Ajánljuk

Eredmények megjelenítése 1-től 20-ig 2329 találatból.

Biden: a beiktatás után két hónapon belül állampolgárságot kapnak az illegális bevándorlók

Ajánljuk - 2020-11-25

Elnöki beiktatása után két hónapon belül állampolgárságot kapnak az illegális bevándorlók - jelentette be Joe Biden, az Egyesült Államok várható elnöke az NBC televíziónak kedden este adott interjújában.

Amerikai elnökválasztás - Michiganben hitelesítették Joe Biden választási győzelmét

Ajánljuk - 2020-11-24

- Michigan állam négytagú választási bizottsága hétfőn délután hitelesítette Joe Biden demokrata párti elnökjelölt választási győzelmét. A négytagú bizottság egyik republikánus tagja tartózkodott a hitelesítés megszavazásakor.

Amerikai elnökválasztás - Bloomberg - Biden Antony Blinkent nevezi meg külügyminiszteréül

Ajánljuk - 2020-11-23

- Joe Biden demokrata párti elnökjelölt várhatóan Antony Blinkent nevezi majd meg külügyminiszter-jelöltjéül - jelentette a Bloomberg News hírügynökség vasárnap későn este.

Megerősített többfokozatú készenléti rendszer lép életbe Angliában decembertől

Ajánljuk - 2020-11-22

A londoni miniszterelnöki hivatal vasárnapi tájékoztatója szerint a korábbihoz hasonló, de egyes elemeiben megerősített többfokozatú készenléti rendszer lép életbe Angliában a koronavírus-járvány megfékezését célzó jelenlegi zárlat december eleji lejárta után.

Észak-Macedónia válsághelyzetet hirdetett

Ajánljuk - 2020-11-20

- Egy hónapos válsághelyzetet hirdetett péntektől az észak-macedón államfő. Sztevo Pendarovszki bejelentette, hogy az ország északi és déli határsávjában az illegális migráció miatt hónapok óta válsághelyzet van érvényben, ezt azonban most, a koronavírus-járvány miatt az ország egész területére kiterjesztették

Babis: nem fenntarthatók a külföldi turistákra alapozott idegenforgalmi kapacitások

Ajánljuk - 2020-11-19

Csehország külföldi turistákra alapozott idegenforgalmi kapacitásai túl vannak méretezve, és fenntartásuk állami támogatással hosszabb távon lehetetlen - jelentette ki Andrej Babis cseh kormányfő a Mladá Fronta Dnes című lapban csütörtökön megjelent interjúban.

Minőségi hibákat tárt fel a Nébih a száraz macskaeledeleknél

Ajánljuk - 2020-11-18

- Minőségi hibákat tártak fel a száraz macskaeledeleknél a Szupermenta programban végzett laboratóriumi teszten a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei.

Vádat emeltek egy droghálózat tagjai ellen

Ajánljuk - 2020-11-17

- Az utolsó vádemelés is megtörtént a több megyét átszövő droghálózat tagjai ellen - közölte a Pest Megyei Főügyészség kedden. A hálózatot 2019 novembere és 2020 májusa között több megyében megtartott rendőri akciók során számolták fel, most pedig az utolsó vádiratot is benyújtotta a Ceglédi Járási Ügyészség az ügy kapcsán.

Peking a kínai vállalatok "észszerűtlen elnyomásának" befejezésére szólította fel Washingtont

Ajánljuk - 2020-11-16

- A kínai vállalatok "észszerűtlen elnyomásának" befejezésére szólította fel Washingtont a kínai kereskedelmi minisztérium - derül ki a minisztérium internetes oldalán hétfőn megjelent közleményből, amellyel egy múlt heti amerikai rendeletre reagáltak.

Amerikai elnökválasztás - Schumer: a republikánusok "megmérgezik a demokráciát"

Ajánljuk - 2020-11-13

A republikánusok "megmérgezik a demokráciát" azzal, hogy nem ismerik el Joe Biden győzelmét a múlt heti elnökválasztáson - jelentette ki Chuck Schumer, az amerikai szenátus demokrata párti frakciójának vezetője csütörtökön.

ITM: rugalmasabbá válnak a távmunka szabályai a veszélyhelyzet idején

Ajánljuk - 2020-11-12

Rugalmasabbá válnak a távmunka szabályai a veszélyhezet idején - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) csütörtökön, azt követően, hogy megjelent a Magyar Közlönyben a távmunkáról szóló kormányrendelet, amely szerint a veszélyhelyzet időtartama alatt a munkáltatók és a munkavállalók a Munka törvénykönyve távmunkavégzésre vonatkozó előírásaitól eltérően is megállapodhatnak.

Eb-pótselejtezők - Nyolc csapat négy

Ajánljuk - 2020-11-11

- Nyolc csapat, köztük a magyar válogatott küzd a maradék négy helyért a jövő nyárra halasztott labdarúgó Európa-bajnokság pótselejtezőjében, amelynek csütörtökön rendezik a döntőit.

Az önkormányzatok dönthetnek a kutyasétáltatás szabályairól

Ajánljuk - 2020-11-10

- A koronavírus-járvány miatt életbe lépő, este 8 és hajnal 5 óra közötti kijárási tilalom alól kivételt jelenthet a kutyasétáltatás, a kivétel részletszabályairól az önkormányzatok dönthetnek - közölte Orbán Viktor miniszterelnök kedden a Facebook-oldalán közzétett videóban.

Brexit - Londonban folytatódnak a tárgyalások

Ajánljuk - 2020-11-09

Londonban folytatódnak hétfőn a tárgyalások az Egyesült Királyság és az Európai Unió jövőbeni kapcsolatrendszerének feltételeiről.Erről Boris Johnson brit miniszterelnök és Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke állapodott meg szombaton, amikor telefonon tárgyalt egymással, hogy - a Downing Street szóvivőjének megfogalmazása szerint - "leltárt vegyenek fel" a kétoldalú tárgyalások eddigi eredményeiről.

Nem sokkal a csúcsszintű kapcsolatfelvétel után David Frost, a brit tárgyalóküldöttség vezetője is bejelentette, hogy hétfőn ismét találkozik Michel Barnier-val, az Európai Bizottság küldöttségvezetőjével.

Lassult az import lendületesen bővült az export növekedése Kínában

Ajánljuk - 2020-11-07

- Kínában lassult az import, miközben lendületesen bővült tovább az export növekedése októberben, a külpiacokat érintő újabb járványhullámok miatt az ország egyre inkább a belső piacára helyezi a hangsúlyt.

Elfogták egy 2011-es gyilkosság gyanúsítottját

Ajánljuk - 2020-11-06

Elfogott a rendőrség egy férfit, aki a gyanú szerint megölt egy idős asszonyt Borsodban 2011 januárjában - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) pénteken.

Koronavírus - Négyheti részleges zárlat lépett életbe Angliában

Ajánljuk - 2020-11-05

Széles körű, bár a tavaszinál több szempontból lényegesen kevésbé szigorú korlátozások léptek életbe négy hetes időtartamra csütörtökön Angliában a koronavírus-járvány terjedésének megfékezése végett.

Koronavírus - Szlávik: folyamatosan emelkedik a betegek átlagéletkora

Ajánljuk - 2020-11-03

- Az elmúlt hetekben folyamatosan emelkedett a betegek átlagéletkora, ezért törvényszerű, hogy egyre többen halnak bele a koronavírusba - mondta a Dél-pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet osztályvezető főorvosa kedd reggel az M1 aktuális csatornán..

Koronavírus - Meghaladta a négyszázezret Ukrajnában az azonosított fertőzöttek száma

Ajánljuk - 2020-11-02

A hétvégén sem lassult számottevően a koronavírus-járvány terjedése Ukrajnában, hétfőre pedig már átlépte a négyszázezret az eddig azonosított fertőzöttek száma az országban.

Ukrajnában csaknem nyolcezer új beteget regisztráltak, Ungváron megteltek a kórházak

Ajánljuk - 2020-11-01

- Nem lassul a koronavírus-járvány terjedése Ukrajnában, vasárnapra is csaknem nyolcezer új fertőzöttet azonosítottak, az egy nap alatt elhunytak száma is megint meghaladta a százat, közben Ungváron telítődtek a kórházak a kárpátaljai kormányzó szerint.