Kékhírek

Eredmények megjelenítése 81-től 100-ig 1131 találatból.

Adóellenőr ellen emeltek vádat Borsodban

Kékhírek - 2016-08-30

Korrupt adóellenőr ellen hivatali vesztegetés bűntette miatt emelt vádat a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség. A 49 éves nő és két cégvezető a Nemzeti Adó-és Vámhivatal (NAV) által folytatott adóellenőrzések kapcsán keveredtek korrupció gyanújába.

Az adóellenőr áfa-ellenőrzést tartott egy ládbesenyői kft-nél, és 1,6 millió forint adókülönbözetet tárt fel az adózó terhére. Az ellenőrzést követően a nő telefonon felvette a kapcsolatot a cég vezetőjével, személyes találkozót beszélt meg a férfival, és 30 ezer forintot kért és kapott tőle azért cserébe, hogy elintézze, hogy az adóhatóság a jövőben ne kezdeményezzen ellenőrzést a cégnél.

Traktorral próbált elmenekülni egy férfi a rendőrök elől

Kékhírek - 2016-08-28

Egy férfi értesítette a rendőrséget 2016. augusztus 27-én 21 óra 7 perckor arról, hogy körülbelül 20 perccel ezelőtt a Hajdúsámson külterületén lévő tanyájáról ismeretlen tettes ellopott egy traktort. A sértett elmondta, hogy egy földúton egy kistehergépkocsival követi a jármű nyomát, amely Nyírmártonfalva irányába vezet.

Taxist üldöztek a rendőrök a fővárosban

Kékhírek - 2016-08-23

- Igazoltatni akartak a rendőrök egy gyanúsan viselkedő taxist kedden a fővárosban, a férfi azonban járművével menekülni kezdett, végül az Erzsébet híd közelében a szalagkorlátnak ütközött - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a rendőrség internetes oldalán.

Önbíráskodott ír utasával szemben egy taxis Budapesten

Kékhírek - 2016-08-14

Önbíráskodás miatt folytat eljárást a rendőrség egy budapesti taxissal szemben, aki a gyanú szerint megütötte ír utasát, majd ismeretlen területre vitte. Az ír férfi a Sziget fesztiválról akart szállásához, a Margitszigetre menni. Mivel a fuvar végén nem tudott kártyával fizetni, a taxis elvitte egy automatához. Miután az utas kivett 20 ezer forintot, a taxis azt közölte vele, hogy csak akkor viszi vissza szálláshelyére, ha 25 ezer forintot fizet a fuvarért.

Vádemelés egy mentőst megkéselő 16 éves fiú ellen

Kékhírek - 2016-08-03

Mentős megkéselése miatt emelt vádat egy 16 éves fiú ellen a Fővárosi Főügyészség - közölte a vádhatóság szerdán.

   A vád szerint a fiatal 2015 novemberében egy XXI. kerületi társasházban pszichoaktív anyagtól rosszul lett és összeesett. A ház lakói a segítségére siettek és mentőt hívtak.

Kiadják Magyarországnak a csalással gyanúsítható szolnoki brókert

Kékhírek - 2016-07-26

Kiadják Magyarországnak a német hatóságok az eddig 62 rendbeli csalással meggyanúsított szolnoki brókert, akit európai elfogatóparancs alapján május végén fogtak el Németországban és kiadatási letartóztatásba került.    Balázsné Busku Terézia, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség sajtószóvivője a nyomozás érdekeire hivatkozva azt nem kívánta közölni, hogy mikor és hová viszik a - Bróker Józsiként is emlegetett - gyanúsítottat.

Százharmincmillió forint értékű ékszert foglaltak le a Liszt Ferenc-repülőtéren

Kékhírek - 2016-07-25

- Több mint 130 millió forint értékű ékszert akartak ékszerutánzatként behozni az országba az Egyesült Államokból, az ügyben költségvetési csalás miatt indult eljárás.

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren egy Amerikai Egyesült Államokból érkezett csomagon ékszerutánzat volt feltüntetve 13 130 dollár értékben. A pénzügyőröknek gyanússá vált a küldemény, ezért teljes körűen átvizsgálták, és mintegy kétezer ékszert találtak, köztük különféle drágakövekkel díszített ezüst ékszerek is voltak.

Kábítószerrel kereskedő nemzetközi bűnszervezetet számolt fel a magyar, a cseh és a svéd rendőrség

Kékhírek - 2016-07-20

Kábítószerrel kereskedő nemzetközi bűnszervezetet számolt fel közösen a cseh, a svéd és a magyar rendőrség - közölte Jakub Frydrych, a cseh Nemzeti Drogellenes Központ igazgatója szerdán Prágában sajtóértekezleten. A cseh-svéd-magyar közös nyomozó csoport (JIT-Joint Investigation Team) mintegy kétéves munkájának eredményeként július elején összesen hét embert - négyet Csehországban, hármat Svédországban - vettek őrizetbe a hatóságok.

Egy kilogramm kokaint akart becsempészni Magyarországra a gyomrában egy brazil férfi

Kékhírek - 2016-07-19

Egy kilogramm kokaint akart Magyarországra csempészni egy brazil férfi úgy, hogy száz kokainkapszulát nyelt le - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata kedden a rendőrség honlapján.

   A férfit még július 7-én tartóztattak fel a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

Illegális autóbontót lepleztek le Biatorbágyon a rendőrök

Kékhírek - 2016-07-12

    A fővárosból, Pest megyéből és Ausztriából ellopott autókat szereltek szét egy illegális biatorbágyi autóbontóban, majd az alkatrészeket értékesítették - közölte kedden a rendőrség honlapján az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata.

    Eddig tizennyolc - összesen 54 millió forint értékű - gépkocsit azonosítottak, ám még több teherautónyi alkatrész vár arra, hogy megállapítsák, milyen járműből származnak.

Vádat emelt  az ügyészség egy dél-alföldi betöréssorozat miatt

Kékhírek - 2016-07-08

Csaknem negyven, főként idősek sérelmére, 2015 tavaszán-nyarán elkövetett betörés miatt emelt vádat az ügyészség tizenegy ember ellen. Serfőző Katalin  Csongrád Megyei Főügyészség helyettes szóvivője közölte, az elkövetőket társtettességben, nagyobb értékre, bűnszövetségben, üzletszerűen, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntettével és más bűncselekményekkel vádolják.

Kábítószer-ültetvényt találtak Gönyű közelében

Kékhírek - 2016-07-07

Összesen 1272 tőnyi kábítószergyanús növényre bukkantak a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói egy kínai férfi által bérelt raktárban Gönyű közelében - közölte csütörtökön a rendőrség honlapján a főkapitányság.

 Lakossági bejelentést követően tartottak házkutatást a győri járőrök és a megyei rendőr-főkapitányság nyomozói egy Gönyű térségében található raktárépületben szerdán.

Elfogtak egy prostituáltak kizsákmányolásából élő nyíradonyi férfit

Kékhírek - 2016-06-13

Elfogtak a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egységének munkatársai és a Hajdú-Bihar megyei rendőrök összehangolt akció során egy nyíradonyi férfit, aki Németországban szervezte magyar lányok prostitúciós tevékenységét - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtószolgálata hétfőn a honlapján.

Hivatali visszaélés miatt emeltek vádat egy volt adóhatósági vezető és egy ügyvéd ellen

Kékhírek - 2016-06-07

 A Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy volt adóhatósági vezetővel szemben, aki a vád szerint ügyvéd ismerőse kérésére jogosulatlanul kért le adatokat az adóhatóság nyilvántartásából - közölte a főügyészség vezetője kedden.  Ibolya Tibor főügyész közleményében azt írta: a vádirat szerint az ügy elsőrendű vádlottja 2010 őszétől vezető beosztású adóhatósági tisztviselőként Budapesten dolgozott, munkakörének ellátásánál hozzáfért az adóhatóság irataihoz és nyilvántartási rendszereihez.

Kilőtték egy menekülő jármű kerekét a rendőrök Hajdúszovátnál

Kékhírek - 2016-06-03

Kilőtték egy menekülő jármű kerekét a rendőrök Hajdúszovátnál csütörtök este. Az autó lopott volt, a sofőr kábítószer hatása alatt állt - közölte a Hajdú-Bihar megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense pénteken.

Dobó Dénes elmondta: szerdán egy férfi bejelentette, hogy Hajdúszoboszlón ellopták a terepjáróját egy panzió elől. A rendőrség azonosította a lopással gyanúsítható 31 éves férfit, majd elfogatóparancsot adott ki ellene, és elrendelte a jármű körözését.

Drogkereskedőt fogtak el Nyíregyházán

Kékhírek - 2016-06-02

- Amfetamin és kokain tartalmú port, illetve tablettákat, valamint több mint egymillió forintot foglaltak le a nyomozók egy nyíregyházi férfi lakásán - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

 Fülöp Gergely őrnagy elmondta, a pakettekbe csomagolt drogot kábítószer-kereső kutya segítségével szerdán találták meg házkutatás során.

Soltvadkerti takarékszövetkezet - Húszmilliárd forintos hűtlen kezelés miatt emeltek vádat 76 ember ellen

Kékhírek - 2016-05-25

Húszmilliárd forint kár ért egy takarékszövetkezetet, miután vezetői és dolgozói hitelképtelen ügyfeleknek nyújtottak hitelt, valamint fedezetlen váltókat fogadtak be. Az ügyben 76 vádlott ellen indult eljárás - közölte a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség szerdán.

Egymilliárd forintos csalás repceolajjal

Kékhírek - 2016-05-12

Csaknem egymilliárd forint áfát csalt el egy budapesti cég repceolaj-beszerzéssel. Az adóhivatal revizorainak korábbi gyanúját az elektronikus közúti áruforgalmi ellenőrző rendszer adatai is megerősítették.   A bűnszervezet tagjait a pénzügyi nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A NAV munkatársai a cég vagyonából több mint kétmilliárd forintot lefoglaltak, így az okozott kár teljes egészében megtérülhet,

Korrupt autópálya-rendőrök ellen emeltek vádat

Kékhírek - 2016-05-06
Vesztegetés, hivatali visszaélés és más bűncselekmények miatt vádat emelt a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség tizenkét rendőr, illetve volt rendőr ellen, akik egy autópálya-alosztály dolgozóiként több mint egy éven át koordináltan követtek el korrupciós bűncselekményeket - közölte az ügyészség pénteken .

Hatalmas mennyiségű dohányt és cigarettát találtak Szigetszentmiklóson

Kékhírek - 2016-04-22

Európában is kiemelkedő mennyiségű, illegálisan gyártott cigarettára bukkantak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyi nyomozói Szigetszentmiklóson. A NAV  szerint a szigetszentmiklósi gyárban és raktárban talált cigaretta a tavaly lefoglalt mennyiség többszöröse.

Múlt héten a szigetszentmiklósi rendőrök értesítették a NAV-ot egy illegális gyárról, amelyben négy és fél tonnányi dohányra és több mint 47 millió szál cigarettára bukkantak.
hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza