Az árbevétel jelentős növekedésére számít az idén a Hell Energy

Gazdaság - 2017-09-15

Az idén is jelentős, az árbevétel mintegy 30-40 százalékos növekedésére számít a Hell Energy Magyarország Kft. - mondta Jenei Tamás, a cég kereskedelmi igazgatója pénteken, Szikszón a XII. Coop Rally hatodik állomásán.

.

A kereskedelmi igazgató elmondta: a cég múlt évi árbevétele mintegy 28 milliárd forintot tett ki, szemben az előző évi 19,9 milliárd forinttal. Az árbevétel idei várható jelentős növekedését az export felfutásával magyarázta. A cég eladásainak már több mint 50 százaléka az ország határain kívül történik. A Hell Energy Magyarország mintegy 40 országba exportál, és sok helyen már piacvezető szerepet tölt be az energiaitalok piacán.

A folyamatos növekedést a folyamatos fejlesztés teszi lehetővé - mondta az igazgató.

Csereklye Barnabás, a Quality Pack Zrt. vezetője - mint a Hell csoport tagja - az MTI-nek elmondta: az idén nyáron kezdte meg működését az a csomagolóanyag-gyár, amely Magyarországon egyedüliként alumínium dobozokat készít. A gyár létesítése mintegy 23 milliárd forintba került, a hozzá kapcsolódó töltőüzemi, valamint raktárfejlesztéssel együtt 30 milliárd forintba.

A gyár már négy hónapja működik, és évi 1,2 milliárd doboz előállítására lesz képes, mikor eléri a teljes kapacitását. Ekkor havi 100 millió dobozt fog készíteni főként a Hell Energy számára, de a zrt. vezetője nem zárta ki, hogy a későbbiekben más cégek számára is eladják termékeiket.

A gyár létesítésére azért volt szükség, mert a Hell Energy két beszállítója már nem tudta kiszolgálni a Hell dinamikus növekedését. Az üzem három műszakban, a nap 24 órájában termel, mondta a cégvezető

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza