Paksi bővítés - LMP: a kormány egyetlen célja a saját oligarchák finanszírozása

Belföld - 2017-05-29

Az LMP társelnöke a paksi bővítés leállítására szólította fel a kormányzatot, a beruházásnak ugyanis szerinte az az egyetlen célja, hogy az uniós pénzek elfogyta után is legyen miből "etetnie" saját oligarcháit.

Szél Bernadett, az ellenzéki párt társelnöke hétfői budapesti sajtótájékoztatóján összegezte az MVM, az atomerőmű és a Paks II. Zrt. bővítéshez kapcsolódó média- és reklámköltéseit. Azt mondta: többek között Habony Árpád összesen több mint 1,3 milliárd forintot kapott, Csetényi Csabához 480 millió, míg Andy Vajnához 324 millió forint jutott el.

Megerősítette azon álláspontját, hogy monopol helyzetben lévő állami vállalatokat nem lenne szabad reklámozni.

Kérdésre elmondta azt is: hűtlen kezelés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz hétfőn azzal kapcsolatban, hogy Németh Szilárd Fidesz-alelnök magánalapítványa 2 milliárd forintot kap egy csepeli birkózócsarnokra.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza