Hóvihar - Több mint 6000 háztartásban szünetelt az áramszolgáltatás Hajdú-Biharban

Helyi - 2018-03-18

A rossz időjárás miatt több mint hatezer háztartásban szünetel az áramszolgáltatás Hajdú-Bihar megyében - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vasárnapra virradóra.

Hajdú-Bihar megyei Báránd, Sárrétudvari, Biharnagybajom és Földes településeken összesen 6164 fogyasztási helyen nem volt áram.

. A hóviharral járó erős szél miatt kettétört villanypózna a 33-as főút mellett Debrecen határában 2018. március 18-án. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Túrkevén tízezer fogyasztási helyen szünetel az áramszolgáltatás - közölték.

Szinte teljesen helyreállt az áramszolgáltatás Hajdú-Bihar megyében. Vasárnap reggel már csak Földes néhány fogyasztási helyén szünetelt a szolgáltatás

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza