Paksi bővítés - Az LMP nemzetközi szinten tiltakozik a beruházás ellen

Belföld - 2018-01-09

Az LMP az Európai Atomenergia Közösséghez (Euratom), valamint a Nemzetközi Atomenergia Ügynökséghez fordul az általa veszélyesnek és pazarlónak ítélt paksi bővítés ellen.

Ungár Péter, az LMP országos elnökségi tagja keddi budapesti sajtótájékoztatóján a kifogásait sorolva emlékeztetett: korábban kiderült, hogy nincs teljesen rendben a beruházás geológiai engedélyezése, hiszen olyan tektonikus árokra tervezték, amely nem teszi lehetővé a biztonságos működést.

Hivatkozott a löszös talajra is, amely miatt a már meglévő négyes blokk is süllyed.

wholesale inkjet paper wholesale inkjet photo paper cheap inkjet paper cheap inkjet photo paper

Az ellenzéki politikus kérdésre elmondta: pártja örül, hogy per lesz társelnökük kijelentéséből, amelyben Hadházy Ákos sokallta a visszaküldött nemzeti konzultációs ívek kormány által közölt számát. Így legalább bírósági teremben bizonyíthatják, hogy a Fidesz csak "hadovál" a számokról - mondta Ungár Péter, hozzátéve: a konzultációt nem Hadházy Ákos hiteltelenítette el, hanem a magyar emberek, akik tudják, a Soros-kampány csak arról szól, hogy elfedje a Fidesz kormányzati tevékenységét

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza