Könyvhét - Debrecenben tartották a könyvünnep vidéki megnyitóját

Helyi - 2017-06-08

A könyv örök érték: informál, szórakoztat, értékeket közvetít - mondta a 88. könyvhét országos vidéki megnyitóján csütörtökön Debrecenben a város kulturális alpolgármestere.

Komolay Szabolcs utalt arra, hogy Debrecen neve történelme során összeforrt a könyvekkel: 1561 óta folyamatosan működik a városban az Alföldi Nyomda, ott van a Református Kollégium nagykönyvtára, az országos gyűjtőkörű egyetemi könyvtár és a Méliusz Juhász Péter megyei könyvtár.

Áfra János költő (k, háttal) érdeklődőkkel beszélget az olvasóliget nevű sátorban a 88. Ünnepi Könyvhét és 16. Gyermekkönyvnapok vidéki országos megnyitója napján Debrecenben. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Papp András hajdúszoboszlói író szakmai megnyitójában egyebek között azt mondta: "ha teher alatt nő a pálma, a magyar irodalom pálmája újra növekedésnek indult".

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza