Kékhírek

Eredmények megjelenítése 21-től 40-ig 1212 találatból.

Csaknem húsz kilogramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le egy kozármislenyi férfitől

Kékhírek - 2018-10-02

- Kábítószer birtoklásának gyanúja miatt indult eljárás egy 54 éves kozármislenyi férfi ellen, akitől csaknem 20 kilogramm kábítószergyanús szárított növényt foglaltak le.

Magyar-szlovák együttműködésben számoltak fel egy drogkereskedő bűnözői csoportot

Kékhírek - 2018-09-26

Magyar és szlovák rendőrök közösen számoltak fel egy kábítószerrel kereskedő bűnözői csoportot - közölte a rendőrség szerdán. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt több emberrel szemben folytat nyomozást.

Europol: a nyugat-balkáni régióból tevékenykedő bűnözőket állítottak elő Európa-szerte

Kékhírek - 2018-09-14

A nyugat-balkáni országok nemzeti hatóságainak bevonásával végzett, összehangolt rendőrségi művelet keretében 180 nyugat-balkáni vagy velük kapcsolatban álló bűnözőt állítottak elő a régióban és Európa-szerte - közölte az Európai Unió rendőri együttműködést koordináló szervezete (Europol) pénteken.

Teréz körúti robbantás - Életfogytiglant kapott a vádlott első fokon

Kékhírek - 2018-09-12

- Életfogytiglani fegyházra ítélte a két rendőrt életveszélyesen megsebesítő Teréz körúti robbantás vádlottját többszörösen minősített emberölés es terrorcselekmény kísérlete miatt a Fővárosi Törvényszék szerdán kihirdetett, elsőfokú, nem jogerős ítéletében.

Elfogták a szexuális erőszakkal gyanúsított menekült afgán férfit

Kékhírek - 2018-09-11

- Európai elfogatóparancs alapján hétfő este Ausztriában elfogták azt a menekült afgán férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy szexuális erőszakot követett el a magyar fővárosban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság kedden a rendőrség honlapján.

- Több mint százrendbeli befektetési csalással vádolnak egy budapesti nőt

Kékhírek - 2018-09-07

Több mint százrendbeli üzletszerű csalás bűntettével vádolnak egy budapesti életbiztosítót, aki ügyfeleinek 2007 és 2015 között 800 millió forint kárt okozott befektetési csalásokkal - közölte a Fővárosi Főügyészség pénteken.

Kukoricásban termesztett kannabiszt, vádat emeltek ellene

Kékhírek - 2018-09-07

Jelentős mennyiségű kábítószerrel elkövetett kereskedelem bűntettével vádolnak egy lakiteleki férfit, aki lakhelyelhagyási tilalmát töltve kukorica közé rejtve kannabiszt termesztett, és eladta azt - közölte Bács-Kiskun Megyei Főügyészség pénteken.

Elfogták egy cigarettával kereskedő adócsaló bűnszervezet tagjait

Kékhírek - 2018-09-03

- Elfogták és őrizetbe vették egy adócsalással gyanúsított bűnszervezet hat tagját, akik Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megyéből továbbértékesítési céllal több mint 16 ezer doboz magyar adójegy nélküli cigarettát szállítottak Bács-Kiskun megyébe - közölte a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség hétfőn.

Csempészett cigarettát találtak egy nemzetközi vonaton Záhonynál

Kékhírek - 2018-09-03

Több mint négymillió forint értékű csempészett cigarettát találtak egy Ukrajnából érkező nemzetközi vonaton a záhonyi határállomáson. Magyar Norbert, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Adó- és Vámigazgatóságának sajtóreferense hétfőn elmondta, a két vagonból álló szerelvény rutinellenőrzésekor a vonatkísérők egyre feszültebben viselkedtek, a pénzügyőrök a szerelvény átvizsgálásakor a hálókocsi plafonjában mintegy 4500 doboz cigarettára bukkantak.

Több millió forint értékű drogot szállított siklóernyővel egy férfi

Kékhírek - 2018-09-02

A kiszombori határrendészeti kirendeltség munkatársa a stabil hőkamerán észlelte csütörtök este, hogy egy motoros siklóernyő Szerbia irányából érkezve a tiszaszigeti közúti határátkelő térségében leszáll a szántóföldön. Miközben egy járőr a helyszínre tartott, a hőkamera kezelője látta, hogy a gépből kiszálló ember a járművet a szántó melletti erdőbe tolja, majd a fák közé megy, és kis idő után visszatér ahhoz.

Életfogytiglanra ítélték a vámospércsi gyilkosság elkövetőjét

Kékhírek - 2018-08-27

Életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte a Debreceni Törvényszék azt a férfit, aki 2017 januárjában különös kegyetlenséggel megölte szállásadóját Vámospércsen. Az ítélet nem jogerős .

Pótkerék ölt meg egy nőt az M1-es autópályán

Kékhírek - 2018-08-27

Egy szélvédőn át becsapódó pótkerék oltotta ki egy 19 éves nő életét Bábolna közelében az M1-es autópályán - tette közzé honlapján hétfőn a rendőrség. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy az autópálya Győr felé vezető oldalán haladó tehergépkocsiba eddig tisztázatlan körülmények között a szélvédőn keresztül berepült egy pótkerék, és eltalálta a járműben utazó nőt.

Kábítószert találtak egy medgyesbodzási férfinél, aki lelőtte a szomszéd kutyáját

Kékhírek - 2018-08-26

- Engedély nélkül tartott lőfegyverrel ölte meg szomszédja kutyáját egy férfi a Békés megyei Medgyesbodzáson szombaton; a nyomozás során kábítószer is előkerült - olvasható a police.hu-n vasárnap.

Holland csalót adtak ki a spanyolok Magyarországnak

Kékhírek - 2018-07-27

Holland csalót adtak ki a spanyol hatóságok Magyarországnak. A férfi egy végelszámolás alatt álló cég video- és stúdiótechnikai eszközeit elsikkasztotta és külföldre szállíttatta - írta a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) pénteken a rendőrség honlapján.

Mintegy 700 kilogramm kokaint foglaltak le Hollandiában

Kékhírek - 2018-07-26

Nagyjából 700 kilogramm, banánszállítmányba rejtett kokaint foglalt le a rendőrség a hollandiai Uitgeestben - jelentette a helyi sajtó csütörtökön.A De Telegraaf című holland napilap beszámolója szerint a kábítószerre egy gyümölcskereskedő vállalat dolgozói bukkantak rá szerdán, akik azonnal értesítették a hatóságokat.

Száznegyvenmillió forintnyi marihuánát akart átcsempészni a határon egy horvát férfi

Kékhírek - 2018-07-24

Egy jármű alvázában mintegy 140 millió forint értékű kábítószert próbált átcsempészni egy horvát férfi a határon Drávaszabolcsnál - közölte a rendőrség a police.hu honlapon.

A 46 éves horvát állampolgár egy bosnyák járművel jelentkezett határátlépésre. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársa a jármű átvizsgálásakor egy utólagosan kialakított üreget észlelt, amelyben - 37 csomagban - összesen 69 570 gramm mennyiségű növényi törmelék volt. A helyszínen elvégzett gyorsteszt, valamint az előzetes szakértői vélemény szerint a lefoglalt anyag marihuána, feketepiaci értéke körülbelül 140 millió forint.

Tizennégy kilogramm heroint foglalt le a NAV a Liszt Ferenc repülőtéren

Kékhírek - 2018-07-23

Tizennégy kilogramm heroint foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei a Budapest Liszt Ferenc Repülőtéren - közölte a hivatal hétfőn.

A fehér port - amelyről a kábítószerteszt kimutatta, hogy heroint tartalmaz - Zürichen keresztül Kenyából érkező két portugál utas három duplafalú poggyászban rejtette el. A csempészett kábítószer feketepiaci értéke meghaladja a 211 millió forintot - írták.

Vádat emeltek egy budapesti ügyvéd ellen bennfentes kereskedelem miatt

Kékhírek - 2018-07-18

Vádat emeltek egy budapesti ügyvéd ellen, aki a Fővárosi Főügyészség szerint egy végrehajtási eljárásban olyan lényeges piaci információhoz jutott, amelynek felhasználásával mintegy 300 milló forint hasznot ért el a tőzsdén - közölte a vádhatóság szerdán

Négymilliárdos adócsalási ügyben ötven ember ellen emeltek vádat

Kékhírek - 2018-07-18

Vádat emeltek ötven ember ellen, mert egy számlázási láncon keresztül több mint négymilliárd forint adót csaltak el.

Nánási László, Bács-Kiskun Megyei megyei főügyész azt írta, hogy a bűnszervezet tagjai 2011 és 2016 között Bács-Kiskun, Pest és Hajdú-Bihar megyében fiktív számlákkal láttak el belföldi cégeket.

A számlázási láncolat egyik végén álló belföldi vállalkozások, az úgynevezett brókercégek voltak a haszonhúzók. Ezek mint végső vásárlók az általuk befogadott fiktív számlák alapján az áfát levonták vagy visszaigényelték, majd áfamentes közösségi értékesítés útján eladták a megszerzett árut a bűnszervezethez tartozó uniós gazdasági társaságoknak

Drogot és több száz okmányt találtak a rendőrök Óbudán

Kékhírek - 2018-06-27

Kábítószergyanús anyagokat és több mint 200 okmányt találtak a nyomozók egy óbudai lakásban - közölte a rendőrség szerdán a honlapján.

A közlemény szerint a rendőrök egy 47 éves epöli lakos motorkerékpárjának csomagtartójában - a Hadriánusz utcában - 49,7 gramm kábítószergyanús fehér port, 50,5 gramm zöld növényi törmeléket és 300 ezer forintot találtak.

A nyomozók később a férfi óbudai tartózkodási helyén házkutatást tartottak, ahol további 100 gramm zöld növényi törmeléket, 100 gramm kábítószergyanús fehér port, valamint három üvegfiolában kábítószergyanús átlátszó folyadékot találtak.