A plakáttörvénnyel kapcsolatos Ab-beadvány vizsgálatának gyorsítását sürgeti a Jobbik

Belföld - 2017-11-06

- Gyorsítsa fel az Alkotmánybíróság (Ab) a plakáttörvény módosításával kapcsolatos, ellenzéki képviselők által jegyzett beadvány elbírálását! - kérte hétfőn benyújtott beadványában a testület elnökét a Jobbik frakcióvezető-helyettese.

Staudt Gábor az Alkotmánybíróság épülete előtt tartott sajtótájékoztatón arról beszélt: a törvénymódosítás nyári elfogadásakor felmerült az alaptörvény-ellenesség, az Ab-t azonban nem köti határidő a döntésben, ezért arra kéri Sulyok Tamás elnököt, hogy soron kívüli vagy gyorsított eljárásban tárgyalják a beadványt.

Itt egy olyan alaptörvény-ellenességről van szó, ami felveti, hogy az egész ellenzéket próbálják ellehetetleníteni - jelentette ki Staudt Gábor, aki szerint a Fidesz-KDNP-s többség az ellenzék politikai véleménynyilvánítását akadályozta, így "felmerülhet, hogy a jövő évi választások legitimitása is kérdésessé válhat".

Hozzátette: szerinte az ellenzék mellett a kormányoldalnak is az az érdeke, hogy ne merülhessenek fel ilyen legitimitási problémák.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza