Aláírták a Debrecen – Nyíregyháza együttműködési megállapodást

Helyi - 2017-12-15

2017. december 15-én Debrecenben írta alá Papp László debreceni és Kovács Ferenc nyíregyházi polgármester azt az együttműködési megállapodást, amely új korszakot nyit a két megyeszékhely történetében. A határozatot az előző napon mindkét város közgyűlése egyhangúlag támogatta.

Az ünnepélyes aláíráskor Papp László, Debrecen polgármestere kiemelte: ilyen megállapodás két szomszédos megyeszékhely között eddig nem született. Szeretnének példát mutatni más városoknak is. Debrecen és Nyíregyháza, valamint Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye együtt lehet sikeres.

A két polgármester az aláírás után

Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere arról beszélt, hogy az együttműködésről közös levelet is írtak Orbán Viktor miniszterelnöknek és kérik, hogy a kormány támogassa a két város közös szándékát.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza