Illegális bevándorlás - IM: Magyarország benyújtotta az ellenkérelmet a kötelezettségszegési eljárásban

EU - 2018-03-22

Magyarország a héten benyújtotta az ellenkérelmet a kötelezettségszegési eljárásban az Európai Unió Bíróságához - nyilatkozta az Igazságügyi Minisztérium (IM) államtitkára a közmédiának Budapesten csütörtökön.

Völner Pál kijelentette: "továbbra sem kérünk az ideiglenes kvótákból".

Hozzátette: az Európai Bizottság azért fordult januárban a luxemburgi székhelyű bírósághoz, mert Magyarország, Lengyelország és Csehország nem teljesítette a migránsok befogadására vonatkozó határozatot.

Az államtitkár elmondta: a magyar ellenkérelem érvei között szerepel a többi között, hogy tavaly szeptemberben lejárt a határozat teljesítésére vonatkozó határidő, továbbá biztonsági szempontokat is megfogalmaztak.

A brüsszeli támadások célja, hogy olyan kormány alakuljon Magyarországon, amely teljesíti a bevándorlásra vonatkozó határozatot, a magyar parlament megkérdezése nélkül azonban nem lehet bevándorlókat telepíteni az országba - emelte ki az államtitkár. Ez a tétje az áprilisi országgyűlési választásnak - tette hozzá.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza