Több mint 200 millió forint értékű kábítószert foglaltak le a rendőrök Debrecenben

Helyi - 2017-06-09

Hatvanezer adag, 200 millió forint értékű kábítószert foglaltak le a rendőrök Debrecenben. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya, a budapesti rendőrök, valamint a Terrorelhárítási Központ és a Cívis Közterületi Támogató Alosztály összehangolt akciójával négy férfit és egy házaspárt fogtak el otthonaikban június 7-én.

A gyanú szerint a 26 éves debreceni T. István rendszeresen vásárolt kábítószert budapesti ismerőseitől továbbértékesítési szándékkal. A hajdú-bihari rendőrök rajta keresztül beazonosították azt a négy - budapesti és dunakeszi - férfit és a házaspárt, akik az ország egész területén árusították a kábítószert.

A rendőrök a házaspárnál közel 50 kilogramm marihuánát, egy kilogramm amfetamint, több millió forintot, valamint külföldi valutát találtak. C. Józsefnél három kilogramm amfetamint, 2000 darab extasy tablettát, míg a többi gyanúsított lakásában további készpénzt, kábítószergyanús anyagot és növényi származékot foglaltak le.

Az öt férfit és a nőt előállították a megyei főkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, és bűnügyi őrizetbe vették őket. A Debreceni Járásbíróság pénteken elrendelte előzetes letartóztatásukat, míg T. István az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhet. A nyomozók vizsgálják a gyanúsítottak külföldi kapcsolatait is.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza