Kékhírek

Eredmények megjelenítése 61-től 80-ig 1398 találatból.

Nagy mennyiségű kábítószergyanús anyagot talált a rendőrség egy kertben elásva

Kékhírek - 2020-06-22

Nagy mennyiségű kábítószergyanús anyagot, feltehetően heroint talált a rendőrség egy domonyvölgyi kertben elásva - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) hétfőn a police.hu oldalon. A rendőrség az ügyben három férfit vett őrizetbe.

A rendőrségnek információja volt arról, hogy P. Zsolt 50 éves budapesti lakos nagy mennyiségben szerzett be külföldről heroint, s azt a 45 éves K. István segítségével domonyvölgyi nyaralójában rejtette el, majd az anyag higítása után - lényegesen nagyobb mennyiségben és haszonnal - továbbértékesítette.

Több milliárd forintos vagyoni hátrányt okozó bűnszervezetre csaptak le a nyomozó ügyészek

Kékhírek - 2020-06-17

Több mint hatmilliárd forintos vagyoni hátrányt okozó bűnszervezet tagjait vették őrizetbe a nyomozó ügyészek egy nagyszabású akció keretében - közölte a fővárosi főügyész szerdán.

Vihar - Meghalt egy nő, akit elsodort egy villámárvíz Tótvázsonyban

Kékhírek - 2020-06-14

- Meghalt egy nő, akit elsodort egy villámárvíz vasárnap délután Tótvázsonyban - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője.

Kucsera Katalin elmondta: a 66 éves nő a férjével vasárnap délután a kertjük végében levő hídpillért akarta megtisztítani az eső miatt megáradt időszakos vízfolyás hordalékától, ám belecsúszott a vízbe, és a villámárvíz mintegy hetven méteren sodorta magával.

Jogerősen hat év börtönbüntetést kapott a halálos droggal kereskedő férfi

Kékhírek - 2020-06-10

Kábítószer-kereskedelem bűntette, oktatási feladatok ellátására rendelt épület közvetlen környezetében elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette, valamint kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal való visszaélés bűntette miatt jogerősen hat év börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a férfit, aki ismeretlen forrásból beszerzett kábítószerekkel üzletelt, és ezzel egy ember halálát is okozta - közölte a Debreceni Törvényszék szóvivője szerdán.

Öten meghaltak egy balesetben Balatonkenesénél

Kékhírek - 2020-05-28

- Ismét járható a 710-es főút Balatonakarattya és Balatonfűzfő között, ahol öten meghaltak, amikor egy kisbusz és egy tehergépkocsi egymásba rohant csütörtök reggel - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.


Autóbalesetben meghalt egy egyéves kisfiú Budapesten

Kékhírek - 2020-05-24

Autóbalesetben meghalt egy egyéves kisfiú a fővárosban vasárnap délután - közölte a rendőrség a honlapján.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a XXII. kerületi Kolozsvári utca 23. előtt két autó ütközött össze. Az egyik járműben egy család utazott, a férfi vezette az autót, felesége hátul ült, ölében tartotta a gyermeket.

A balesetben a szülők súlyos sérüléseket szenvedtek, őket a mentők kórházba vitték. A kisfiúhoz mentőhelikopter is érkezett, azonban olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt.

Három embert hallgatnak ki gyanúsítottként a belvárosi kettős gyilkossággal összefüggésben

Kékhírek - 2020-05-22

Három embert hallgat ki a rendőrség gyanúsítottként a péntek hajnali, Budapest belvárosában történt kettős gyilkossággal összefüggésben: egy 18 éves fiatalt több emberen elkövetett emberölés, két társát pedig felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság miatt - közölte Gál Sándor, a Budapesti Rendőr-főkapitányság életvédelmi osztályának vezetője pénteken, sajtótájékoztatón.

Gyámügyes, gondnok, idősotthoni vezető fosztogatta a gondozottak vagyonát

Kékhírek - 2020-05-20

Időskorú gondozottak ingó- és ingatlanvagyonának áron aluli megszerzése érdekében működtek együtt gyámügyi szakügyintézők hivatásos gondnokokkal és idősotthonok vezetőivel, hivatali vesztegetés elfogadásának bűntettével és más bűncselekményekkel gyanúsítják őket.

Keresztes Imre, a Központi Nyomozó Főügyészség vezetője közleményében azt írta: az időskorú gondnokoltak hatósági ügyeinek intézése során kormányzati szolgálati jogviszonyban álló gyámügyi szakügyintézők - hivatásos gondnokokkal és idősotthonok vezetőivel, valamint más magánszemélyekkel együttműködve - korrupciós kapcsolatot alakítottak ki a gondnokoltak vagyonának áron aluli megszerzése érdekében.

A hivatásos gondnokok több esetben az idősek rájuk bízott vagyonának egy részét saját céljaikra fordították, amit a kormányhivatali alkalmazottak határozatban jóváhagytak. Egyes idős embereket pedig azért helyeztek el éppen egy adott otthonban, hogy az ezért fizetendő - esetenként irreálisan magas összegből - az intézményvezetőtől pénzt kapjon vissza az eljáró gondnok és a kormányhivatalnokok.

Nagyobb mennyiségű kábítószert találtak egy érdi dílernél

Kékhírek - 2020-05-16

Nagyobb mennyiségű kábítószert találtak egy drogkereskedelemmel gyanúsítható érdi férfinél - közölte a rendőrség szombaton a honlapján.

Drogkereskedőt fogtak el Budapesten

Kékhírek - 2020-05-02

Elfogtak egy drogdílert Óbudán szerdán. Hatszáz grammnyi kábítószert és 4,5 millió forint készpénzt találtak a lakásán és luxusautójában - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szombaton a police.hu oldalon.

Mintegy 6500 kilogramm dohányt foglaltak le Debrecenben

Kékhírek - 2020-03-24

Mintegy 6500 kilogramm engedély nélkül tartott dohányt foglalt le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Hajdú-Bihar Megyei Adó- és Vámigazgatósága Debrecenben - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kedden a rendőrség honlapján.

Letartóztatta a bíróság a rendőrökre baltával és vasvillával támadó négy férfit

Kékhírek - 2020-03-22

Csoportosan és felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntette és más bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt a Debreceni Járásbíróság távmeghallgatás útján vasárnap egy hónapra elrendelte annak a négy férfinak a letartóztatását, akik baltával és vasvillával támadtak az intézkedő rendőrökre egy borsodi kistelepülésen - közölte a Debreceni Törvényszék szóvivője.

Nem gáz, hanem világháborús gránát robbant a váci társasházban

Kékhírek - 2020-03-09

A rendőrségi vizsgálat szerint nem gázrobbanás történt szombat este Vácon a Vám utcai társasházban, hanem egy hatástalannak vélt második világháborús gránát okozta a detonációt - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a rendőrség honlapján.

Gázrobbanás miatt több mint százan ideiglenes szálláshelyen töltik az éjszakát Vácott

Kékhírek - 2020-03-08

Ideiglenes szálláshelyen kényszerültek tölteni az éjszakát Vácott egy tízemeletes társasház lakói, mert a ház egyik lakásában gázrobbanás történt - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) vasárnap hajnalban.

A Vám utcai épület lakható maradt, de száznyolc ember kénytelen volt ideiglenesen elhagyni. A detonáció következtében ablakok törtek ki, kidőlt egy válaszfal, és megrongálódott a gázvezeték is, de tűz nem keletkezett.

Vádat emeltek az Egyesült Királyságból irányított bűnszervezet tagjai ellen

Kékhírek - 2020-03-06

Vádat emelt az ügyészség az Egyesült Királyságból irányított, úgynevezett unokázós csalásokra specializálódó bűnszervezet tagjai ellen.

Az ügetői merénylet túlélője szerint az elkövető már több éve Portikot nevezte meg felbujtóként

Kékhírek - 2020-03-04

- Az 1996-os ügetői merénylet sértettje szerint a később elkövetőként elítélt, de saját felelősségét mindvégig tagadó Tanyi György már évekkel ezelőtt azt mondta neki, hogy Portik Tamás áll a bűncselekmény mögött, ő adott megbízást a megölésére - erről a hajtó szerdán beszélt a Fővárosi Törvényszéken szerdán megkezdődött büntetőperben.

Internetes kereskedőket gyanúsítanak több milliárd forintos adócsalással

Kékhírek - 2020-02-20

Egy internetes kereskedelemben érdekelt szervezetet azzal gyanúsít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), hogy az EU-s áfaszabályok kijátszásával 4,7 milliárd forintos kárt okozott a költségvetésnek - tájékoztatta a NAV Közép-dunántúli Bűnügyi Igazgatóságának sajtóreferense csütörtökön az MTI-t.

Tóth Gergő közölte: a társaság az Európai Unióból beszerzett árut áfafizetés nélkül adta tovább magyar társaságoknak, köztük egy ismert webáruháznak. A termékeket egy céghálózaton keresztül próbálták kivonni az áfa megfizetése alól. A láncolat cégeinek élén ukrán, szerb és magyar strómanok ültek, de felhasználtak szlovák, cseh, lett, horvát, német, osztrák, szlovén, lengyel és román vállalkozásokat is

Elfogtak négy bűnözőt, egyikük a körözési toplistán szerepelt

Kékhírek - 2020-02-17

Elfogott a rendőrség a napokban négy férfit, egyikük ellen tizenegy, két másik ellen hat-hat körözés volt érvényben, a negyedik pedig már a körözési toplistán szerepelt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn a honlapján. A körözési toplistán szereplő 46 éves P. Szilárdot a zuglói nyomozók információjának köszönhetően február 13-án siófoki rejtekhelyén fogták el.

Angliai piacra dolgozó cigarettacsempészeket fogtak el

Kékhírek - 2020-02-12

- Illegálisan gyártott cigarettát Angliába csempésző bűnszervezetet számoltak fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nyomozói, a banda nyolc tagját már le is tartóztatták - közölte a NAV Nyugat-dunántúli Bűnügyi Igazgatóságának sajtóreferense szerdán.

Fenyő-gyilkosság - Gyárfás Tamás tagadta bűnösségét a büntetőper első tárgyalásán

Kékhírek - 2020-02-11

Tagadta bűnösségét Gyárfás Tamás médiavállalkozó, sportvezető a Fenyő-gyilkosság büntetőperének első tárgyalásán a Fővárosi Törvényszéken kedden.