Pro...

Eredmények megjelenítése 81-től 100-ig 1487 találatból.

Varga Mihály: folytatódott az építőipar lendületes növekedése

Pro... - 2017-07-14

- Az építőipari adatok azt mutatják, hogy az első negyedévben tapasztalt lendületes növekedés, ami a bruttó hazai terméket (GDP) tekintve 4 százalékos feletti szintet ért el, az elmúlt hónapokban is folytatódott - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter pénteken az M1 aktuális csatornán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) frissen közölt építőipari adataira reagálva.

cheap photo paper cheap photo paper online inkjet paper for photos best inkjet paper for photos inkjet photo paper inkjet photo paper online inkjet paper cheap inkjet paper

A Trump-adminisztráció korlátozza a Kaspersky Lab orosz szoftvergyártó termékeinek kormányzati használatát

Pro... - 2017-07-12

Donald Trump amerikai elnök adminisztrációja korlátozza, hogy egyes kormányzati szervek a Kaspersky Lab orosz számítástechnikai cég szoftverjeit és vírusirtó programjait használják - jelentette az amerikai sajtó helyi idő szerint kedden.

A számítógépes biztonsági megoldásokat kínáló orosz cégtől az Általános Szolgáltatások Adminisztrációja (GSA), amely a kormányzati beszerzésekről gondoskodik, nem vásárolhat többé olyan Kaspersky Lab-termékeket, amelyek informatikai szolgáltatások és digitális fotófelszerelések számítástechnikai védelmét szolgálják.

Trump fia találkozott tavaly egy orosz ügyvéddel, aki terhelő dokumentumokat ígért Clintonról

Pro... - 2017-07-11

Donald Trump amerikai elnök nagyobbik fia találkozott tavaly egy orosz ügyvédnővel, aki terhelő dokumentumokat ígért neki Hillary Clintonról, a Demokrata Párt elnökjelöltjéről - jelentette helyi idő szerint vasárnap a The New York Times című amerikai napilap.

A találkozó a New Yorkban lévő Trump-toronyban volt, ám az ígért dokumentumokat végül a magát a Kremllel kapcsolatban állónak mondó Natalija Veszelnyickaja nem adta át.

Özönvízszerű esőzés Párizsban

Pro... - 2017-07-10

- Rekordmennyiségű, óránként 49 milliméternyi eső esett vasárnap este Párizsban, a kánikulát kisöprő viharok során - közölte hétfőn a francia meteorológiai szolgálat.

Néhány óra alatt a júliusban átlagosan három heti esőnek megfelelő mennyiségű víz zúdult a francia fővárosra.

Az özönvízszerűen érkező eső miatt közel húsz metrómegállót le kellett zárni, miután a síneket és a peronokat is elöntötte a víz. A közlekedés hétfő délre állt helyre a teljes hálózaton.

Green Holidays - Mabisz: az iroda irreálisan olcsón értékesített utakat

Pro... - 2017-07-04

- Irreálisan olcsón kínált főszezoni utakat a Green Holidays, az utazóknak gyanítaniuk kellett volna, hogy 80-100 ezer forintból, teljes ellátással, repülővel, négy-ötcsillagos szállodában, illetékekkel együtt nem lehet egy törökországi utazást megvalósítani - mondta Horváth Péter, a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) utasbiztosítási tagozatának elnöke az M1 aktuális csatornán kedden.

Green Holidays - Ankarai nagykövet: sikerült szállást találni a magyaroknak

Pro... - 2017-07-03

Sikerült mindenkinek szállást találni azok közül, akik a Green Holidays utazási iroda csődje miatt szállás nélkül maradtak a törökországi Antalyában - mondta Kiss Gábor ankarai magyar nagykövet az M1 aktuális csatornán hétfő reggel.

A nagykövet elmondta, a mintegy 180 emberből álló magyar csoportot két megbízható, színvonalas helyen sikerült elhelyezni. Vannak, akik ma reggel már elhagyták a szállodát és útban vannak a repülőtérre, hogy hazamenjenek - mondta.

DK: a Fidesz, a Jobbik és az MSZP közösen próbál elmozdítani egy DK-s polgármestert

Pro... - 2017-06-29

- A Demokratikus Koalíció szerint a Fidesz, a Jobbik és az MSZP közösen akarja elmozdítani helyéről XV. kerületi polgármesterüket azért, mert Hajdu László megakadályozott két korrupciógyanús beruházást.

Az ellenzéki párt fővárosi képviselője, Gy. Németh Erzsébet csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy a helyi Fidesz olyan határozatokat akart elfogadtatni, amelyekkel felemelték volna két óvoda-, illetve bölcsőde-felújítás korábban már elfogadott árát.

Az amerikai-indiai viszonyt dicsérte Donald Trump és Narendra Modi Washingtonban

Pro... - 2017-06-27

Az Egyesült Államok és India kapcsolatait dicsérte hétfői washingtoni tárgyalásai után Donald Trump elnök és Narendra Modi kormányfő. A két politikus a Fehér Ház Rózsakertjében tartott sajtóértekezletén kiemelte az amerikai-indiai viszony, a virágzó gazdasági és biztonságpolitikai együttműködés, valamint a terrorizmus ellen folytatott közös küzdelem jelentőségét. Donald Trump és Narendra Modi valójában rövid nyilatkozatot tett, az újságírók kérdéseket nem tehettek fel.

Tajani: a kötelezettségszegési eljárás megoldást jelenthet a szolidaritás elmaradására

Pro... - 2017-06-21

Indokoltnak mondta Antonio Tajani, az Európai Parlament (EP) elnöke szerdán, hogy az Európai Bizottság a múlt héten három ország - Magyarország, Csehország és Lengyelország - ellen menekültügyben kötelezettségszegési eljárást indított, mert az szerinte "remélhetőleg megoldást jelent a szolidaritás elmaradásának problémájára".

A kormányzati munka megújításáról tárgyalt Donald Trump a Szilícium-völgy nagy informatikai vállalatainak vezetőivel

Pro... - 2017-06-20

A kormányzati munka megújításáról tárgyalt a Szilícium-völgy legnagyobb informatikai vállalatainak vezetőivel Donald Trump amerikai elnök hétfőn a washingtoni Fehér Házban.

Az elnök előtt a vállalatvezetők Mike Pence alelnökkel, Steven Mnuchin pénzügyminiszterrel és Wilbur Ross kereskedelmi miniszterrel találkoztak és tíz munkacsoportban vitatták meg a kormányzati munka modernizálásának ügyét. A tanácskozáson jelen voltak a híres massachusettsi műegyetem (MIT) és az ohiói egyetem rektorai is, valamint Jared Kushner Trump tanácsadóvá kinevezett veje.

Mecsetből távozó muszlimok közé hajtott egy furgon Londonban

Pro... - 2017-06-19

Gyalogosok közé hajtott egy furgon hétfő hajnalban London északi részén, egy mecset közelében. A Scotland Yard kora reggel ismertetett végleges adatai szerint egy ember meghalt, nyolc sérültet kórházba szállítottak. Theresa May brit miniszterelnök potenciális terrortámadásnak nevezte az incidenst, a Brit Muszlim Tanács vezetője szerint iszlámgyűlölet által vezérelt cselekedetről van szó.

Megünnepelték a brit uralkodó "hivatalos" születésnapját

Pro... - 2017-06-18

Hagyományos katonai pompával ünnepelték meg szombaton Londonban a 91 esztendős II. Erzsébet királynő "hivatalos" születésnapját. Az uralkodó a ceremónia előtt megemlékezett a szerdai londoni tűzvész és az elmúlt hónapokban elkövetett három terrortámadás áldozatairól.

A nyugati világ legidősebb és leghosszabb ideje - 1952 óta, vagyis 65 éve - regnáló uralkodójának "hivatalos" születésnapi ceremóniája a színpompás Trooping the Colour. Ezt a tisztelgő katonai parádét mindig júniusban rendezik, jóllehet a valós születésnap II. Erzsébet királynő esetében április 21.

Jobbik: a Fidesz komoly csatát veszített

Pro... - 2017-06-14

A Jobbik szerint a plakáttörvényről szóló szerdai parlamenti szavazáson komoly csatát veszített a Fidesz.

Volner János, a Jobbik frakcióvezetője sajtótájékoztatóján azt mondta: bár a kormánypártiak "betegesen rettegtek attól", hogy másnak is lehet ereje egyes médiafelületeken, elveszítették a csatát, a törvény kétharmados rendelkezéseit nem fogadta el az Országgyűlés.

Az ellenzéki politikus szerint a Fidesz betegesen fél az ellenzéktől, attól, hogy elveszíti a hatalmát, vége lesz az ország széthordásának és megtörténik az elszámoltatás.

Brit választások - Elhalaszthatják a kormányprogram ismertetését

Pro... - 2017-06-12

Hétfői brit médiaértesülések szerint az eredeti terveknél valamivel későbbre tolódhat a Konzervatív Párt vezette kisebbségi brit kormány törvényalkotási programjának parlamenti ismertetése, mivel még folynak az együttműködés feltételeiről szóló tárgyalások a Demokratikus Unionista Párttal (DUP).

Brit választások - Corbyn: a Munkáspárt "készen áll az ország szolgálatára"

Pro... - 2017-06-09

Jeremy Corbyn, a brit Munkáspárt vezetője szerint pártja "készen áll az ország szolgálatára".

A Munkáspárt a csütörtökön tartott előrehozott parlamenti választásokon jelentősen, a véglegeshez közeli adatok alapján 29 fővel 261-re növelte frakciójának létszámát, de abszolút többséget nem ért el a 650 fős alsóházban.

A kormányzó Konzervatív Párt szintén nem szerzett abszolút többséget, és Corbyn péntek délelőtt a BBC televíziónak nyilatkozva lemondásra szólította fel Theresa May konzervatív párti miniszterelnököt.

Comey volt FBI-igazgató írásos nyilatkozata: Trump ellen nem folyik vizsgálat

Pro... - 2017-06-08

James Comey, a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) elbocsátott igazgatója január elején tájékoztatta Donald Trump megválasztott amerikai elnököt, hogy ellene nem folyik vizsgálat a tavalyi elnökválasztási kampányba való esetleges orosz beavatkozás ügyében tartott FBI-eljárás keretében. Ezt maga Comey közölte a szenátus hírszerzési bizottságának elküldött írásos nyilatkozatában, amelyet szerdán nyilvánosságra is hoztak. A nyilatkozatból kiderül az is, hogy Trump feltétlen lojalitást várt volna el.

James Comey, volt FBI-igazgató nyilvános meghallgatáson számol be vitáiról Trump elnökkel

Pro... - 2017-06-01

James Comey, az FBI elbocsátott igazgatója a szenátusban nyilvános meghallgatáson számol be a heves vitákról, melyek közte és Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke között dúltak.

A szenátus hírszerzési bizottsága előtti meghallgatás - mint szerdán este Comey egyik munkatársa nyilvánosságra hozta - várhatóan a jövő hét elején lesz a tavalyi választási folyamatba történt esetleges orosz beavatkozást vizsgáló törvényhozók előtt.

Manchesteri robbantás - Merkel: Németország kiáll Nagy-Britannia mellett

Pro... - 2017-05-23

Németország kiáll Nagy-Britannia mellett, és tovább folytatja a küzdelmet a terrorizmus ellen - jelentette ki keddi közleményében Angela Merkel német kancellár.

A kancellár kifejezte részvétét a manchesteri robbantás áldozatainak, sebesültjeinek és a hozzátartozóknak, felfoghatatlannak nevezve, hogy valaki egy "vidám popkoncertet" használjon fel arra, hogy "oly sok embernek elvegye az életét, vagy súlyos sérüléseket okozzon nekik".

- A bevándorlás szabályozásának szigorítása is szerepel a kormányzó brit Konzervatív Párt választási programjában.

Pro... - 2017-05-18

A három hét múlva esedékes előrehozott parlamenti választásokra kidolgozott programot - amely a "Forward, Together" (Előre, együtt) címet viseli - csütörtök délután hozzák nyilvánosságra.

A hajnalban ismertté vált néhány előzetes részlet szerint a kormány - ha a Konzervatív Párt megnyeri a június 8-ai választásokat - a jelenlegi ezer fontról kétezer fontra (csaknem 750 ezer forintra) emeli azt a járulékot, amelyet a brit vállalatoknak kell fizetniük az Európai Unión kívülről toborzott, szakképesítést igénylő állásokban foglalkoztatott minden egyes munkavállaló után.

Otthontérkép.hu: egyre több az eladó nagyméretű ház

Pro... - 2017-05-16

Az elmúlt hónapokban folyamatosan növekedett az eladó nagyméretű - 150-250 négyzetméteres - családi házak száma a piacon, egyre többen szeretnének túladni nagy ingatlanukon - derül ki az Otthontérkép.hu legfrissebb elemzéséből.


hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza