Az iskolai és kibermegfélemlítés fokozódó probléma Magyarországon is.

Ajánljuk - 2017-11-07

A téma a Megfélemlítés Elleni Program - MEP - 2013 áprilisi indulása óta, egyre inkább előtérbe kerül a sajtóban és szakmai körökben. A MEP célja a megfélemlítés, a kibermegfélemlítés, és a zaklatás témák széleskörű megismertetése és e bántalmazó viselkedési folyamatok megelőzése, megszüntetése.

A Felelős Társadalomért Közhasznú Alapítvány a MEP-et, Magyarország első és egyetlen átfogó megfélemlítés elleni programját, állami támogatás és pályázati források nélkül építette ki és működteti.

FIGYELEMFELHíVÁS!

Annak érdekében, hogy a MEP-et, valamint a felelős digitális állampolgárságot fejlesztő programokat az Alapítvány tovább tudja működtetni, szükséges a társadalom, legfőképp a szülők szimbolikus társadalmi szerepvállalása és a probléma megoldása iránti érdeklődésének kifejezése.

Kérjük a szülőket, pedagógusokat és minden egyéb érintett személyt, hogy érdeklődésüket az óvodai, iskolai és kibermegfélemlítés mentes környezet kialakítása és a felelős digitális állampolgárság fejlesztése iránt a www.megfelemlites.hu/erdeklodes oldalon fejezzék ki.

Kérjük az intézményvezetőket és a szülőközöségek vezetőit, hogy ezt a figyelemfelhívást juttassák el a szülőkhöz. A közleményt az Alapítvány 4 héten keresztül ismétli.

Kiadó: Felelős Társadalomért Alapítvány

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza