Az idei, bizonytalan gazdasági kilátások miatt különösen fontos lehet, hogy a vendéglátás színvonalas kínálattal, új ötletekkel várja a vendégeket, amihez a rendezvény fontos segítséget tud nyújtani.
SZAKMAI PROGRAMOK:
Varga Károly sokszoros olimpiai- és világbajnok mesterszakácsunk fantáziadús zöldség- és gyümölcsszobrait, valamint zöldségfaragási bemutatóját a kiállítás teljes ideje alatt megtekinthetik a látogatók.
Wenzelné Vigh Maya Venesz-díjas mestercukrász karamell készítési bemutatóját a rendezvény mindkét napján figyelemmel kísérhetik a látogatók.
Gácsiné Nagy Terézia üveg-gravírozási bemutatóval vesz részt a kiállításon. Egyedi tervezésű üveg-grafikái, melyeket szabadkézzel visz fel poharakra és különféle üvegekre, mindig nagy sikert aratnak.
Régiós tanulóverseny: a közönség bizonyára szívesen fogadja - az MNGSZ Debrecen és Környéke Regionális Szervezete által - a régió szakiskolái számára meghirdetett salátakeverési versenyt, melyet a kiállítás első napján tekinthetnek meg az érdeklődők.
HOVENTA Regional 2009 Vendéglátóipari Szakkiállítás
Helyszín: Debrecen, Kölcsey Központ