A Hunguest Hotels üzemelteti majd az új sóstói szállodát

Gazdaság - 2018-04-11

- A novemberben nyíló nyíregyházi Sóstó Resort Spa & Conference Hotel üzemeltetői pályázatát a Hunguest Hotels Zrt. nyerte - közölte a szállodalánc közvetett tulajdonosa, a Konzum Befektetési és Vagyonkezelő Nyrt. a Budapesti Értéktőzsde honlapján szerdán.

A közlemény szerint a Hunguest Hotels 10 évre nyerte el az üzemeltetés jogát, az időtartam egy alkalommal további 5 évre meghosszabbítható.

Az ajánlat szerinti koncessziós díj 120 millió forint évente, amihez 30 százalékos jövedelemarányos díj járul egyéb kötelezettségek mellett.

A 4 milliárd forintból épülő négycsillagos, superior besorolású szálloda a nyíregyházi önkormányzat és a helyi élményfürdőt üzemeltető önkormányzati vállalat közös beruházása.

A Sóstó Resort Spa & Conference Hotel alapterülete 9 ezer négyzetméter lesz, a szállodában 122 szobát alakítanak ki. A hotel éttermét 195 férőhelyesre tervezték, konferenciaterme 200 fő befogadására lesz alkalmas - olvasható a közleményben.

A szálloda melletti Aqarius Élményfürdőhöz egy zárt híddal kapcsolódik majd a hotel.

Az üzemeltető előzetes számításai szerint a sóstói wellness szálloda éves szinten 50 ezer vendégéjszakával járul majd hozzá a szállodalánc bevételeihez.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza