Ajánljuk

Eredmények megjelenítése 61-től 80-ig 1628 találatból.

A magyarok többsége továbbra is ragaszkodik a szinkronizált filmekhez

Ajánljuk - 2017-03-20

A magyarok többsége továbbra is ragaszkodik a szinkronizált filmekhez a mozikban - derül ki a Cinema City országosan reprezentatív kutatásából, amely az egyes korosztályok mozis szokásait térképezte fel.

A közlemény szerint a megkérdezettek 78 százaléka szerint ideális esetben a vetített film nyelve a magyar. A válaszadók 17 százaléka a színészek eredeti hangjával, de magyar felirattal tekintené meg legszívesebben a filmeket, míg csupán 5 százalék preferálja az eredeti nyelven, felirat nélküli vetítéseket.

Donald Trump egy egyeduralkodó szerepét készült betölteni

Ajánljuk - 2017-03-17

Frank Tibor Amerika-szakértő szerint Donald Trump amerikai elnök egy korlátlan hatalmú egyeduralkodó szerepét készült betölteni, és nincs hozzászokva ahhoz, hogy a Fehér Házban ez nem így működik.

A szakértő az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában azt mondta, Trump megválasztása előtt úgy gondolta, hogy az Egyesült Államok hasonlóan irányítható, mint a vállalatai. Frank Tibor ezt azzal kapcsolatban mondta, hogy több szövetségi bíró is megtámadta az elnök bevándorlással kapcsolatos újabb rendeletét.

Skót népszavazás - Sturgeon: csak Skócia dönthet a függetlenségi referendum kiírásáról

Ajánljuk - 2017-03-15

Nicola Sturgeon skót miniszterelnök szerint kizárólag Skóciát illeti meg az újabb függetlenségi népszavazás kiírásáról szóló döntés joga.Sturgeon a skót kabinet keddi ülése után tett nyilatkozatában felszólította a brit kormányt, hogy "ne próbálja meg útját állni" a referendumnak. A skót kormányfő szerint ebben a kérdésben "nincs helye a Downing Street diktátumának", és London nem kötheti feltételekhez a népszavazás kiírásának engedélyezését.

Három ország hat nagyvárosában lesz kiállítás

Ajánljuk - 2017-03-13

Márciustól novemberig három ország hat nagyvárosában lesz látható a Magyarországi Német Írók és Művészek Szövetségének (VUdAK) - elsőként Pécsett megtekinthető - jubileumi kiállítás-sorozata, amely huszonkét művész munkásságából ad keresztmetszetet.

Kitüntették a magyar standot a világ legnagyobb idegenforgalmi szakvásárán, a berlini ITB-n

Ajánljuk - 2017-03-12
led corn bulb 100w 100w led corn lamp 150w led corn lamp

Megkapta a legjobb európai kiállítónak járó díjat a magyar nemzeti stand szombaton a világ legnagyobb idegenforgalmi szakvásárán, a berlini Nemzetközi Turisztikai Börzén (ITB).

A zsűri elsősorban a nemzeti stand innovatív és interaktív megoldásait méltatta, kiemelték, hogy az úgynevezett 360 fokos szoba videófilmjei és a virtuális valóság (VR-) szemüvegre fejlesztett bemutatók révén a látogatók szinte élőben kereshetik fel a leghíresebb magyarországi látványosságokat.

- Klein Dávid: igazi csapatmunka lesz az Everest meghódítása

Ajánljuk - 2017-03-09
led corn bulb e27 led corn bulb 80w led corn bulb b22

- Igazi csapatmunka lesz a Mount Everest 8848 méteres csúcsának meghódítása - fogalmazott Klein Dávid hegymászó, aki március végén Suhajda Szilárddal együtt indul el, hogy oxigénpalack nélkül mássza meg a Himalája legmagasabb hegycsúcsát.

Mint a Magyar Everest Expedíció csütörtöki sajtótájékoztatóján Klein Dávid kiemelte: ugyan Suhajda Szilárd barátjával és mászótársával ketten indulnak el a csúcsra, útjukat nagyon sokan segítik és az alaptáborig többen elkísérik őket.

Budapest mellett Debrecenben és Szegeden is megrendezik az Észt hetet

Ajánljuk - 2017-03-07

Budapest mellett Debrecenben és Szegeden is számos irodalmi, építészeti és zenei programmal várják az észt kultúra iránt érdeklődő közönséget március 14. és 25. között.Az Észt Intézet és a Szimplafilm közös programsorozata tízedik alkalommal igyekszik bemutatni az észt kultúra legjavát a magyar közönségnek.

Pszichológus: csökkent a tizenévesek szókincse

Ajánljuk - 2017-03-05

Több kutatás is bizonyítja, hogy a tizenéves generációnak kisebb a szókincse érzelmei kifejezésére - mondta Kalamár Hajnalka pszichológus az M1 aktuális csatorna vasárnap délelőtti műsorában.

A pszichológus elmondta: a különböző hangulatjelek használata miatt a szóhasználat háttérbe szorult, így sokan szóban, szemtől-szemben nem tudják kifejezni hangulatukat, érzelmeiket. Kiemelte, hogy a chatelés nem tud helyettesíteni egy igazi "jóízű" személyes beszélgetést.

Mintegy 300 ezren kérték adóbevallási tervezetük elküldését

Ajánljuk - 2017-03-01

Az eddigi adatok alapján 300 ezren kérték, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) küldje meg adóbevallási tervezetüket. A postázást már csak bő két hétig lehet kérni sms-ben, a NAV honlapján vagy telefonon. A "felkérés" legnépszerűbb módja az sms, a kérelmek több mint fele így érkezett, 160 ezren kérték ebben a formában a postázást.

A NAV - a kifizetőtől, munkáltatótól érkezett adatszolgáltatás alapján - mindenkinek elkészíti az adóbevallási tervezetét. A hivatal idén először ezeket az adatokat felhasználva mintegy 3,8 millió magánszemélynek készíti el az szja-bevallás tervezetét.

Máglyagyújtással és koporsóégetéssel zárult a mohácsi busójárás

Ajánljuk - 2017-02-28

A hagyományos húshagyókeddi máglyagyújtással és a telet jelképező koporsó elégetésével ma ért véget a Mohácson az idei busójárás, amelynek hétvégi fő programjaira hozzávetőleg nyolcvanezren voltak kíváncsiak. Hegedűs Emese, a busójárás egyik főszervezője elmondta: az eseménysorozat hat napja alatt 33 helyszínen csaknem nyolcvan rendezvényt tartottak, a szórakoztatásról minden eddiginél több, mintegy 1300 busó és egyéb maskarás gondoskodott és 350 árus, köztük népművészek, iparművészek, kézművesek, vendéglősök kínálta termékeit.

Az eddigi kiemelt programokra mintegy 80 ezer látogató érkezett, a többi között az Egyesült Államokból, Franciaországból és szervezett út keretében Kínából, illetve Japánból is.

- Oscar-díj - Mahershala Ali kapta a legjobb férfi mellékszereplő díját

Ajánljuk - 2017-02-27

Mahershala Ali az első muszlim színészként vehette át a legjobb férfi mellékszereplő Oscar-díját a Holdfény című filmért a helyi idő szerint vasárnap este Hollywoodban megrendezett 89. Oscar-gálán.

A színész a tanárainak és mestereinek köszönte meg az elismerést. "Nem rólad szól, hanem a figuráról. Szolga vagy, szolgálnod kell ezeket a történeteket" - idézte fel tanításukat, amelyet mindig szem előtt tartott..

Biztosítók: a kátyúbiztosítás és a kár körültekintő dokumentációja növelheti a kártérítés esélyét

Ajánljuk - 2017-02-24

Az úthibák okozta autós károknak a tapasztalatok szerint csupán a felét bírálják el pozitívan, a kártérítés esélyét azonban jelentősen növelheti a kár körültekintő dokumentációja és a kátyúbiztosítás. Cselovszki Zsolt, a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) Gépjárműszekciójának vezetője kifejtette: országosan több tízezerre tehető az autók épségét veszélyeztető kátyúk száma. Az elmúlt hetekben volt olyan időszak, amikor csak Budapesten naponta négy-ötszáz új úthibát regisztráltak a karbantartók.

Jégkorong MOL Liga - Kiütéssel előnyben a Debrecen, nagy csatában nyert az UTE

Ajánljuk - 2017-02-23

A Debrecen és az Újpest is hazai pályán került lépéselőnybe a jégkorong MOL Liga negyeddöntőjében, szerdán.

A hajdúságiak a Corona Brasov együttesét múlták felül magabiztosan, míg a fővárosiak fordulatos összecsapáson győzték le a Dunaújvárosi Acélbikák csapatát.

The Wall Street Journal: nézetkülönbségek Oroszország megítélésében

Ajánljuk - 2017-02-22

A The Wall Street Journal szerint a keddi ENSZ-tanácskozáson nézetkülönbségek mutatkoztak Oroszország megítélésében, a lap idézte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert is, akivel interjút készített.

A lap alcímében kiemelte, az ENSZ Biztonsági Tanácsában rendezett egynapos tanácskozáson Nikki Haley amerikai ENSZ-nagykövet "azt mondta a diplomatáknak, hogy az Egyesült Államok nem hajol meg kulcsfontosságú kérdésekben csak azért, hogy felmelegedjenek az amerikai-orosz kapcsolatok".

Cirque du Soleil és a Varekai: még egy előadás Budapesten

Ajánljuk - 2017-02-20

cheap jerseys

cheap nfl jerseys

wholesale nfl jerseys

cheap jerseys free shipping

cheap jerseys from china

A korábban tervezett négy előadás mellé egy ötödiket is tart a világhírű Cirque du Soleil a magyar fővárosban. A kanadai székhelyű utazó társulat Varekai című produkciója május 12-én, illetve a következő két napon, mindkétszer dupla előadáson látható a Sportarénában.

Varekai sokszínű különleges világ egy vulkán tetején, az erdő mélyén. A történetben egy fiatal, magányos férfi Varekai fantasztikus teremtményei között találja magát és abszurd élmény részesévé válik: újra felfedezheti az életet, és rácsodálkozhat a világ és az elme rejtélyeire.

Az MNB keményen fellép az oktatási tanfolyamoknak álcázott, engedély nélküli befektetési szolgáltatókkal szemben

Ajánljuk - 2017-02-16

cheap jerseys

cheap nfl jerseys

wholesale nfl jerseys

cheap jerseys free shipping

cheap jerseys from china

Bő százmilliós bírságot szabott ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) az elmúlt két évben olyan tőkepiaci ügynökökre, akik tanfolyamnak álcázva, engedély, bejelentés nélkül közvetítették külföldi offshore szolgáltatók online befektetési számlanyitási és kereskedési szolgáltatást ügyfeleiknek - nyilatkozta Szeniczey Gergő, a jegybank ügyvezető igazgatója

Influenza - A térítésmentes vakcinaadagok felét használták fel

Ajánljuk - 2017-02-13

cheap jerseys

cheap nfl jerseys

wholesale nfl jerseys

cheap jerseys free shipping

cheap jerseys from china

Az influenza ellen országosan rendelkezésre álló 1,3 millió adag térítésmentes vakcina 51,1 százalékát, 619 820 adagot használták fel január 8-ig - olvasható az Országos Epidemiológiai Központ (OEK) legfrissebb információs hetilapjában, az Epinfóban.

Közölték, az elszámolt oltóanyag mennyisége nem éri el az előző szezonban felhasznált 659 675 adagot.

Valentin-nap - Változatlanul a desszert és a virág a legnépszerűbb

Ajánljuk - 2017-02-12

cheap jerseys

cheap nfl jerseys

wholesale nfl jerseys

cheap jerseys free shipping

cheap jerseys from china

Változatlanul a desszert és virág a legnépszerűbb Valentin-napon, de az átlagosnál több fogy italokból és a szíves díszítésű ajándékokból; az ünnephez kapcsolódó termékek forgalma többszörösére nő február 14-e közeledtével.

A Tesco áruházaiban a desszerteket, a vágott és cserepes virágokat, illetve a speciális szíves dekorációval ellátott ajándéktárgyakat - párnákat, plüss figurákat, bögréket, lufikat - keresik leginkább a vásárlók. A cukrászati termékek, pezsgők, alkoholos italok és ruházati cikkek iránt is megnő a kereslet ezekben a napokban.

Már több mint kilencven alkotást neveztek a szegedi Zsigmond Vilmos-filmfesztiválra

Ajánljuk - 2017-02-09

cheap jerseys

cheap nfl jerseys

wholesale nfl jerseys

cheap jerseys free shipping

cheap jerseys from china

Már több mint kilencven alkotást neveztek a tavaly elhunyt Oscar-díjas operatőr, Zsigmond Vilmos emlékét őrző nemzetközi filmfesztiválra, melyet első alkalommal májusban rendeznek meg Szegeden

LMP: a sportban is működik a tanulmányírás, mint "lopástechnika"

Ajánljuk - 2017-02-08

cheap jerseys nfl

Cheap Jerseys free shipping

cheap jerseys nba

Cheap Jerseys

Számos példa mutatja az LMP társelnöke szerint, hogyan lehet a sporton keresztül pénzt lopni. A politikus szerdai budapesti sajtótájékoztatóján a Magyar Sportmenedzsment Társaság egy általa visszásnak ítélt, 376 millió forintos költéséről számolt be.

Hadházy Ákos ismertette: a 2011-ben, Mocsai Lajos, a Testnevelési Egyetem rektorának részvételével megalakult társaság az összegből mintegy 60 millió forintot egy máig nem működő honlap fejlesztésére költött, valamint a szervezet olyan rendezvényeket is feltüntet a projekttel kapcsolatban, amelyek már 2007-ben lezajlottak.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.

A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út 18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza.