Kékhírek

Eredmények megjelenítése 61-től 80-ig 1174 találatból.

Szexuális bűncselekményekkel gyanúsítják a bicskei gyermekotthon volt igazgatóját és egyik volt nevelőjét

Kékhírek - 2017-07-05

- A bicskei gyermekotthon volt igazgatója és egyik volt nevelője ellen kiskorú veszélyeztetése, szexuális visszaélés és erőszak miatt indult eljárást vádemelési javaslattal lezárták - közölte honlapján szerdán a rendőrség.

A nyomozásra kijelölt Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az igazgató ellen a rendőrség kiskorú veszélyeztetése és szexuális erőszak bűntette, valamint szexuális visszaélés megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást.

Tizennégy év fegyházra ítélték a kántorjánosi gyilkosság vádlottjait

Kékhírek - 2017-07-03

Nem jogerősen 14-14 év fegyházbüntetésre ítélte a Nyíregyházi Törvényszék emberölés bűntette miatt azt a két román állampolgárságú férfit, akik 1997-ben halálra vertek és kiraboltak egy helyi férfit a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kántorjánosiban - közölte a törvényszék sajtószóvivője hétfőn.

Toma Attila elmondta, B. D.-t és M. M.-et tíz évre kiutasították Magyarország területéről.

Kávés-, mogyorós- és fűszereszacskókba rejtették a drogot

Kékhírek - 2017-06-27

Kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt nyomoznak két férfi ellen, aki kávés-, mogyorós- és fűszereszacskókba tette a drogot - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata kedden a rendőrség honlapján. Az ügyben tartott házkutatásokon eddig mintegy 1200 ecstasy tablettát, hat kilogramm amfetamint és csaknem hatmillió forint készpénzt foglaltak le a rendőrök.

Több mint 120 millió forint értékű marihuánát foglaltak le a rendőrök Veszprém megyében

Kékhírek - 2017-06-23

Összesen nyolc emberrel szemben indult eljárás kábítószer-kereskedelem, illetve kábítószer-birtoklás miatt, akiktől 120 millió forint értékű marihuánát foglaltak le a rendőrök - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken.

Az év elején kábítószer-fogyasztás gyanúja miatt érkezett állampolgári bejelentést követő több hónapos nyomozás eredményeként a tapolcai rendőrök négy nemesgulácsi fiatalt fogtak el és állítottak elő. A négy huszonéves férfit kábítószer-birtoklás megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök szabadlábon hagyásuk mellett.

Kilenc kiló marihuánát találtak egy autóban Röszkén

Kékhírek - 2017-06-20

- Kilenc kilogramm marihuánát találtak egy szerb férfi autójában Röszkén.

A pénzügyőröknek feltűnt a belépésre jelentkező férfi különösen ideges viselkedése, ezért tüzetes vizsgálatba kezdtek. Egy bőröndből és a pótkerék helyéről kilenc kilogrammnyi kábítószer került elő.

A 20 millió forint feketepiaci értékű anyagot és a jármű vezetőjét átadták a rendőrségnek.

Több mint hétmillió forint értékű adózatlan cigarettát foglalt le a NAV

Kékhírek - 2017-06-18

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei a kőbányai vasútállomáson mintegy hétezer doboz adózatlan cigarettát találtak, amit két férfi egy kis furgonnal akart elszállítani. A több mint 7 millió forint értékű cigarettát lefoglalták, és orgazdaság miatt feljelentést tettek.

Több mint huszonhat kiló marihuánát találtak a pénzügyőrök Röszkén

Kékhírek - 2017-06-15

Több mint huszonhat kiló marihuánát találtak a pénzügyőrök Röszkén egy bolgár gépkocsiban elrejtve.A pénzügyőrök egy belépésre jelentkező bolgár férfi autóját ellenőrizték, de feltűnt nekik a sofőr zavart viselkedése és a járműből áradó különös szag.

Az autóban a személyes csomagokon kívül több hangfal volt, amelyeket a sofőr nem volt hajlandó kipakolni, mondván, túl nehezek, majd többszöri felszólításra mégis eleget tett a pénzügyőrök kérésének. A hangfalak belső részéből több mint 26 kilogramm kábítószergyanús anyag - feltehetően marihuána - került elő.

Harminchárom kiló marihuánát találtak Röszkén

Kékhírek - 2017-06-04

Harminchárom kilogramm marihuánát találtak Röszkén egy montenegrói férfi autójában elrejtve a pénzügyőrök. A harmincéves férfi szombat reggel jelentkezett belépésre a röszkei autópálya-átkelőn. A pénzügyőrök az autója első ülései alatti padlózatnál utólagos átalakítás nyomait vették észre, ezért átvizsgálták a járművet. A padlólemez megbontása után a rejtekhelyről 58 csomagban több mint 33 kilogramm kábítószergyanús anyag - az előzetes szakértői vélemény alapján marihuána - került elő. A kábítószer-szállítmány feketepiaci értéke 66 millió forint.

Egy törökbálinti csaló 21 milliárd forint kárt okozott pénzintézeteknek

Kékhírek - 2017-05-30

Egy törökbálinti férfi fedezetlen zálogjegyek benyújtásával különböző nagyságú hiteleket vett fel, azonban azok visszafizetésére lehetősége és szándéka sem volt, cselekményével a pénzintézeteknek összesen 21 milliárd forint kárt okozott - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kedden a rendőrség honlapján.

A nyomozás során kiderült az is, hogy a gyanúsított hamis aranyfedezet mellett további hiteleket vett fel több magánszemélytől, illetve gazdasági társaságtól, amelynek során az egyébként réz anyagú tömböket úgy preparálta, mintha azok valódiak lennének. Ezzel további 4 milliárd forint kárt okozott a sértetteknek - olvasható a police.hu oldalon.

Fémtolvajokat leplezett le Nyíregyházán a NAV

Kékhírek - 2017-05-29

Lopás és illegális fémértékesítés miatt indult eljárás egy légtechnikával foglalkozó társaság telepvezetője és munkatársa ellen, akik a gyanú szerint a cég telephelyéről 67 tonna fémet loptak el, majd ipari fémhulladékként értékesítették - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Adó- és Vámigazgatóságának szóvivője hétfőn.

A Debreceni Repülőtéren két utas hamis iratokkal akarta elhagyni Magyarországot.

Kékhírek - 2017-05-21

A Debreceni Repülőtéren 2017. május 20-án 5 óra 30 perckor az ország területéről kilépésre jelentkezett egy nő és egy férfi. A két utas szlovák személyigazolványt adott át az útlevélkezelőnek, akinek az ellenőrzéskor gyanúsak lettek az utasok és irataik. Az okmányok alapos vizsgálatakor a rendőrök megállapították, hogy mindkét igazolvány hamis és a nő, valamint a férfi ukrán állampolgár.

Megszüntették az ügyészségi nyomozást Horváth András ellen

Kékhírek - 2017-05-18

Megszüntették a Horváth András, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) volt dolgozója elleni nyomozást - erősítette meg Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-nek.

A Nemzeti Nyomozó Iroda a NAV feljelentése nyomán 2017. január 19-én gyanúsítottként hallgatta ki Horváth Andrást, mert állítólag megsértette a NAV információs rendszerét azzal, hogy adatokat kért le szakkoordinátori munkaköréhez közvetlenül nem kapcsolódó feladata ellátásakor több száz adózóval kapcsolatban

Sopronban fogták el a Németországban körözött holokauszttagadó Horst Mahlert

Kékhírek - 2017-05-15

- Hétfő kora délután vették őrizetbe a német hatóság által körözött 81 éves Horst Mahlert a soproni rendőrök - közölte honlapján a magyar rendőrség. A Fővárosi Törvényszék sajtóosztálya közölte, hogy a bíróság kedden tűzi ki az ügy tárgyalási napját.

Felszámolták a kábítószer-kereskedő hálózatot

Kékhírek - 2017-05-14

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztály vádemelési javaslattal fejezte be a nyomozást a 13 gyanúsítottal szemben.

A nyomozás során a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály nyomozóinak olyan információ jutott a tudomására, hogy egy budapesti nő rendszeresen értékesít kábítószert budapesti, berettyóújfalui és kecskeméti lakosoknak.

A gyanú szerint a 24 éves K. Fruzsina kábítószergyanús anyagot adott át a 20 éves V. Martinnak azért, hogy a férfi Budapesten tovább értékesítse azt, majd a bevétellel elszámoljon felé. A nő a kábítószert Budapesten, a 41 éves K. Lászlótól szerezte be.

Halálos baleset történt Monornál

Kékhírek - 2017-04-24

Egy ember meghalt és többen megsérültek, amikor két személyautó összeütközött Monornál a 4-es főúton hétfőn.Monor és Monorierdő között, a 38-as kilométernél történt a baleset. Az egyik autóban öten voltak: egyikük a helyszínen életét vesztette, három felnőtt és egy gyermek megsérült.

Ügyészség: ittas volt a szentendrei halálos baleset gyanúsítottja

Kékhírek - 2017-04-10

- A Szentendrei úti halálos baleset gyanúsítottja előzetes letartóztatásának meghosszabbítását indítványozza az ügyészség, mivel a korábbinál súlyosabb bűncselekménnyel, halált okozó ittas járművezetés bűntettével gyanúsítja őt a rendőrség - közölte a fővárosi főügyész hétfőn.

Előzetes letartóztatásba került a volt barátnőjét lúggal leöntő orvos

Kékhírek - 2017-03-29

- Előzetes letartóztatásba került a volt barátnőjét lúggal leöntő orvos - erősítette meg az erről szóló sajtóinformációkat Józan Magda, a Kúria sajtótitkárságának osztályvezetője szerda délután.

A Fővárosi Ítélőtábla március 10-én kihirdetett másodfokú ítéletében kilenc év börtönre súlyosbította annak az orvosnak a szabadságvesztését, aki 2013-ban bántalmazta, majd lúggal öntötte le volt barátnőjét. A volt kórházigazgatót végleg eltiltották foglalkozása gyakorlásától.

Elloptak egy 100 kilogramm súlyú aranyérmét egy berlini múzeumból

Kékhírek - 2017-03-27

Elloptak egy világhírű, 100 kilogramm súlyú színarany érmét a berlini Bode Múzeumból hétfőre virradóra.

A műkincstolvajok a múzeum mellett húzódó vasúti hídról másztak be az épületbe létrán, egy ablakon keresztül. Behatoltak a múzeum érmegyűjteményének büszkeségeit bemutató terembe, és a rendőrök megérkezése előtt elmenekültek zsákmányukkal, egy 53 centiméter átmérőjű, 3 centiméter vastag érmével.

Több mint félmilliárd forintos pénzmosást lepleztek le

Kékhírek - 2017-03-22

Több mint félmilliárd forintos pénzmosást követett el két férfi - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a police.hu oldalon szerdán. A feltételezett elkövetők az elmúlt időszakban több részletben mintegy 1,8 millió euró értékben csaltak ki pénzt külföldi gazdasági társaságoktól, magyar cégek bankszámláira utaltatták át az összegeket. A megtévesztéssel szerzett pénzből a magyarországi számlák felett rendelkező férfiak többször vettek fel és utaltak tovább más bankszámlákra különböző összegeket - olvasható a közleményben.

Ausztriában, bebetonozva találtak rá egy Nagykanizsáról eltűnt nőre

Kékhírek - 2017-03-16

Ausztriában, egy ház lépcsője alá bebetonozva találtak rá a napokban egy Nagykanizsáról decemberben eltűnt nő holttestére - közölte a nyugat.hu az osztrák közszolgálati média információja alapján.

Az ORF honlapján arról írt, hogy a feltételezések szerint egy decemberben eltűnt 42 éves magyar prostituált bebetonozott holttestét találták meg Mariazellben, egy családi házban. Az esettel összefüggésben hétfőn őrizetbe vették, majd szerdán szabadlábra helyezték a ház 40 éves osztrák tulajdonosát.