Fővárosi Törvényszék: befejeződött az Est Média Nyrt. csődeljárása

Jogtudor - 2018-03-20

- A bíróság az Est Média Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság csődeljárásában az egyezséget jóváhagyta és a csődeljárást lezárta - közölte a Fővárosi Törvényszék kedden.

A közleményben felidézték, hogy az Est Média Nyrt. 2017. február 28-án kérte a bíróságtól csődeljárás lefolytatását, amelyet a Fővárosi Törvényszék 2017. március 18-i kezdőidőponttal rendelt el. Az adós szeptember 19-én csődegyezségi tárgyalást tartott, amelyen közte és a hitelezők között csődegyezség jött létre. A bíróság megállapította, hogy az egyezség megfelelt a jogszabályi feltételeknek és november 6-i határozatával jóváhagyta azt, valamint a csődeljárást befejezetté nyilvánította.

Kiemelték, a Fővárosi Törvényszék határozatával szemben az egyik hitelező fellebbezett, ezért másodfokon a Fővárosi Ítélőtáblán folytatódott az eljárás. A másodfokú bíróság 2018. március 7-i határozatával helybenhagyta a Fővárosi Törvényszék döntését.

A csődeljárás befejezetté nyilvánításáról szóló határozat 2018. március 20-án jelent meg a Cégközlönyben - tették hozzá.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza