LMP: biztonsági okokból megengedhetetlen a part menti gát a Római-partnál

Belföld - 2017-09-08
cheap inkjet photo paper wholesale inkjet photo paper

Csárdi Antal, az ellenzéki párt budapesti képviselője pénteken, Budapesten tartott sajtótájékoztatón hangsúlyozta, Lányi András, a Védegylet egyik alapítója vezetésével készült tanulmány kimutatta, hogy egy parti nyomvonalon épített gát csökkentené a Csillaghegyi-öblözet biztonsági szintjét.

on the beach com argento jewellery yoox discount code uk marks and spencer clothes new look voucher

A Fővárosi Közgyűlés következő ülésén tárgyalja a kérdést, így Csárdi Antal szerint a képviselőknek pedig komoly felelősségük van, hogy olyan döntést hozzanak, amely az emberek lehető legnagyobb biztonságát szolgálja.

Az LMP budapesti képviselője emellett beszélt arról is, hogy Tarlós István főpolgármester napközben tett bejelentése bebizonyította, nem volt igaz a városvezetés azon korábban hangoztatott bejelentése, hogy a 3-as metró teljes akadálymentesítése, illetve a felújított szerelvények légkondicionálása technikailag nem lehetséges.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza