Uniós fejlesztési támogatások: Magyarország 22 milliárd eurót kap

EU - 2006-07-04

Január 1-jétől kezdve a 2007-2013-as időszakban 308 milliárd eurót, az EU-költségvetés 35,7 százalékát fordíthatja a régiók fejlesztésének támogatásra az unió, miután az Európai Parlament kedden elfogadta az erről szóló öt jelentést.

A jogszabályok a költségvetési megállapodással összhangban szabályozzák a fejlesztéseket támogató kohéziós, illetve strukturális alapok céljait, felhasználásának feltételeit is. Magyarország a 2007-2013-as időszakban mintegy 22 milliárd eurónyi uniós fejlesztési forrást kaphat a költségvetési megállapodás szerint. Ennek egyharmada jut a kohéziós politikára (infrastrukturális, környezetvédelmi beruházások), mintegy 10, illetve 4 milliárd euró pedig az Európai Regionális Fejlesztési Alap, illetve az Európai Szociális Alap programjaira. Kisebb összegekkel támogatják a versenyképességi és területi együttműködést.

 

id

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza