Időjárás-jelentés

Belföld - 2017-06-04

Várható időjárás az ország területén hétfő estig:

Éjszaka nyugat felől már felszakadozik a felhőzet, főként a középső és a keleti országrészben valószínű zápor, zivatar. Hétfőn a Dunától keletre lesz erőteljesebb a gomolyfelhő-képződés, és elsősorban ott várható zápor, zivatar, az Alföldön heves zivatar is lehet. A szél egyre nagyobb területen északnyugatira fordul, megerősödik, helyenként viharossá is fokozódik. Hétfőn szélerősödés csak zivatar környezetében valószínű.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 20 fok között alakul.

A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 25 és 30 fok között várható

Időjárási helyzet Európában:

Dél-Skandináviától az Alpokon keresztül egészen Észak-Olaszországig észak-déli irányban hidegfront húzódik. A front mögött mérséklődött a felmelegedés, például Franciaországban a front áthaladása után közel 10 fokkal esett vissza a hőmérséklet. A front mentén viszonylag keskenyebb sávban erősen felhős az ég, az eső, záporeső mellett villámtevékenység is előfordul.

A front előtt meleg levegő áramlik, a hőmérséklet csúcsértéke a Kárpát-medencében, a Balkán félszigeten még ma is több helyen meghaladja a 30 fokot. Nyári az idő az Égei-tenger térségében, az Appennini-félszigeten is, és a Pireneusi-félsziget déli felén, ahova a front mögötti hűvös levegő nem jutott le. Igazán kellemetlen, az ilyenkor szokásosnál több fokkal hidegebb idő továbbra is a szárazföld északi, északkeleti részén van. Finnországban, valamint Oroszország európai területén többnyire 10, néhol 5 fok közelében alakul a csúcsérték. Hétfő estig a Kárpát-medencében is mérséklődik kissé a felmelegedés, de még így is nyári időre számíthatunk, kezdetben több helyen, hétfőn főként a Dunától keletre záporral, zivatarral.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza