Kékhírek

Eredmények megjelenítése 81-től 100-ig 1120 találatból.

Kábítószer-ültetvényt találtak Gönyű közelében

Kékhírek - 2016-07-07

Összesen 1272 tőnyi kábítószergyanús növényre bukkantak a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói egy kínai férfi által bérelt raktárban Gönyű közelében - közölte csütörtökön a rendőrség honlapján a főkapitányság.

 Lakossági bejelentést követően tartottak házkutatást a győri járőrök és a megyei rendőr-főkapitányság nyomozói egy Gönyű térségében található raktárépületben szerdán.

Elfogtak egy prostituáltak kizsákmányolásából élő nyíradonyi férfit

Kékhírek - 2016-06-13

Elfogtak a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egységének munkatársai és a Hajdú-Bihar megyei rendőrök összehangolt akció során egy nyíradonyi férfit, aki Németországban szervezte magyar lányok prostitúciós tevékenységét - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtószolgálata hétfőn a honlapján.

Hivatali visszaélés miatt emeltek vádat egy volt adóhatósági vezető és egy ügyvéd ellen

Kékhírek - 2016-06-07

 A Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy volt adóhatósági vezetővel szemben, aki a vád szerint ügyvéd ismerőse kérésére jogosulatlanul kért le adatokat az adóhatóság nyilvántartásából - közölte a főügyészség vezetője kedden.  Ibolya Tibor főügyész közleményében azt írta: a vádirat szerint az ügy elsőrendű vádlottja 2010 őszétől vezető beosztású adóhatósági tisztviselőként Budapesten dolgozott, munkakörének ellátásánál hozzáfért az adóhatóság irataihoz és nyilvántartási rendszereihez.

Kilőtték egy menekülő jármű kerekét a rendőrök Hajdúszovátnál

Kékhírek - 2016-06-03

Kilőtték egy menekülő jármű kerekét a rendőrök Hajdúszovátnál csütörtök este. Az autó lopott volt, a sofőr kábítószer hatása alatt állt - közölte a Hajdú-Bihar megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense pénteken.

Dobó Dénes elmondta: szerdán egy férfi bejelentette, hogy Hajdúszoboszlón ellopták a terepjáróját egy panzió elől. A rendőrség azonosította a lopással gyanúsítható 31 éves férfit, majd elfogatóparancsot adott ki ellene, és elrendelte a jármű körözését.

Drogkereskedőt fogtak el Nyíregyházán

Kékhírek - 2016-06-02

- Amfetamin és kokain tartalmú port, illetve tablettákat, valamint több mint egymillió forintot foglaltak le a nyomozók egy nyíregyházi férfi lakásán - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

 Fülöp Gergely őrnagy elmondta, a pakettekbe csomagolt drogot kábítószer-kereső kutya segítségével szerdán találták meg házkutatás során.

Soltvadkerti takarékszövetkezet - Húszmilliárd forintos hűtlen kezelés miatt emeltek vádat 76 ember ellen

Kékhírek - 2016-05-25

Húszmilliárd forint kár ért egy takarékszövetkezetet, miután vezetői és dolgozói hitelképtelen ügyfeleknek nyújtottak hitelt, valamint fedezetlen váltókat fogadtak be. Az ügyben 76 vádlott ellen indult eljárás - közölte a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség szerdán.

Egymilliárd forintos csalás repceolajjal

Kékhírek - 2016-05-12

Csaknem egymilliárd forint áfát csalt el egy budapesti cég repceolaj-beszerzéssel. Az adóhivatal revizorainak korábbi gyanúját az elektronikus közúti áruforgalmi ellenőrző rendszer adatai is megerősítették.   A bűnszervezet tagjait a pénzügyi nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A NAV munkatársai a cég vagyonából több mint kétmilliárd forintot lefoglaltak, így az okozott kár teljes egészében megtérülhet,

Korrupt autópálya-rendőrök ellen emeltek vádat

Kékhírek - 2016-05-06
Vesztegetés, hivatali visszaélés és más bűncselekmények miatt vádat emelt a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség tizenkét rendőr, illetve volt rendőr ellen, akik egy autópálya-alosztály dolgozóiként több mint egy éven át koordináltan követtek el korrupciós bűncselekményeket - közölte az ügyészség pénteken .

Hatalmas mennyiségű dohányt és cigarettát találtak Szigetszentmiklóson

Kékhírek - 2016-04-22

Európában is kiemelkedő mennyiségű, illegálisan gyártott cigarettára bukkantak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyi nyomozói Szigetszentmiklóson. A NAV  szerint a szigetszentmiklósi gyárban és raktárban talált cigaretta a tavaly lefoglalt mennyiség többszöröse.

Múlt héten a szigetszentmiklósi rendőrök értesítették a NAV-ot egy illegális gyárról, amelyben négy és fél tonnányi dohányra és több mint 47 millió szál cigarettára bukkantak.

Két "unokázós" bűnözői csoportot derített fel a rendőrség

Kékhírek - 2016-03-31

Az ország több településén ténykedő csalókat fogott el a rendőrség. A két, egymástól függetlenül működő bűnözői csoport legalább 42 esetben úgynevezett unokázós módszerrel (azzal, hogy hozzátartozójuknak van szüksége sürgősen pénzre) csalt ki összesen csaknem 12,5 millió forintot idős sértettektől - jelentették be a rendőrség csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján.

Uniós támogatásokat elcsaló bűnszervezet tagjai ellen emeltek vádat

Kékhírek - 2016-03-30

A Csongrád Megyei Főügyészség vádat hét emberrel szemben, akik közül többen egy bűnszervezet tagjaként fiktív projektekhez pályáztak európai uniós és hazai költségvetési alapok támogatásaira- Az ügyészség a hét terheltet bűnszervezetben vagy bűnsegédként elkövetett költségvetési csalás bűntettével vádolja.

Április 5-től üzemszerűen működik az új traffipaxrendszer

Kékhírek - 2016-03-21

- Április 5-től üzemszerűen működnek a hivatalosan Véda közúti intelligens kamerának nevezett új fix traffipaxok.   Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata közleményében azt írta: befejeződött a Véda közúti intelligens kamerahálózat infokommunikációs vizsgálata. Az eszközök április 5-én reggel 8 órától üzemszerűen működnek. Ezek az új kamerák a sebességmérés mellett - a többi között - forgalomszámlálásra és többféle szabályszegés felismerésére, dokumentálására is alkalmasak.

Ötvenmillió forint értékű drogot találtak egy személyautóban Hegyeshalomnál

Kékhírek - 2016-03-18
Ötvenmillió forint értékű kábítószert találtak a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai egy személyautóban az M1-es autópályán Hegyeshalomnál csütörtök délután, a rendőrség kezdeményezte a sofőr előzetes letartóztatását - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata pénteken

Két volt rendőr ellen emelt vádat az ügyészség

Kékhírek - 2016-03-16

- Üzletszerűen elkövetett befolyással üzérkedés, bűnszövetségben elkövetett zsarolás kísérlete, hivatali visszaélés bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat a Budapesti Nyomozó Ügyészség öt ember, köztük két volt rendőr ellen.

Harmincnyolc millió forint értékű cigarettát foglalt le a NAV

Kékhírek - 2016-03-11

- Csaknem 31 ezer doboz magyar adójegy nélküli cigarettát és mintegy 200 kilogramm vágott dohányt foglalt le 38 millió forint értékben a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a fővárosban.

   Az adóhatóság pénzügyőrei egy kőbányai garázs előtt álló furgont ellenőriztek, amelyről kiderült, hogy csak üres műanyag ládákat szállít.

Több mint száz juhászkutyát tartottak rossz körülmények között Hajdú-Biharban

Kékhírek - 2016-02-29

Több mint száz juhászkutyát tartott rendkívül rossz körülmények között egy Hajdú-Bihar megyei szaporító, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) kiemelt ügyek igazgatósága állatkínzás miatt feljelentést tett.  A Nébih  közleményében azt írta: közérdekű bejelentés alapján tartottak ellenőrzést egy Hajdú-Bihar megyei kutyatenyészetben. Három telephelyen több mint száz közép-ázsiai és kaukázusi juhászkutyát tartottak rendkívül rossz körülmények között

A NAV két és félmilliárd forintos áfacsalási ügyben tett vádemelési javaslatot

Kékhírek - 2016-02-25

Egy bűnszervezet elsősorban étolaj és cukor kereskedelemmel foglalkozó cégláncolatot működtetve több mint két és félmilliárd forint áfát csalt el, a Nemzeti Adó-és Vámhivatal (NAV) vádemelési javaslatot tett az ügyben a Fővárosi Főügyészségnél - közölte az adóhivatal csütörtökön.

Nagy értékű gépjárművekre szakosodott bűnszövetséget számolt fel a rendőrség

Kékhírek - 2016-02-24
Nagy értékű gépjárművekre szakosodott bűnszövetséget számolt fel a rendőrség, a banda tagjai nagy értékű gépkocsikat kölcsönöztek jellemzően külföldön, majd azok többségét hamis papírokkal itthon értékesítették. A csalással okozott kár a szakértői vélemények szerint megközelíti az egymilliárd forintot - közölte Szabó Zita, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szerdán.

Főügyészség: tavaly 950 "unokázós" csalás miatt tettek feljelentést Budapesten

Kékhírek - 2016-02-22

Tavaly 950 "unokázós" csalás ügyében tettek feljelentést a Budapesten, ezért a Fővárosi Főügyészség arra kéri az időseket, hogy ellenőrizzék az ilyen telefonhívásokat - mondta Bagoly Bettina, a főügyészség szóvivője az M1 aktuális csatorna hétfő délelőtti műsorában.

Taxis rabolt ki három migránst Nagyfa közelében

Kékhírek - 2016-02-18
A megalapozott gyanú szerint egy taxisofőr rabolt ki három migránst Nagyfa közelében, a férfit elfogták és őrizetbe vették. Szombaton 22 óra körül három, a Nagyfai Ideiglenes Befogadó Állomáson elhelyezett migráns gyalogolt Szeged felé a 47-es főút mellett. A két afgán és egy iráni állampolgár megállított egy taxit, majd beszálltak a járműbe.
hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű replica watches földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.

A terület bármilyen csendes sport, omega replica vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza