Lajkó Félix és Balázs János ad improvizációs estet a Zeneakadémián

Ajánljuk - 2018-03-18

Lajkó Félix hegedűművész és Balázs János zongoraművész ad improvizációs estet március 21-én a budapesti Zeneakadémián.Lajkó Félix és Balázs János estjén eltűnnek a zenei határok, nincs előre megírt hangjegy, előre megbeszélt dallam. A két művész újraértelmezi, ugyanakkor hallgathatóvá és befogadhatóvá teszi a kortárs zenét.

Mindehhez elengedhetetlen a közös zenei elképzelés és egymás zenei gondolatának kitalálása, ami mindig mást és mást idéz elő.

Lajkó Félix Liszt-díjas hegedűs, világzenész és Balázs János Liszt- és Prima-díjas zongoraművész estje az MVM Koncertek - A Zongora sorozat része

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza