Egyesült az E.on versenypiaci és az egyetemes üzletágát kiszolgáló vállalata

Gazdaság - 2018-01-04

A villamosenergia egyetemes ügyfélkört kiszolgáló E.on Energiaszolgáltató Kft. beolvadt a versenypiaci ügyfelekkel foglalkozó E.on Energiakereskedelmi Kft.-be, jogutódja 2018. január 1-től az E.on Energiakereskedelmi Kft.

A vállalat csütörtöki közleménye a változást a megváltozott ügyféligényekkel, az átalakuló piaci környezettel és a vállalati struktúra egyszerűsítésével indokolta. Az E.on Energiakereskedelmi Kft. egységesebben tudja kezelni az ügyfelek igényeit, egyszerűbb és fókuszáltabb belső működésnek köszönhetően több figyelmet fordíthat az új energetikai megoldásokra - írták.

A közlemény szerint a kiszolgálás a megszokott színvonalon folytatódik, a villamosenergia-szerződések változatlan formában élnek tovább és nem változnak az ügyintézés lehetőségei sem.

Az E.on október 4-én közölte, hogy a két vállalat egyesítését kezdeményező, július 20-án benyújtott engedélykérelmét a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) elfogadta. Hozzátették, hogy a változás miatt az egyetemes és a versenypiaci ügyfeleknek nem lesz teendőjük.

Az E.on Energiaszolgáltató Kft.-t 2007-ben alapították az E.on csoporthoz tartozó áram- és gázszolgáltató társaságok egyetemes szolgáltatói tevékenységének biztosítására. A társaság földgáz egyetemes szolgáltatói tevékenységét 2016 január 1-től a Főgáz vette át.

Az E.on áramhálózati társaságai a Dunántúlon és a Tiszántúl három megyéjében biztosítják a villamosenergia-ellátást, gázhálózati társaságai a Dunántúlon hat megyében működnek. A vállalatcsoport csaknem két és félmillió ügyfelet lát el árammal egyetemes szolgáltatás keretében, a versenypiacon pedig árammal és földgázzal több tízezer vállalkozást, önkormányzatot és egyedi ügyfelet országos lefedettségben.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza