Debreceni csapat nyerte az országos grundfoci bajnokságot

Helyi - 2017-05-29

A debreceni Football Rangers nyerte a Neymar Jr's Five elnevezésű grundfocibajnokság országos döntőjét.

A BME Sporttelepen rendezett hétvégi eseményen 16 csapat - Pécsről, Szegedről, Debrecenből és Budapestről egyaránt négy-négy - találkozott egymással. A fináléban a gól nélkül tízperces játékidőt követően aranygól döntött, időkorlát nélküli, egy-egy elleni meccsen szállt szembe egymással két futballista. Végül Rózsa Tamás Norbert góljával a debreceniek diadalmaskodtak.

A győztes együttes ezzel kivívta a jogot, hogy július 7-én és 8-án Brazíliában 53 ország legjobb grundfocicsapatával mérje össze tudását. Annak a tornának a győztese exkluzív barcelonai utat nyer, melynek keretében lesz mérkőzéslátogatás a Camp Nou-ban, illetve a játékosok egy napot eltölthetnek a katalánok brazil csillagával.

A Neymar Jr's Five elnevezésű játékban öten az öt ellen játszanak, s góloknál az ellenféltől egy játékos kiáll.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza