A cinikus Fidesz és a megosztott MSZP

Belföld - 2006-06-02
Gadus István megyei elnök, SZDSZ frakcióvezető közleménye: a cinikus Fidesz és a megosztott MSZP megakadályozta a Kenézy Gyula Kórház igazgatójának megválasztását.

         Az SZDSZ frakció támogatta dr. Polgár Péter megválasztását a kórház élére. Tettük ezt azért, mert dr. Polgár Pétert alkalmasnak tartottuk és a frakció álláspontja szerint a kórháznak biztos vezetésre lenne szüksége a jelenlegi nehéz helyzetben.

Sajnos, a megyei közgyűlés többi frakciója nem volt partner ebben a felelősségteljes döntésben. A közgyűlés elnök asszonya és néhány hozzá közelálló MSZP frakciótag általunk sem ismert okokból megosztotta a szocialista frakciót. Az ellenzéki Fidesz cinikusan mossa kezeit és az általuk is alkalmasnak tartott dr. Polgár Pétert ők sem támogatták.

         Az SZDSZ szerint mind az MSZP renegátjai, mind a Fidesz-MDF-Gazdakörök  frakció ártott annak a 250 ezer embernek, akinek az ellátásáért a Kenézy Kórház felelős, és mindkét frakció ártott a kórháznak is, mert annak továbbra sem lesz kinevezett, biztos vezetője.

Nem utolsó sorban ártottak a Hajdú-Bihar megyei Közgyűlés tekintélyének, mivel bohózattá nyilvánították ezt a felelősségteljes procedúrát!

Az SZDSZ készen állt az igazgató megválasztására – míg az MSZP és a Fidesz nem! Szégyelljék magukat!