Vádat emeltek Zagyva György Gyula ellen zaklatás miatt

Jogtudor - 2017-09-08
cheap inkjet photo paper wholesale inkjet photo paper

- Vádat emelt Zagyva György Gyula volt jobbikos országgyűlési képviselő ellen a Balassagyarmati Városi Ügyészség - erősítette meg az erről szóló sajtóinformációt Deák Bertold, az ügyészség szóvivője pénteken az MTI-nek.

A Pesti Srácok hírportál írása szerint Zagyva György Gyula ez év júniusában szerepelt egy, a választási rendszert bíráló videóban. Ezt követően Varga-Bíró Tamás zenész az egyik közösségi médiumban üzent a volt jobbikos politikusnak, ami miatt Zagyva György Gyula felhívta és megfenyegette, ezért Varga-Bíró feljelentést tett ellene a rendőrségen.

on the beach deals argento belfast yoox code uk marks and spencer food new look voucher

Éppen Balassagyarmaton tartózkodott a városi kapitányságon, amikor Zagyva újra hívta; telefonját kihangosította, hogy a jegyzőkönyvet felvevő rendőrtiszt is tanúja legyen a beszélgetésnek.

A vád szerint Zagyva lezsidózta és életveszélyesen megfenyegette Varga-Bíró Tamást és családját.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza