Kékhírek

Eredmények megjelenítése 61-től 80-ig 1328 találatból.

Nyolcvanmilliót csaltak ki kokainnak hazudott liszttel

Kékhírek - 2019-09-09

Nyolcvanmillió forintot csaltak ki egy tokaji férfitól, aki azt hitte, részese egy drogüzletnek és busás haszonra tehet szert, de kábítószer helyett csak lisztet kapott

.A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) bűnszövetségben, üzletszerűen, különösen nagy kárt okozó csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt nyomoz F. László és társai ellen. A 36 éves férfi öt társával együtt júniusban és júliusban több mint százmillió forintot csalt ki egy tokaji férfitól, akinek négyszeres anyagi haszonnal kecsegtető kábítószer-kereskedelmi ügyletet ajánlott - írták.

A rendőrség 101 tő cannabist talált egy becskei ház udvarán

Kékhírek - 2019-09-08

A rendőrök 101 tő cannabist találtak egy becskei ház udvarán; a tulajdonos 51 éves férfit őrizetbe vették - közölte a rendőrség szombaton a honlapján. A német rendőrség még szeptember 5-én jelezte a magyar társszervnek, hogy elfogtak egy drogfutárt, aki rendszeresen szállított Hollandiából marihuánát Magyarországra.

Forgalommal szemben hajtott az M5-ös autópályán egy autós, hárman meghaltak

Kékhírek - 2019-09-06

Hárman meghaltak, amikor egy forgalommal szemben közlekedő személyautó összeütközött egy másik autóval az M5-ös autópályán péntekre virradó éjszaka - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. A Kata

A közlemény szerint a helyszínen hárman életüket vesztették, további három ember pedig megsérült.

A baleset Felsőpakony térségében történt. Egy személyautó a forgalommal szemben - Szeged irányába - közlekedett az autópálya főváros felé vezető oldalán, amikor összeütközött egy másik autóval.

Illegális dohány és alkohol Hajdúdorogon

Kékhírek - 2019-09-05

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai Hajdú-Bihar megyében egy ingatlanon, megközelítőleg egymillió forint értékű adózatlan dohány- és alkoholterméket találtak. Az ügyben költségvetési csalás miatt indult eljárás.

Fegyvereket és lőszereket találtak egy török férfi autójában a határ közelében

Kékhírek - 2019-08-31

- Nyolc lőfegyverrel és csaknem 1500 lőszerrel lépett át a határon Rajkánál kisbusszal egy török férfi pénteken; a Győri Járásbíróság szombaton elrendelte letartóztatását - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség szóvivője az MTI-t.

Román járműszerelvények sofőrjeit büntették a rendőrök az M3-as autópályán

Kékhírek - 2019-08-31

- Román járműszerelvények sofőrjeit állították elő a rendőrök az M3-as autópályán, akiket elsőfokú határozatban három hónapra eltiltottak a vezetéstől és pénzbírságot szabtak ki rájuk.

Három autó karambolozott Debrecenben, egy nő meghalt

Kékhírek - 2019-08-28

- Halálos baleset történt szerdán Debrecenben - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.Egy ember meghalt, kettő megsérült egy balesetben Debrecenben, a Böszörményi úton, a 35-ös út 78. kilométerénél.

Vádat emeltek Simonka György és társai ellen költségvetési csalás miatt

Kékhírek - 2019-08-21

- Vádat emeltek Simonka György fideszes országgyűlési képviselő és harminckét társa ellen bűnszervezetben elkövetett, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette és más bűncselekmények miatt - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) szerdán az MTI-vel.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzmosás elleni információs irodájának feljelentése alapján indult ügyben az országgyűlési képviselő mentelmi jogát a legfőbb ügyész indítványára az Országgyűlés tavaly ősszel felfüggesztette. Ezután az ügyészség gyanúsítottként hallgatta ki Simonka Györgyöt, aki nem ismerte el a bűncselekmény elkövetését - írták.

Megöltek egy férfit Polgáron

Kékhírek - 2019-08-20

Megöltek egy embert Polgáron hétfő este - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon keddre virradóra. Azt írták, hogy a férfi a főtéren szórakozott, amikor haragosa odalépett hozzá és egy késsel többször megszúrta.

Illegális gyorsulási verseny ellen intézkedett a rendőrség

Kékhírek - 2019-08-18

- Az illegális gyorsulási versenyek megakadályozása érdekében tartott ellenőrzést a rendőrség és a közlekedési hatóság a XIII. kerületben - tette közzé honlapján vasárnap reggel a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Száz rendőr csapott le egy balatoni drogkereskedő bűnbandára

Kékhírek - 2019-08-15

Száznál több rendőr hajtott végre összehangolt akciót a kábítószer-kereskedelem felszámolásáért szerdán Siófokon és más Balaton-parti településeken. Tizenkilenc embert hallgattak ki gyanúsítottként, közülük hetet őrizetbe vettek.

A siófoki kapitányság a Készenléti Rendőrséggel együttműködve hajtotta végre az akciót, amelynek célja drogkereskedők elfogása, egy terjesztői hálózat felszámolása volt.

Őrző-védő cégek vezetői ellen indított eljárást a NAV

Kékhírek - 2019-08-12

A gyanú szerint csaknem egymilliárd forint kárt okoztak a költségvetésnek egy őrző-védő cégekből kialakított hálózat vezetői. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai országszerte harminc helyen tartottak kutatásokat az ügyben.

Barnáné Horváth Melinda, a Dél-alföldi Bűnügyi Igazgatóságának sajtóreferense hétfőn közölte, a hálózatot a gyanú szerint két Pest megyei férfi mozgatta, vállalkozásaik az ország minden megyéjében foglalkoztattak vagyonőröket. Egy dél-alföldi cég nevében szerződtek a partnerekkel, de kiderült, hogy az alkalmazottak jelentős része a láncolatban szereplő más cégekhez lett bejelentve. A dolgozók foglalkoztatását fiktív számlákkal igazolták, és járulékot sem fizettek utánuk. A cégeket három-négy havonta cserélgették, többet közülük külföldi állampolgárra írattak.

Olasz, lengyel és orosz tolvajok loptak a Hungaroringen

Kékhírek - 2019-08-07

Gyorsított eljárásban bíróság elő állítottak két olasz, két lengyel és egy orosz férfit, aki Mogyoródon, a Hungaroringre kitelepült boltokból ruhákat lopott - közölte a Pest Megyei Főügyészség szerdán.

Rekordnagyságú kokainfogás Hamburgban

Kékhírek - 2019-08-02

Minden korábbinál nagyobb, 4,5 tonnás kokainszállítmányt foglaltak le Hamburgban - közölte pénteken a németországi kikötőváros vámhivatala.


Illegális bevándorlás - Harmincegy embert szállított kisbuszban egy magyar sofőr az M3-ason

Kékhírek - 2019-07-29

Harmincegy illegális bevándorlót találtak Polgárnál egy kisbuszban. Az 54 éves magyar sofőrnek embercsempészés miatt kell felelnie - közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai hétfőn az M3-as autópályán ekáer-ellenőrzésre (áruforgalmi ellenőrzésre) meg akartak állítani egy magyar kisbuszt, a sofőr azonban megpróbált elhajtani vele. Végül Polgár belterületén sikerült megállítani a gépkocsit, amelynek rakterében 29 férfi és két fiú ült a padlón.

Negyvenmillió forintnyi drogot és fegyvert is találtak egy szerb férfinél

Kékhírek - 2019-07-15

Elfogtak egy szerb férfit a budapesti rendőrök, akinél negyvenmillió forintnyi drogot és fegyvert is találtak - olvasható a police.hu-ra hétfőn feltett közleményben.

Europol: doppingszerek gyártásával és kereskedelmével foglalkozó 17 bűnözői csoportot számoltak fel

Kékhírek - 2019-07-09

Rekordmennyiségű, 3,8 millió doppingszert, hamisított gyógyszert és étrend-kiegészítőket foglaltak le egy harminchárom ország bevonásával végzett rendőrségi akció keretében, amelynek során tizenhét, a tiltott szerek előállításával és kereskedelmével foglalkozó bűnözői csoportot számoltak fel - közölte az Európai Unió rendőri együttműködést koordináló szervezete (Europol) kedden.

Fenyő-gyilkosság - ORFK: Gy. Tamás megbízásából ölhették meg a vállalkozót

Kékhírek - 2019-06-28

- A rendőrség lezárta a Fenyő-gyilkosság ügyének vizsgálatát - jelentették be pénteken a rendőrség honlapján. A megalapozott gyanú szerint Gy. Tamás megbízásából P. Tamás szervezte meg, illetve adott utasítást Fenyő János megölésére, amelyet Jozef R. hajtott végre - írták.

Európában az eddigi legnagyobb metamfetaminfogás a holland rendőrségé

Kékhírek - 2019-06-26

- Két és fél tonna kristályos metamfetamint foglalt le a rendőrség egy raktár titkos helyiségében Hollandiában, ami a legnagyobb hasonló drogfogásnak számít Európában - jelentette a helyi sajtó szerdán.

NAV: több száz millió forint adót csalt el egy esztergomi számlagyáros

Kékhírek - 2019-06-21

Strómanok és könyvelők is segítettek egy esztergomi vállalkozót, akinek céghálózata fiktív számlákkal több mint 600 millió forint kárt okozott a költségvetésnek. A férfi cégei papíron építési, kertészeti munkáktól az útszórásig sokféle tevékenységet végeztek. Az eddig "azonosított" fiktív számlákkal a különböző társaságok összesen 635 millió forint adót csaltak el.

A NAV nyomozói - járőrök, revizorok, IT-szakemberek segítségével és a Merkur speciális egység támogatásával - országszerte százhúsz helyen tartottak házkutatást. A kétnapos akcióban 31 embert hallgattak ki.