Választás 2018 - Kósa: a családtámogatás a kormány legfontosabb társadalompolitikai intézkedése

Helyi - 2018-03-27

A Fidesz-KDNP kormány legfontosabb társadalompolitikai intézkedése a családtámogatásról szól, "arról, hogy legyenek gyerekeink, legyen jövőnk" - mondta a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter kedden Debrecenben, amikor a város polgármesterével elhelyezte az új család- és gyermekjóléti központ alapkövét.

Kósa Lajos hozzátette: ezt a rendszert szeretnék megóvni, megvédeni a következő választásokon és azután is.

"Ne felejtsük el, hogy a családi adókedvezményt mindegyik ellenzéki párt meg akarja szüntetni", a Debrecenben induló szocialista jelölt gyed extra és a gyes extra azonnali eltörlését helyezte kilátásba, Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje pedig a csok-ot szüntetné meg azonnal - sorolta a miniszter.

Papp László (Fidesz-KDNP), Debrecen polgármestere jelezte: az új család- és gyermekvédelmi központot 500 millió forint központi és 100 millió forint önkormányzati forrásból építik fel.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza