Drogkereskedők ellen indult eljárás Szegeden

Jogtudor - 2017-11-06

A gyanú szerint új pszichoaktív anyagnak minősülő szert árusított az a két ember, akiknek előzetes letartóztatását ügyészi indítványra elrendelte a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője.

Szanka Ferenc közölte, ügyükben új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A gyanú szerint a két szatymazi lakos csaknem 40 gramm új pszichoaktív anyagnak minősülő fehér port szerzett meg, majd adott át egy harmadik embernek pénteken. A szatymazi ingatlanukban tartott házkutatás során több mint fél kiló fehér, illetve sárga színű port találtak, amelyek szintén új pszichoaktív anyagnak minősülnek. A hatóságok emellett kábítószer és új pszichoaktív anyag csomagolásához, kiméréséhez szükséges eszközöket is lefoglaltak.

A gyanúsítottakkal szemben hasonló bűncselekmények miatt már több eljárás folyik - tudatta a csooportvezető ügyész.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza