Az EU fórumot hoz létre a határrégiók gazdaságának fellendítése érdekében

Gazdaság - 2017-09-20

Az Európai Bizottság a határokon átnyúló, a foglalkoztatás és a befektetések útjában álló akadályok felszámolása és a határrégiókban rejlő gazdasági potenciál teljes körű kiaknázása érdekében internetes szakértői fórumot hoz létre határügyi kapcsolattartó pont néven.

Az uniós bizottság szerdai tájékoztatása szerint a 2018 januárjától működő határügyi kapcsolattartó pont hozzá fog járulni a munkahelyhez jutás és az olyan szolgáltatásokhoz való hozzáférés megkönnyítéséhez, mint az egészségügy és a tömegközlekedés, valamint a határokon átnyúló üzleti tevékenységek támogatásához.

Corina Cretu, a kohéziós politikáért felelős uniós biztos nyilatkozata szerint a határrégiókban rejlő gazdasági potenciál még nincs teljesen kiaknázva. Ennek érdekében az Európai Bizottság a határrégiókban lakó mintegy 150 millió ember számára előnyös, kifejezetten ezekre a terültekre kialakított támogatást biztosít majd.

A határügyi kapcsolattartó ponton keresztül a bizottsági szakértők szaktanácsot nyújtanak a nemzeti és regionális hatóságoknak, és egy új, az egész unióra kiterjedő online hálózaton keresztül összegyűjtik és megosztják a sikeres kezdeményezéséket és azok módszereit - közölte az uniós bizottság.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza