Italozás közben bántalmazták egymást

Jogtudor - 2018-01-08

A bíróság által megállapított tényállás szerint 2014 júniusában, Komádiban együtt italozott I. és II.r. vádlott illetve a sértettek (apa és fia). A sértettek és a családtagjaik között feszültségek voltak amiatt, hogy ki költözzön a nagyszülői házba.

wholesale inkjet photo paper wholesale inkjet paper cheap inkjet paper

Miközben id. M. J. sértett a fiával beszélgetett erről, odalépett hozzájuk II.r. vádlott, mert azt hitte, hogy dulakodás lesz a két férfi között, ezért azonnal bántalmazni kezdte ifj. M. J.sértettet. A II.r. vádlott által kezdeményezett bántalmazás miatt a házból kijött a többi családtag is, hangoskodás, dulakodás alakult ki. Az eljárás során kétséget kizáróan nem sikerült megállapítani, hogy ki kit, és hogyan bántalmazott.

Az erősen ittas állapotban lévő id. M. J.nem vett rész a dulakodásban, mert elindult az utcán. A dulakodás végére ért vissza a helyszínre I.r. vádlott, aki kiabálni, szitkozódni kezdett. Közben a idősebb sértett felesége mindenkit haza küldött, azzal hogy hívni fogja a rendőrséget.

1.r. vádlott a rendőrséggel való fenyegetés hatására hazaindult, közben azonban fejbe rúgta a még utcán tartózkodó id. M. J.sértettet, aki azonnal elvesztette az eszméletét. I.r. vádlott ezt követően kerékpárral távozott.

Az első fokon eljárt Debreceni Törvényszék 2017 júliusában R P. I. r. vádlottat testi sértés bűntette miatt, mint erőszakos többszörös visszaesőt 6 év fegyházbüntetésre és 6 év közügyektől eltiltásra ítélte. A vádlott feltételes szabadságra nem bocsátható. T I.II.r. vádlottat testi sértés bűntettének kísérlete miatt 8 hónap börtönbüntetésre ítélte, melynek végrehajtását 2 év próbaidőre felfüggesztette. Az ítélet ellen I.r. vádlott fellebbezett.

A Debreceni Ítélőtábla Dr. Elek Balázs vezette tanácsa helybenhagyta az elsőfokú ítéletet.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza