Teljes egyetértésben fogadta el a debreceni közgyűlés az Európa Kulturális Fővárosa 2023 pályázatot

Helyi - 2017-12-19

Rendkívüli közgyűlésen tárgyalta a debreceni képviselő-testület 2017. december 19-i ülésén az elkészült Európa Kulturális Fővárosa 2023 pályázatot. Papp László polgármester a közgyűlésen kiemelte: már 2017. február 23-án, a szándék bejelentésekor a pályázat mögé állt a közgyűlésben jelen lévő összes politikai szervezet. Támogatásukról akkor közös nyilatkozatot írtak alá.

Az elmúlt időszakban az egyöntetű támogatás nem változott meg, sőt, mögé a debreceni polgárok is beálltak: találkozókon, programokon mondhatták véleményüket, ötleteiket a debreceni pályázatról. A csaknem 80 oldalas dokumentum elkészült és azt a közgyűlés egyhangúlag fogadta el.

Debrecen Európa kulturális fővárosa szeretne lenni 2023-ban

Ennek eredményeképpen a városi közgyűlés politikai szervezetei, valamint a debreceni polgárok támogatása mellett adhatja be Debrecen A jövő kézikönyve (future.hand.book) című pályázatát az Európa Kulturális Főváros 2023 címre.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza