Kékhírek

Eredmények megjelenítése 81-től 100-ig 1201 találatból.

Negyven kilogramm marihuánát találtak a pénzügyőrök Röszkén

Kékhírek - 2017-09-03

- Negyven kilogramm marihuánát találtak a pénzügyőrök egy montenegrói férfi autójában a röszkei határátkelőhelyen, a sofőrt őrizetbe vették - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata vasárnap az MTI-t.

A Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai a jármű bűnügyi szemléjekor az autó alváza és a környezetvédelmi tálca között elrejtve, 55 csomagban, 40 kilogramm kábítószer-gyanús növényi törmeléket, a gyorsteszt szerint marihuánát találtak.

Cigarettacsempész bűnszervezet tagjait fogta el Szabolcsban a NAV

Kékhírek - 2017-08-08

) - Álcázott járműveket használó tizenkét tagú cigarettacsempész bűnszervezetre csapott le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nagyhódos térségében, a banda négy tagját előzetes letartóztatásba helyezte a Nyíregyházi Járásbíróság - közölte az adóhatóság Észak-alföldi Bűnügyi Igazgatóságának sajtóreferense kedden.

Félmilliárd forintnyi adót és járulékot csalt el egy nyíregyházi munkaerő-kölcsönző bűnszervezet

Kékhírek - 2017-07-17

Félmilliárd forintnyi adót és járulékot csalt el egy nyíregyházi munkaerő-kölcsönző bűnszervezet, negyvenhárom gyanúsítottal szemben költségvetési csalás miatt javasolt vádemelést a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) - közölte a hatóság Észak-alföldi Bűnügyi Igazgatóságának sajtóreferense hétfőn .

A NAV pénzügyi nyomozói még 2015 júniusában hét gyanúsítottat vettek őrizetbe, a bíróság elrendelte az irányító férfi és négy társának előzetes letartóztatását, két személy ellen pedig körözést rendeltek el.

cheap photo paper cheap photo paper online inkjet paper for photos best inkjet paper for photos inkjet photo paper inkjet photo paper online inkjet paper cheap inkjet paper

Álrendőrök akartak elvinni három kiló marihuánát egy budapesti lakásból

Kékhírek - 2017-07-13

Tetten értek négy férfit, aki rendőrnek adva ki magát, házkutatást színlelve akart elvinni egy budapesti lakásból több mint hárommillió forint értékű marihuánát - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) csütörtökön a rendőrség honlapján. Egy nagykőrösi férfi és három budapesti társa tartott álrendőrként "házkutatást" kedden kora este egy I. kerületi, Fő utcai lakásban, hogy az ott lakó nőtől megszerezze a lakásban lévő kábítószert és készpénzt.

cheap photo paper cheap photo paper online inkjet paper for photos best inkjet paper for photos inkjet photo paper inkjet photo paper online inkjet paper cheap inkjet paper

Kétmillió forint értékű adózatlan cigarettát foglaltak le Hegyeshalomnál

Kékhírek - 2017-07-11

Mintegy kétezer doboz adózatlan cigarettát találtak egy furgonban szállított kompresszorba rejtve a pénzügyőrök az M1-es autópályán Hegyeshalomnál A furgon ipari kompresszort szállított Bécsbe javítani. A sofőr azt közölte, hogy az autót Szegeden kölcsönözte, majd üresen átadta egy ismeretlennek, akitől aztán a kompresszorral a raktérben vette át.

Öt külföldit fogtak el a Balaton Soundon elkövetett bűncselekmények miatt

Kékhírek - 2017-07-09

A rendőrök öt külföldit vettek őrizetbe vasárnap a Zamárdiban tartott elektronikus zenei fesztiválon elkövetett bűncselekmények miatt, a huszonéves férfiak a fesztiválozók nyakából nyakláncokat téptek ki, alkalmanként paprika spray-t használva - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Azt írták: a nyomozók egy spray-t használó olasz állampolgárt gyanúsítanak lopással, négy belga állampolgárt pedig több ember ellen elkövetett lopás kísérlete és lopás megalapozott gyanúja miatt állítottak elő a Siófoki Rendőrkapitányságra.

Százezer adag heroint találtak francia rendőrök egy magyar autósnál

Kékhírek - 2017-07-06

Több mint százezer adag, 27 kilónyi heroint foglaltak le egy magyar autóstól Franciaországban - közölte a rendőrség honlapján csütörtökön a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).

A drogfutárt a magyar hatóságok jelzése alapján fogták el a francia vámosok. A BRFK nyomozói felderítették a hazai megrendelőket és egy értékesítőt is elfogtak.

A közlemény szerint kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt nyomoznak az 50 éves B. Csaba és a 62 éves D. József, valamint egy társuk ellen.

Szexuális bűncselekményekkel gyanúsítják a bicskei gyermekotthon volt igazgatóját és egyik volt nevelőjét

Kékhírek - 2017-07-05

- A bicskei gyermekotthon volt igazgatója és egyik volt nevelője ellen kiskorú veszélyeztetése, szexuális visszaélés és erőszak miatt indult eljárást vádemelési javaslattal lezárták - közölte honlapján szerdán a rendőrség.

A nyomozásra kijelölt Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az igazgató ellen a rendőrség kiskorú veszélyeztetése és szexuális erőszak bűntette, valamint szexuális visszaélés megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást.

Tizennégy év fegyházra ítélték a kántorjánosi gyilkosság vádlottjait

Kékhírek - 2017-07-03

Nem jogerősen 14-14 év fegyházbüntetésre ítélte a Nyíregyházi Törvényszék emberölés bűntette miatt azt a két román állampolgárságú férfit, akik 1997-ben halálra vertek és kiraboltak egy helyi férfit a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kántorjánosiban - közölte a törvényszék sajtószóvivője hétfőn.

Toma Attila elmondta, B. D.-t és M. M.-et tíz évre kiutasították Magyarország területéről.

Kávés-, mogyorós- és fűszereszacskókba rejtették a drogot

Kékhírek - 2017-06-27

Kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt nyomoznak két férfi ellen, aki kávés-, mogyorós- és fűszereszacskókba tette a drogot - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata kedden a rendőrség honlapján. Az ügyben tartott házkutatásokon eddig mintegy 1200 ecstasy tablettát, hat kilogramm amfetamint és csaknem hatmillió forint készpénzt foglaltak le a rendőrök.

Több mint 120 millió forint értékű marihuánát foglaltak le a rendőrök Veszprém megyében

Kékhírek - 2017-06-23

Összesen nyolc emberrel szemben indult eljárás kábítószer-kereskedelem, illetve kábítószer-birtoklás miatt, akiktől 120 millió forint értékű marihuánát foglaltak le a rendőrök - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken.

Az év elején kábítószer-fogyasztás gyanúja miatt érkezett állampolgári bejelentést követő több hónapos nyomozás eredményeként a tapolcai rendőrök négy nemesgulácsi fiatalt fogtak el és állítottak elő. A négy huszonéves férfit kábítószer-birtoklás megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök szabadlábon hagyásuk mellett.

Kilenc kiló marihuánát találtak egy autóban Röszkén

Kékhírek - 2017-06-20

- Kilenc kilogramm marihuánát találtak egy szerb férfi autójában Röszkén.

A pénzügyőröknek feltűnt a belépésre jelentkező férfi különösen ideges viselkedése, ezért tüzetes vizsgálatba kezdtek. Egy bőröndből és a pótkerék helyéről kilenc kilogrammnyi kábítószer került elő.

A 20 millió forint feketepiaci értékű anyagot és a jármű vezetőjét átadták a rendőrségnek.

Több mint hétmillió forint értékű adózatlan cigarettát foglalt le a NAV

Kékhírek - 2017-06-18

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei a kőbányai vasútállomáson mintegy hétezer doboz adózatlan cigarettát találtak, amit két férfi egy kis furgonnal akart elszállítani. A több mint 7 millió forint értékű cigarettát lefoglalták, és orgazdaság miatt feljelentést tettek.

Több mint huszonhat kiló marihuánát találtak a pénzügyőrök Röszkén

Kékhírek - 2017-06-15

Több mint huszonhat kiló marihuánát találtak a pénzügyőrök Röszkén egy bolgár gépkocsiban elrejtve.A pénzügyőrök egy belépésre jelentkező bolgár férfi autóját ellenőrizték, de feltűnt nekik a sofőr zavart viselkedése és a járműből áradó különös szag.

Az autóban a személyes csomagokon kívül több hangfal volt, amelyeket a sofőr nem volt hajlandó kipakolni, mondván, túl nehezek, majd többszöri felszólításra mégis eleget tett a pénzügyőrök kérésének. A hangfalak belső részéből több mint 26 kilogramm kábítószergyanús anyag - feltehetően marihuána - került elő.

Harminchárom kiló marihuánát találtak Röszkén

Kékhírek - 2017-06-04

Harminchárom kilogramm marihuánát találtak Röszkén egy montenegrói férfi autójában elrejtve a pénzügyőrök. A harmincéves férfi szombat reggel jelentkezett belépésre a röszkei autópálya-átkelőn. A pénzügyőrök az autója első ülései alatti padlózatnál utólagos átalakítás nyomait vették észre, ezért átvizsgálták a járművet. A padlólemez megbontása után a rejtekhelyről 58 csomagban több mint 33 kilogramm kábítószergyanús anyag - az előzetes szakértői vélemény alapján marihuána - került elő. A kábítószer-szállítmány feketepiaci értéke 66 millió forint.

Egy törökbálinti csaló 21 milliárd forint kárt okozott pénzintézeteknek

Kékhírek - 2017-05-30

Egy törökbálinti férfi fedezetlen zálogjegyek benyújtásával különböző nagyságú hiteleket vett fel, azonban azok visszafizetésére lehetősége és szándéka sem volt, cselekményével a pénzintézeteknek összesen 21 milliárd forint kárt okozott - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kedden a rendőrség honlapján.

A nyomozás során kiderült az is, hogy a gyanúsított hamis aranyfedezet mellett további hiteleket vett fel több magánszemélytől, illetve gazdasági társaságtól, amelynek során az egyébként réz anyagú tömböket úgy preparálta, mintha azok valódiak lennének. Ezzel további 4 milliárd forint kárt okozott a sértetteknek - olvasható a police.hu oldalon.

Fémtolvajokat leplezett le Nyíregyházán a NAV

Kékhírek - 2017-05-29

Lopás és illegális fémértékesítés miatt indult eljárás egy légtechnikával foglalkozó társaság telepvezetője és munkatársa ellen, akik a gyanú szerint a cég telephelyéről 67 tonna fémet loptak el, majd ipari fémhulladékként értékesítették - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Adó- és Vámigazgatóságának szóvivője hétfőn.

A Debreceni Repülőtéren két utas hamis iratokkal akarta elhagyni Magyarországot.

Kékhírek - 2017-05-21

A Debreceni Repülőtéren 2017. május 20-án 5 óra 30 perckor az ország területéről kilépésre jelentkezett egy nő és egy férfi. A két utas szlovák személyigazolványt adott át az útlevélkezelőnek, akinek az ellenőrzéskor gyanúsak lettek az utasok és irataik. Az okmányok alapos vizsgálatakor a rendőrök megállapították, hogy mindkét igazolvány hamis és a nő, valamint a férfi ukrán állampolgár.

Megszüntették az ügyészségi nyomozást Horváth András ellen

Kékhírek - 2017-05-18

Megszüntették a Horváth András, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) volt dolgozója elleni nyomozást - erősítette meg Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-nek.

A Nemzeti Nyomozó Iroda a NAV feljelentése nyomán 2017. január 19-én gyanúsítottként hallgatta ki Horváth Andrást, mert állítólag megsértette a NAV információs rendszerét azzal, hogy adatokat kért le szakkoordinátori munkaköréhez közvetlenül nem kapcsolódó feladata ellátásakor több száz adózóval kapcsolatban

Sopronban fogták el a Németországban körözött holokauszttagadó Horst Mahlert

Kékhírek - 2017-05-15

- Hétfő kora délután vették őrizetbe a német hatóság által körözött 81 éves Horst Mahlert a soproni rendőrök - közölte honlapján a magyar rendőrség. A Fővárosi Törvényszék sajtóosztálya közölte, hogy a bíróság kedden tűzi ki az ügy tárgyalási napját.