Ajánljuk

Eredmények megjelenítése 81-től 100-ig 1628 találatból.

Tíz százalék fölötti utasszám bővüléssel nyitották 2017-et Európa nagy diszkont légicégei

Ajánljuk - 2017-02-07

- Európa mindhárom nagy diszkont légitársasága tíz százalékon felüli utasforgalom-bővülést ért el januárban az előző évihez viszonyítva - derül ki a légitársaságok által közzétett utasforgalmi statisztikákból.

A tavaly Európa legnagyobb utasforgalmú légitársasága címet elnyert ír diszkont Ryanair januárban 17 százalékkal több, 8,7 millió utast fuvarozott, míg a járatok kihasználtsága 88-ról 90 százalékra javult. A Ryanair éves gördülő utasforgalma január 31-ével 118,3 millió volt, 15 százalékkal több, mint egy évvel korábban.

Vendée Globe - Fa Nándor kedden késő este célba érhet

Ajánljuk - 2017-02-06

Fa Nándor kitűnő tempóban halad, nyolcadik helyét senki sem veszélyezteti, s akár már kedden beérhet a célba a Vendée Globe szóló földkerülő vitorlásversenyen.

A viadal honlapja szerint a magyar hajós 730 tengeri mérföldre van a Les Sables d'Olonne-i céltól, nagy tempóban hajózik egy nagyon aktív, alacsony nyomású front segítségével, mely nem csupán hétfőn, de még kedden is segíti majd.

César-díj - George Clooney kapja a tiszteletbeli díjat

Ajánljuk - 2017-02-03

George Clooney amerikai filmszínész veheti át az életműért járó tiszteletbeli Césart, a "francia Oscar-díjat" a 42. César-gálán február 24-én Párizsban - jelentette be csütörtök este a francia filmakadémia.

Francia elnökválasztás - A franciák több mint kétharmada Francois Fillon visszalépését szeretné

Ajánljuk - 2017-02-02

A franciák több mint kétharmada azt szeretné, ha visszalépne az elnökjelöltségtől a tavaszi francia elnökválasztás eddig nagy esélyesének számító Francois Fillon volt kormányfő, konzervatív elnökjelölt a családtagjai állítólagos fiktív parlamenti állásai miatt kirobbant botrány miatt - derül ki a Harris Interactive közvélemény-kutatóintézet felmérésből, amelyet csütörtökön ismertetett az RMC rádió és az Atlantico portál.

Tállai András: már sms-ben is kérhető az adóbevallás tervezete

Ajánljuk - 2017-02-01

A NAV ebben az évben mindenkinek, mintegy 3,8 millió magánszemélynek, elkészíti az adóbevallási tervezetét a kifizetőtől, munkáltatótól érkezett adatszolgáltatás alapján. Ha a magánszemély a NAV által készített adóbevallási tervezetet szeretné megismerni, választhat: vagy személyesen nyit ügyfélkaput, vagy sms-ben kéri az adóhivataltól a postázást

Rekordalacsony a munkanélküliségi ráta Németországban

Ajánljuk - 2017-01-31

- Januárban szezonális kiigazítással, az 1990-es német újraegyesítés óta a legalacsonyabbra, 5,9 százalékosra csökkent a munkanélküliségi ráta Németországban a szövetségi munkaügyi hivatal, a Bundesagentur für Arbeit kedden közzétett kimutatása szerint.

Vendée Globe - Fa Nándor továbbra is a nyolcadik helyen, hatan már célban

Ajánljuk - 2017-01-30

Fa Nándor a céltól 2350 tengeri mérföldre, továbbra is a nyolcadik helyen vitorlázik a Vendée Globe szóló földkerülő versenyen, melyen hatan már célba értek.

A verseny honlapja szerint a Spirit of Hungary jó szélben, nagy tempóban halad. Fa az elmúlt 24 órában 330 mérföldet tett meg, ezzel - az előtte hajózó Louis Burtonhoz hasonlóan - a még versenyben lévők között a leggyorsabb volt.

Adatvédelem napja - Pokorni Zoltán polgármester kapta idén az adatvédelmi díjat

Ajánljuk - 2017-01-27

- Pokorni Zoltán XII. kerületi polgármester kapta idén a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) emlékérmét, amelyet pénteken Péterfalvi Attila, a NAIH elnöke adott át.

Az adatvédelem nemzetközi napja, január 28-a alkalmából megrendezett díjátadó ünnepségről küldött közleményben Péterfalvi Attila felidézte: az adatvédelem nemzetközi napját az első ilyen tárgyú nemzetközi dokumentum, az Európa Tanács úgynevezett 108-as Egyezményének megkötése évfordulóján ünneplik.

Törvénnyel változtatna a szakszervezeti tisztségviselők helyzetén a MASZSZ elnöke

Ajánljuk - 2017-01-25

Úgy erősítené a szakszervezeti tisztségviselők védettségét a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MASZSZ) elnöke, hogy közfeladatot ellátó személyekké minősíttetné őket - írja szerdai számában a Népszava.

A cikk szerint Kordás László hamarosan kezdeményezi egy érdekképviseleti törvény megalkotását, és ebben kapna helyet e kitétel.

Távozik az LMP ötfős frakciójának éléről Schmuck Erzsébet,

Ajánljuk - 2017-01-24

Távozik az LMP ötfős frakciójának éléről Schmuck Erzsébet, - írja keddi cikkében a Magyar Nemzet.A frakcióvezető a lapnak elmondta, lemondása február 16-i hatállyal érvényes. Döntését azzal indokolta, hogy életútja során nagy tapasztalatokra tett szert a szervezetfejlesztésben, az LMP-ben pedig most éppen erre van szükség. Hozzátette, frissen került be a párt elnökségébe, és ott is úgy látták, hogy a következő időszakban így tudja leginkább segíteni az ökopárt jövőjét és megerősödését.

GKI: harmadik hónapja emelkedik a konjunktúraindex

Ajánljuk - 2017-01-23

- Idén januárban immár harmadik hónapja javult a GKI konjunktúraindexe, amely ezzel megközelítette egy évvel ezelőtti értékét. Az üzleti várakozások csak 2016 nyári szintjükre emelkedtek, a fogyasztóiak viszont utoljára tizenegy éve, 2006 februárjában voltak a mostaninál kedvezőbbek - közölte a GKI Gazdaságkutató Zrt.

Orosz külügyminisztérium: a legmagasabb szintű találkozót készíti elő Szijjártó moszkvai látogatása

Ajánljuk - 2017-01-22

Az Oroszország és Magyarország közötti politikai párbeszéd fejlesztésének következő lépéseként tekint az orosz külügyminisztérium Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter moszkvai látogatására, amely a közelgő legmagasabb szintű találkozó előkészítését szolgálja - hangsúlyozta a hétfői moszkvai orosz-magyar külügyminiszteri tanácskozás alkalmából kiadott állásfoglalásában a moszkvai külügyminisztérium tájékoztatási és sajtóosztálya.

Szijjártó Péter Szergej Lavrov orosz külügyminiszter meghívására tesz munkalátogatást Moszkvában. Ezzel kapcsolatban az orosz szaktárca közölte: Oroszország és Magyarország vezetői kinyilvánították, hogy érdekeltek a politikai párbeszéd fejlesztésében, a kereskedelmi és gazdasági, beruházási és innovációs, valamint kulturális-humanitárius és tudományos technikai együttműködés kiterjesztésében .

ÁNTSZ: járvány idején a legfontosabb a rendszeres és alapos kézmosás

Ajánljuk - 2017-01-20

Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosai Szolgálat szerint járvány idején a fertőzés megelőzésében az általános személyi higiénés magatartás a döntő, ennek egyik legegyszerűbb módja a rendszeres és alapos kézmosás.

A szervezet közleménye szerint kétszer annyian fordultak orvoshoz az influenzás panaszokkal, mint az előző héten, az Országos Epidemiológiai Központ (OEK) Nemzeti Influenza Referencia Laboratóriumában végzett virológiai vizsgálatok során a betegeknél influenza A vírus okozta fertőzést igazoltak.

Bocuse d'Or - A keddi lyoni döntőt interneten is lehet követni

Ajánljuk - 2017-01-19

A Bocuse d'Or nemzetközi szakácsverseny keddi lyoni döntőjét interneten is követhetik, akik nem utaznak ki szurkolni, a budapesti Hold utcai piac szurkolói központ lesz, ahol kivetítő előtt is szoríthatnak az Európa-bajnok magyar csapat sikeréért - mondta el az m1 aktuális csatornán és a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában csütörtök reggel a Magyar Bocuse d'Or Akadémia elnöke.

A Garantiqa tavaly 346 milliárd forint összegű új garanciát vállalt

Ajánljuk - 2017-01-18

- Tavaly összesen 414 milliárd forint összegű új hitelhez mintegy 346 milliárd forint összegű garanciát nyújtott a Garantiqa Hitelgarancia Zrt., a Magyar Fejlesztési Bank csoport tagja, a hitelek és a garanciaállomány éves szinten 33 százalékkal nőtt.

Búza Éva, a társaság vezérigazgatója elmondta: a 346 milliárd forintos kezességvállalás csak az új szerződésekre vonatkozik, a Garantiqa teljes garanciavállalási portfóliója a múlt év végén megközelítette a 463 milliárd forintot.

Artisjus: több mint 18 ezer új dal 2015-ban is

Ajánljuk - 2017-01-17

Az előző évhez hasonlóan 2016-ban ismét több mint 18 ezer új magyar zeneművet regisztráltak. Az Artisjus Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület statisztikái alapján 15 563 hazai szerző és jogutód részesült jogdíjkifizetésben.

A tavaly regisztrált 18 030 új zenemű közel azonos a tavalyelőtt bejelentett dalok mennyiségével (18 348). Az Artisjus 558 444 különböző zenemű elhangzását azonosította be és dolgozta fel 2016-ban, az egyesület 8,627 milliárd forint jogdíjat osztott szét az alkotók és jogutódjaik között.

Hideg idő - Heten haltak meg a közutakon a hétvégén

Ajánljuk - 2017-01-16

Hét balesetben heten haltak meg a hétvégén az ország közútjain - közölte a rendőrség hétfő reggel. Az elmúlt 72 órában a rendőrök 117 sérüléssel végződött közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A halálos kimenetelű baleseteken felül 32 súlyos, 78 pedig könnyű sérüléssel végződött.

Februárban mutatják be az első magyar cirkuszfilmet

Ajánljuk - 2017-01-15

Február 2-ától látható a magyar mozikban a valóság és a fikció határán egyensúlyozó Mi ez a cirkusz? című mozifilm, amely nem mindennapi bepillantást ad hat fiatal artista és a Recirquel nevű magyar újcirkuszi társulat életébe, egy előadás születésébe.

A több mint három éven át készült egész estés film sajátos, emberközeli nézőpontból mutatja be a produkciók szereplőit - áll a film kommunikációjával megbízott ügynökség közleményében.

A fellépők kedvenc fesztiválja lett a Sziget

Ajánljuk - 2017-01-12

- A Sziget lett a fellépők kedvenc fesztiválja az European Festival Awards versenyén, így a korábbi elismerésekkel együtt a Sziget már minden kategóriában megnyerte a fődíjat. Szerdán késő este, a hollandiai Groningenben jelentették be a 2016-os év legjobb európai fesztiváljait versenyre hívó European Festival Awards győzteseit.

George Lucas egymilliárd dolláros múzeuma Los Angelesben épül fel

Ajánljuk - 2017-01-11

Los Angelesben épül fel és 2020 májusában nyílik meg George Lucas múzeuma, amelyben a filmguru Star Wars-relikviái mellett hatalmas művészeti gyűjteménye is helyet kap.

A Lucas Museum of Narrative Arts elnevezésű múzeum egymilliárd dolláros (293 milliárd forintos) beruházással jön létre. George Lucas évek óta keresi a megfelelő helyet a kiállítótér számára, sokáig Chicago volt a kiszemelt helyszín, ám ott egy helyi természetvédő csoport megakadályozta az építkezést. Ezt követően San Francisco és Los Angeles versengett a nagyszabású terv megvalósításáért és végül az utóbbi került ki győztesként.

Eric Garcetti, a város polgármester bejelentése szerint az intézmény 2020. május 4-én nyitja meg kapuit, mely a csillageposz rajongóinak kultikus dátuma.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.

A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út 18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza.