Tizenegy év fegyház gyerekkorú ellen elkövetett szexuális erőszakért

Jogtudor - 2018-03-27

Nem jogerősen tizenegy év fegyházra ítélte a Budapest Környéki Törvényszék egy férfit, aki unokahúgával szemben, a lány nyolcéves korától folytatólagosan nemi erőszakot követett el. A férfit tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére, "erőszakkal elkövetett szexuális erőszak" bűntettével vádolták.

A zárt tárgyaláson hétfőn hozott ítélet szerint a vádlott, aki apai ágon nagybátyja és szomszédja a 2000-ben született sértettnek, 2008 tavaszától arra kényszerítette unokahúgát, hogy lakása nappalijában, a disznóólban, valamint a kazánházban kielégítse nemi vágyát. A vádlott a kislányt ellenkezése miatt többször megverte, és azzal fenyegette, hogy ha elmondja a történteket, intézetbe kerül.

A sértett többször kísérelt meg öngyilkosságot, végül 2017 februárjában, amikor édesanyja meglátta, hogy feljelentést ír a rendőrségnek, elmondta, mi történt.

A bíróság a tavaly február óta előzetes letartóztatásban lévő vádlottat folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak miatt 11 év fegyházra ítélte.

Az ítélet ellen az ügyész súlyosításért, a vádlott és védője felmentésért fellebbezett

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza