Pro...

Eredmények megjelenítése 81-től 100-ig 1699 találatból.

Négy kábítószer-ültetvényt számolt fel a rendőrség Csongrád megyében

Pro... - 2019-02-08

Négy Csongrád megyei helyszínen számolt fel drogültetvényt a rendőrség. Elfogtak öt férfit, lefoglaltak egyebek mellett tíz kiló marihuánát és 7,5 millió forint készpénzt - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata a police.hu oldalon péntek hajnalban.

Donald Trump: Egyesült Államok fogadjon bevándorlókat, de ezeknek az embereknek törvényes úton kell az országba érkezniük

Pro... - 2019-02-06

A bevándorlási politika rendezése "morális kötelezettség" - fogalmazott Donald Trump évértékelő beszédében.

Az amerikai elnök régi álláspontját ismételte meg, miszerint híve annak, hogy az Egyesült Államok befogadjon bevándorlókat, de ezeknek az embereknek törvényes úton kell az országba érkezniük. Trump ismét elutasította az illegális bevándorlást.

Úgy fogalmazott: ennek árát a tisztességesen dolgozó amerikai polgárok fizetik meg, részben a munkahelyük elvesztésével, részben pedig a közbiztonság romlásával

Ma van a biztonságos internet napja

Pro... - 2019-02-05

Ma, a biztonságos internet napján hatóságok, informatikai cégek, civil szervezetek és gyerekek összefogásával hívják fel a figyelmet a biztonságosabb internetezés fontosságára és alapvető szabályaira.

Szlovák-magyar drogkereskedő csoportot számoltak fel

Pro... - 2019-02-01

Szlovákiában és Magyarországon droggal kereskedő csoportot számolt fel szerdán a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI).

Venezuelai válság - Donald Trump: megkezdődött a küzdelem a demokráciáért

Pro... - 2019-01-31

Megkezdődött a küzdelem a demokráciáért Venezuelában - írta szerda este közzétett Twitter-bejegyzésében Donald Trump amerikai elnök. John Bolton nemzetbiztonsági tanácsadó szintén Twitteren jelentette be, hogy az Egyesült Államok szankcióval sújtotta az Albanisa nicaraguai olajvállalatot, mert venezuelai nyersolajjal kereskedik.

Az Egyesült Államok hivatalosan is kérte Kanadától a Huawei pénzügyi vezetőjének kiadatását

Pro... - 2019-01-30

Az Egyesült Államok hivatalosan is kérte Kanadától a Huawei kínai távközlési óriáscég pénzügyi vezetőjének, Meng Van-csounak a kiadatását - jelentette szerdára virradóra az amerikai Axios hírportál a kanadai Globe and Mail című lapra hivatkozva.

Az amerikai igazságügyi tárca vádat emelt a Huawei kínai óriásvállalat ellen

Pro... - 2019-01-29

Az amerikai igazságügyi minisztérium banki csalás, kereskedelmi titkok ellopása és hatósági félrevezetése miatt két ügyben is vádat emelt a Huawei kínai telekommunikációs óriáscég és pénzügyi igazgatója, a Washington kérésére Kanadában letartóztatott Meng Van-csou ellen - jelentette be sajtótájékoztatóján Matthew Whitaker ügyvezető igazságügyi miniszter.

Venezuelai válság - Mike Pompeo venezuelai különmegbízottat nevezett ki

Pro... - 2019-01-26

- Elliott Abrams veterán diplomata személyében venezuelai különmegbízottat nevezett ki Mike Pompeo amerikai külügyminiszter helyi idő szerint még pénteken.

Mike Pompeo: Washington nem fogadja el diplomatái kiutasítását Maduro venezuelai elnöktől

Pro... - 2019-01-24

Washington nem fogadja el diplomatái kiutasítását Nicolás Maduro venezuelai elnöktől - közölte szerdán este kiadott újabb közleményében Mike Pompeo amerikai külügyminiszter.

Brexit - Volt brit pénzügyminiszter: orosz rulett lenne a megállapodás nélküli kilépés

Pro... - 2019-01-23

George Osborne volt brit pénzügyminiszter szerint orosz rulettel érne fel, ha Nagy-Britannia az EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszeréről szóló megállapodás életbe léptetése nélkül lépne ki az Európai Unióból.

Komoly fennakadásokat okoznak a brit kormányzati munkában a Brexit-bizonytalanságok

Pro... - 2019-01-22

- A legfrissebb szakértői tanulmány szerint komoly fennakadásokat okoznak a brit kormányzati munkában az EU-tagság megszűnésének (Brexit) folyamatát övező bizonytalanságok.

Brexit - Downing Street: aggályosak a Brexit halasztását célzó törekvések

Pro... - 2019-01-20

Theresa May brit miniszterelnök hivatala szerint rendkívül aggályosak azok a képviselői törekvések, amelyek célja a brit EU-tagság megszűnéséhez (Brexit) vezető folyamat késleltetése vagy leállítása.

A felhívás előzményeként több olyan képviselői törvénytervezet is nyilvánosságra került, amely halasztaná a kilépést, illetve megtiltaná a kormánynak a megállapodás nélküli Brexitet.

Brexit - Felmérés: a konzervatív választókörzetekben is többségben vannak az új brit népszavazás hívei

Pro... - 2019-01-17

- A legfrissebb felmérés szerint a konzervatív képviseletű brit választókörzetek több mint 90 százalékában - köztük az új referendum gondolatát mereven elutasító Theresa May miniszterelnök választókörzetében is - már többségben vannak azok, akik szerint újabb népszavazást kell kiírni a brit EU-tagságról.

Brexit - Prága szerint Londonnak kell megmondania, hogyan tovább

Pro... - 2019-01-16

Tomás Petrícek cseh külügyminiszter szerint a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszerét tartalmazó megállapodás brit alsóházi elutasítását követően Londonon a sor, hogy megmondja hogyan tovább.

Az egész országban felfüggesztették a fogamzásgátlók finanszírozásának nehezítését Amerikában

Pro... - 2019-01-15

A kaliforniai után újabb, ezúttal pennsylvaniai szövetségi bíró függesztette fel a Trump-kormány rendelkezését a fogamzásgátlók egészségbiztosítási finanszírozásának nehezítéséről az Egyesült Államokban, ezúttal az ország egész területére érvényesen.

Donald Trump gazdasága tönkretételével fenyegeti Törökországot, ha kurdokat támadna Szíriában

Pro... - 2019-01-14

Donald Trump amerikai elnök gazdasága tönkretételével fenyegette meg Törökországot egy Twitter-bejegyzésben vasárnap este, ha a török hadsereg kurdokat támadna Szíriában az amerikai katonák kivonása közben.

Koszovó újabb szankciókat tervez Szerbia ellen

Pro... - 2019-01-13

- A százszázalékos vámok kivetése után Pristina újabb szankciókat tervez Szerbia ellen, a koszovói belügyminiszter-helyettes bejelentése szerint a jövőben a szerb rendszámú autókat nem engednék be az országba.

Nyílt vita folyik a cseh politikusok között a Huawei-technológiák kockázatáról

Pro... - 2019-01-11

Milos Zeman cseh államfő szerint Kína válaszintézkedéseket készít elő Csehország ellen, miután a cseh titkoszolgálatok a közelmúltban biztonsági kockázatnak minősítették a kínai Huawei cég technológiáit, és ilyen értelemben nyilvánosan figyelmeztetést adtak ki azok használatával kapcsolatban.

Olasz kormányfő: ha kell, repülővel hozom Olaszországba a Máltánál veszteglő migránsokat

Pro... - 2019-01-09

Ha nem szállhatnak partra, repülővel megyek értük és elhozom őket magammal" - jelentette ki Giuseppe Conte olasz miniszterelnök a RAI olasz köztelevízióban kedd este a december 22. óta Málta partjainál veszteglő migránsokról, de Matteo Salvini belügyminiszter továbbra is nemet mond az érkezésükre.

Donald Trump: Washington és Phenjan már a következő csúcstalálkozó helyszínéről egyeztet

Pro... - 2019-01-07

- Washington és Phenjan már a következő csúcstalálkozó helyszínéről egyeztet - közölte Donald Trump amerikai elnök vasárnap újságírókkal.