítószer birtoklása miatt vádat emelt a Fővárosi Főügyészség egy brazil nő ellen, aki Brazíliából óvszerbe és takarókba rejtve kokaint hozott Magyarországra februárban - közölte a fővárosi főügyész szerdán.

Húsz év fegyházra ítélték a férfit, aki eltávozás alatt ölte meg barátnőjét

Kékhírek - 2019-09-30

Nem jogerősen húsz év fegyházra ítélték emberölés bűntette és fogolyszökés vétsége miatt azt férfit, aki tavaly nyáron eltávozása alatt ölte meg barátnőjét - közölte a Nyíregyházi Törvényszék sajtószóvivője hétfőn. Az ügyészség súlyosításért, a vádlott és védője enyhítésért és eltérő minősítésért fellebbezett.

Négy kilogramm marihuánát talált a rendőrség egy VIII. kerületi lakásban

Kékhírek - 2019-09-23

- Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt nyomoz a rendőrség egy VIII. kerületi férfival szemben, akinek otthonában négy kilogramm marihuánát, egy kilogramm kábítószergyanús fehér port és tablettákat, valamint LSD-vel átitatott papírt találtak.

Nyolcvanmilliót csaltak ki kokainnak hazudott liszttel

Kékhírek - 2019-09-09

Nyolcvanmillió forintot csaltak ki egy tokaji férfitól, aki azt hitte, részese egy drogüzletnek és busás haszonra tehet szert, de kábítószer helyett csak lisztet kapott

.A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) bűnszövetségben, üzletszerűen, különösen nagy kárt okozó csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt nyomoz F. László és társai ellen. A 36 éves férfi öt társával együtt júniusban és júliusban több mint százmillió forintot csalt ki egy tokaji férfitól, akinek négyszeres anyagi haszonnal kecsegtető kábítószer-kereskedelmi ügyletet ajánlott - írták.

A rendőrség 101 tő cannabist talált egy becskei ház udvarán

Kékhírek - 2019-09-08

A rendőrök 101 tő cannabist találtak egy becskei ház udvarán; a tulajdonos 51 éves férfit őrizetbe vették - közölte a rendőrség szombaton a honlapján. A német rendőrség még szeptember 5-én jelezte a magyar társszervnek, hogy elfogtak egy drogfutárt, aki rendszeresen szállított Hollandiából marihuánát Magyarországra.

Forgalommal szemben hajtott az M5-ös autópályán egy autós, hárman meghaltak

Kékhírek - 2019-09-06

Hárman meghaltak, amikor egy forgalommal szemben közlekedő személyautó összeütközött egy másik autóval az M5-ös autópályán péntekre virradó éjszaka - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. A Kata

A közlemény szerint a helyszínen hárman életüket vesztették, további három ember pedig megsérült.

A baleset Felsőpakony térségében történt. Egy személyautó a forgalommal szemben - Szeged irányába - közlekedett az autópálya főváros felé vezető oldalán, amikor összeütközött egy másik autóval.

Illegális dohány és alkohol Hajdúdorogon

Kékhírek - 2019-09-05

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai Hajdú-Bihar megyében egy ingatlanon, megközelítőleg egymillió forint értékű adózatlan dohány- és alkoholterméket találtak. Az ügyben költségvetési csalás miatt indult eljárás.

Fegyvereket és lőszereket találtak egy török férfi autójában a határ közelében

Kékhírek - 2019-08-31

- Nyolc lőfegyverrel és csaknem 1500 lőszerrel lépett át a határon Rajkánál kisbusszal egy török férfi pénteken; a Győri Járásbíróság szombaton elrendelte letartóztatását - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség szóvivője az MTI-t.

Román járműszerelvények sofőrjeit büntették a rendőrök az M3-as autópályán

Kékhírek - 2019-08-31

- Román járműszerelvények sofőrjeit állították elő a rendőrök az M3-as autópályán, akiket elsőfokú határozatban három hónapra eltiltottak a vezetéstől és pénzbírságot szabtak ki rájuk.

Három autó karambolozott Debrecenben, egy nő meghalt

Kékhírek - 2019-08-28

- Halálos baleset történt szerdán Debrecenben - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.Egy ember meghalt, kettő megsérült egy balesetben Debrecenben, a Böszörményi úton, a 35-ös út 78. kilométerénél.