Kékhírek

Eredmények megjelenítése 81-től 100-ig 1172 találatból.

Több mint húsz kilogramm marihuánát találtak a rendőrök Röszkén

Kékhírek - 2017-03-05

Több mint húsz kilogramm marihuánát találtak egy montenegrói férfi autójában elrejtve a rendőrök Röszkén.

A 24 éves férfi szombaton reggel jelentkezett belépésre. A kábítószer-kereső kutya a jármű első lökhárítójánál kábítószert jelzett, ezért a rendőrök átvizsgálták a kocsit. Az első lökhárítók mögött és a bal oldali ülés alatti alvázrészen az egyenruhások negyven csomagban összesen 20,7 kilogramm kábítószer-gyanús növényi törmeléket - a gyorsteszt szerint marihuánát - találtak.

Tizenkét kilónyi kábítószert találtak egy autóban Tompán

Kékhírek - 2017-03-01

- Előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság egy 27 éves albán férfit, akinek az autójában vasárnap csaknem tizenkét kilogramm, a gyorsteszt alapján marihuánának minősülő növényi származékot találtak a tompai határátkelőnél - közölte honlapján a rendőrség szerdán.

A közlemény szerint a tompai rendőrök ellenőrizték a gépkocsit és az abban tartózkodó három embert. Az első ülések alatt kialakított rejtekhelyen 27 csomagban 11 842 gramm kábítószergyanús anyagot találtak.

Faburkolatba rejtették a cigarettát

Kékhírek - 2017-02-24

Feltehetően angol piacra szánták azt a 100 millió forint értékű adózatlan cigarettaszállítmányt, amelyet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyi nyomozói egy kamion rakteréből bontottak ki. Az ügyben orgazdaság miatt folyik a nyomozás - közölte a NAV Észak-alföldi bűnügyi igazgatósága pénteken.

A NAV bevetési igazgatóságának járőrei az M3 autópálya Horti pihenőjénél állítottak meg egy magyar kamiont, amely az okmányok alapján előre gyártott asztalosipari terméket szállított Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből Angliába.

Nyolcszázmilliós áfacsalás miatt javasol vádemelést a NAV

Kékhírek - 2017-02-22

- Vádemelési javaslattal fejezte be a nyomozást a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Észak-alföldi Bűnügyi Igazgatósága egy Szabolcs megyei testvérpár ügyében, a gyanúsítottak cégcsoportot működtetve, fenyőfűrészáru kereskedelmével csaknem 800 millió forint áfát csaltak el.

A testvérpár Lengyelországból, Szlovákiából és Romániából nettó áron szerzett be faárut, amelyet Magyarországon elsősorban tüzépeseknek, kis- és nagykereskedőknek értékesített. Az árut több magyar cégen átszámlázták, hogy úgy tűnjön, mintha itthon szerezték volna be.

Bezártak két budapesti patikát illegális gyógyszerkereskedelem miatt

Kékhírek - 2017-02-20

Illegális gyógyszerkereskedelmi tevékenység miatt bezáratott két budapesti gyógyszertárat az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) - derült ki a témában tartott hétfői budapesti sajtótájékoztatón.

Zámbó Péter, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) bűnügyi főigazgató-helyettese elmondta, hogy a NAV két patika esetében vizsgálódik.

A gyanú szerint a két magyar gyógyszertár - egymással összejátszva - a svéd feketepiacon értékesített több tízezer doboznyi, elsősorban nyugtató, szorongásgátló hatóanyagú készítményeket.

Kábítószer-kereskedőket vett őrizetbe a rendőrség

Kékhírek - 2017-02-14

cheap jerseys

cheap nfl jerseys

wholesale nfl jerseys

cheap jerseys free shipping

cheap jerseys from china

- Négy kábítószer-kereskedőt vettek őrizetbe a rendőrök hétfőn, miután majdnem hat kilogramm heroint találtak egy gyáli lakásban - közölte a rendőrség kedden a honlapján.A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy szerb férfi megbízásából K. István délegyházai és M. Károly gyáli lakos február 1-jén Törökországba utazott, hogy heroint szállítsanak Budapestre továbbértékesítés céljából.

Kiskorú veszélyeztetésének gyanújával indult nyomozás a körmendi ügyben

Kékhírek - 2017-02-13

cheap jerseys

cheap nfl jerseys

wholesale nfl jerseys

cheap jerseys free shipping

cheap jerseys from china

- Kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást a rendőrség abban az ügyben, amelyben Szabó Ferenc, Körmend lemondott kereszténydemokrata alpolgármestere ellen tettek feljelentést, mert állítólag egykori tanítványával, egy most 16 éves diáklánnyal folytatott évek óta tartó viszonyt.

Kazmar Enikő, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője múlt kedden azt közölte az MTI-vel, hogy állampolgári bejelentés történt az ügyben, amelynek nyomán feljelentéskiegészítést rendeltek el.

Egymilliárd ecstasy tablettához elegendő alapanyagot foglaltak le Hollandiában

Kékhírek - 2017-02-10

cheap jerseys

cheap nfl jerseys

wholesale nfl jerseys

cheap jerseys free shipping

cheap jerseys from china

Egymilliárd ecstasy tabletta előállításához elegendő alapanyagot foglaltak le a holland hatóságok péntekre virradóra.A kábítószer-alapanyagokat egy teherautóban találták a délnyugat-hollandiai Zeeland tartomány egyik településén, a belga határ közelében.

A jármű rakterében egyebek mellett 100 palack hidrogént, 15 tonna nátrium-hidroxidot és 3000 liternyi más vegyszert találtak.

Ritkaságszámba menő ókori műkincseket csempészett egy török kamionos

Kékhírek - 2017-02-08

cheap jerseys

cheap nfl jerseys

wholesale nfl jerseys

cheap jerseys free shipping

cheap jerseys from china

Lezárták a nyomozást annak a török kamionosnak az ügyében, aki ritkaságszámba menő, az időszámításunk előtti 9-7. századból származó műkincseket csempészett Törökországból - adta hírül a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán.

Egymilliárd forintnyi áfát csalt el egy kecskeméti férfi

Kékhírek - 2017-01-24

Hamis számlákkal csökkentette általános forgalmi adóját egy műtrágyával kereskedő kecskeméti férfi, aki összesen több mint 1,2 milliárd forint áfa megfizetése alól bújt ki.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Dél-alföldi Bűnügyi Igazgatósága szerint a férfi a cégei nevében rendszeresen szerzett be műtrágyát nettó áron, főként Lengyelországból és Szlovéniából. A termékek magyar értékesítése után fizetendő áfáját úgy csökkentette, hogy a műtrágya beszerzését hamis belföldi számlákkal igazolta.

Több mint 3500 lopott műkincset találtak meg egy közös akcióban az európai hatóságok

Kékhírek - 2017-01-22

- Több mint 3500 lopott műkincset találtak meg, és 75 embert vettek őrizetbe egy közös akcióban 18 ország hatóságai - közölte vasárnap a spanyol belügyminisztérium.

A műkincslopás és illegális kereskedelem ellen irányuló, Pandora nevű művelet során összesen 48 ezer személy után nyomoztak, 29 ezer gépjárművet és 50 hajót vizsgáltak át - írta közleményében a tárca.

Súlyosbította a bíróság a zárkatársukat bántalmazó férfiak büntetését

Kékhírek - 2017-01-20

Másodfokon súlyosbította a Fővárosi Törvényszék annak a két férfinak a büntetését, akik még 2012 tavaszán egy büntetés-végrehajtási intézetben súlyosan bántalmazták zárkatársukat.

A Fővárosi Törvényszék pénteki közleménye szerint K. Rómeó Richárd elsőrendű vádlottat, mint visszaesőt társtettesként folytatólagosan elkövetett testi sértés miatt 3 év 6 hónap letöltendő börtönre, valamint 4 év közügyektől eltiltásra ítélték.

Drogdílert fogtak Budapesten

Kékhírek - 2017-01-16

Drogkereskedőt és fogyasztókat fogtak el a rendőrök Budapesten, a X. kerületben, egy Hős utcai lakásban - közölte a rendőrség hétfő reggel a honlapján. A nyomozók csütörtökön jelentek meg a lakásban, mivel ott a gyanú szerint egy férfi napi rendszerességgel árult kábítószert. A rendőrök a házkutatáskor 61 pakett - 51,15 gramm - kábítószert, valamint több mint 150 ezer forint készpénzt találtak.

- Okmányhamisítót fogtak a rendőrök a fővárosban

Kékhírek - 2017-01-13

Elfogtak a rendőrök egy férfit a fővárosban, aki nagy mennyiségben készített jó minőségű hamis közokiratot megrendelésre - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság internetes oldalán pénteken.

Közleményük szerint a nyomozók még kedden tartottak házkutatást a 45 éves férfi fővárosi otthonában és több más helyszínen. A házkutatás során a hamis közokiratok előállításához szükséges eszközöket, présgépet, számítógépeket, laptopokat, szkennereket, nyomtatókat, acélvágólapokat, nagyítókat találtak.

Nyolc kilogramm marihuánát találtak Röszkén

Kékhírek - 2017-01-10

Nyolc kilogramm marihuánát találtak a pénzügyőrök egy gépkocsiban Röszkén, a szállítmányt őrölt borssal próbálta álcázni a macedón sofőr. A pénzügyőrök a macedón férfit és járművét kockázatelemzés alapján szigorított vizsgálatra választották ki, a sofőr azt mondta, látogatóba utazik Bécsbe.

A jármű hátsó ülése alatti padlólemezen házilag végzett átalakítás nyomai látszódtak. A rejtekhelyről 17 csomagban több mint 8 kilogramm növényi származék - a gyorsteszt szerint marihuána - került elő, amelyet a megtévesztés érdekében őrölt borssal szórtak be.

Hét kilogramm kábítószert találtak Egerben

Kékhírek - 2017-01-08

Hét kilogramm amfetamin tartalmú port és tablettákat találtak két férfinél Egerben, ellenük kábítószer-birtoklás miatt indítottak eljárást - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrségi honlapon vasárnap.

A közlemény szerint a rendőrök péntek éjszaka egy személyautó csomagtartójában bukkantak hat kilogramm kábítószergyanús fehér porra, majd a házkutatáskor további egy kilogrammnyi fehér port és kétezer extasy tablettát találtak, valamint a terjesztésükhöz szükséges eszközök kerültek elő. A lefoglalt anyag - az elsődleges szakértői vélemény alapján - amfetamint tartalmaz.

Hamis festmények árusítója ellen emeltek vádat Esztergomban

Kékhírek - 2016-12-29

Hamis képeket árult az interneten egy férfi, csalás miatt vádat emeltek ellene - írta csütörtöki közleményében az Esztergomi Járási Ügyészség.A férfi ellen kisebb kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás és más bűncselekmények miatt emeltek vádat. Az ügyészség szerint a vádlott - aki beismerte tettét - kilenc sértettet csapott be úgy, hogy egy ismert magyar festőművész eredeti képei helyett hamisítványokat adott el nekik

Buszbaleset az M3-ason - Meghalt az Egerből átszállított sérült Miskolcon

Kékhírek - 2016-12-21

Már öt halálos áldozata van a szombati, M3-as autópályán történt buszbalesetnek; szerdára virradóra életét vesztette az a sérült, akit kedden az egri Markhot Ferenc Kórházból szállítottak át a miskolci Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórházba - mondta Csiba Gábor, a megyei kórház főigazgató-főorvosa.

Kifejtette: középkorú nőt életveszélyes, válságos állapotban vették át, romló központi idegrendszeri tünetekkel. A kórház központi aneszteziológiai és intenzív osztályán kezelték.

Bankkártyacsalókat értek tetten a rendőrök

Kékhírek - 2016-12-14

Több mint száz ügyfél bankkártyaadatait szerezte meg két román férfi egy fővárosi bankfiók előterében lévő bankautomatából elektronikai eszközök felszerelésével. A férfiakat még a pénzügyi tranzakció indítása előtt elfogták, mindketten előzetes letartóztatásba kerültek - közölte a rendőrség szerda reggel a police.hu oldalon.

A két férfi múlt szombaton helyezett el kamerát és egy speciális elektronikai eszközt a bankfiók előterében. A rendőrök az eszközök leszerelésekor érték tetten őket. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 123 ügyfél bankkártyájának adatait szerezték meg, azonban gyors elfogásuknak köszönhetően pénzügyi tranzakciókat nem tudtak indítani.

Elgázoltak egy fiút Debrecen-Nagycserénél, a kórházban meghalt

Kékhírek - 2016-12-13

Meghalt egy 15 éves fiú, akit elgázoltak kedd reggel a 48-as főúton Debrecen Nagycsere városrésze közelében - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.