Elkezdődik az Árpád téri közlekedési csomópont átépítése

Helyi - 2017-05-14

A kivitelező az időjárástól függően hétfőn, a reggeli csúcsforgalmat követően helyezi ki a forgalomkorlátozó eszközöket. Eső esetén csúszhat az útépítési munka megkezdése. Sávlezárásra, útszűkületre kell számítani a közlekedőnek. A kivitelező teljesítési határideje 2017. augusztus 1.

Az Új Főnix Terv közlekedési koncepciójában 52 debreceni csomópont átalakítása történik meg annak érdekében, hogy gyorsabbá és biztonságosabbá váljon városi közlekedés. A program első üteme az Árpád teret és a Nyíl utcát érinti.

Sávlezárásra, útszűkületre kell számítani.

Az Árpád téren plusz sáv épül a szelvényezés szerinti bal oldalban (a templom oldalában), amivel felgyorsulhat a Kassai útról a Nyíl utcára forduló forgalom. A jelenlegi középsziget átépítésre kerül, így lehetővé válik, hogy a Kassai út irányába két balra kanyarodó sáv haladjon (megnövekedett felállási hosszakkal), ezért a Rakovszky utca és a Csapó utca felé haladókat a balra kanyarodók kevésbé fogják feltartani.

A beavatkozás során jelzőlámpás csomópont kerül kialakításra a Nyíl utca - Damjanich utca és a Nyíl utca - Nagysándor József utca csomópontjában, ezáltal biztonságosabban tudnak átkelni a gyalogosok és a járművek az említett kereszteződésekben.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza