Profi táncosok standard Európa-bajnokságának ad otthont Debrecen

Profi táncosok standard Európa-bajnokságának és latin Európa Kupájának ad otthont Debrecen - jelentette be szerdán sajtótájékoztatón a szervező Valcer Táncstúdió művészeti vezetője. Bíró Csaba elmondta: ilyen rangos nemzetközi táncversenyt legutóbb 1996-ban rendeztek Magyarországon. A vasárnapi viadalon 13 ország mintegy ötven párosa lép majd parkettre. A standard Európa-bajnokságon a nemzeti bajnokságok legjobbjai indulhatnak, így a magas színvonal garantált - fűzte hozzá.


Húsz évvel ezelőtt volt ilyen rangos verseny Magyarországon

Magyarországot két páros képviseli: a szentesi László Csaba-Páli Viktória kettőstől a szakemberek döntőbe jutást várnak, míg a debreceni Valcer Táncstúdió duójának, Budai Attilának és Barna Lillának ez lesz az első éve a profik között.

A latin Európa Kupán öt magyar páros - Budai Attila-Barna Lilla, Hancz Patrik-Hancz Bianka, Gellai Tamás-Vorobchenko Darya, Kiss Noel-Szőke Vivien, Kovács Gergely-Dudás Ágnes és Süttő Roland-Tombácz Anikó - vesz részt. Az Eb-n, illetve az EK-n a magyarokon kívül többek között Németország, Hollandia, Portugália, Románia, Finnország és Oroszország éltáncosait láthatja majd a közönség a debreceni Kölcsey Központban.

A nemzetközi viadalok kiegészítő programjaként hazai ranglistaversenyt is rendeznek, amelyen mintegy 100 páros indul majd. A Magyar Táncsport Szövetséggel közösen szervezett eseményen a kerekesszékes táncosok is összemérik tudásukat.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza