A Debreceni Nemzetközi Iskola

Helyi - 2018-08-31

A minőségi oktatás minden ember alapvető szükséglete és joga, és kulcsfontosságú befektetés a jövőben. Debrecenben büszkék vagyunk hosszútávú történetünkre és mély hagyományainkra a minőségi oktatás minden szintjén.

Ennek a hagyománynak a megteremtése és a gyorsan változó világ kihívása felé emelkedése érdekében Debrecen Önkormányzata 2019 szeptemberében nemzetközi iskolát nyit meg. Az iskola a nemzetközi szinten legmagasabb szintű követelményeket támasztja, egy globálisan elfogadott oktatási rendszert az óvodától a középiskoláig angol nyelven.

Az International School of Debrecen (ISD) lehetővé teszi a külföldi és a magyar hallgatóknak a minőségi oktatást, modern és professzionális környezetben, miközben szoros kapcsolat tart a helyi és regionális közösségekkel.

Bordás Péter és csapata remek munkát végzett

A 3-18 éves diákok széles és kiegyensúlyozott tantervből tanulják meg az alapvető ismereteket és készségeket, amelyek alapot adnak a sikeres jövőnek a felsőoktatásban és azon túl. A Debreceni Önkormányzat úgy tekinti az iskolát, mint a magas hozzáadott értékű közvetlen külföldi befektetések (FDI) megszerzésének és a régió gazdasági fejlődésének előmozdításának egyik kulcsfontosságú tényezőjét.

A Debreceni Nonprofit Kft. Nemzetközi Oktatási Központjának nagy tapasztalattal rendelkező csapata (DENOK) felelős a projekt végrehajtásáért.