Halálos baleset történt Monornál

Kékhírek - 2017-04-24

Egy ember meghalt és többen megsérültek, amikor két személyautó összeütközött Monornál a 4-es főúton hétfőn.Monor és Monorierdő között, a 38-as kilométernél történt a baleset. Az egyik autóban öten voltak: egyikük a helyszínen életét vesztette, három felnőtt és egy gyermek megsérült.

Az ütközés következtében az egyik autó kigyulladt.MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A másik autóban ketten ültek, közülük egy embert kritikus állapotban mentőhelikopterrel szállítottak kórházba, és a másik ember is súlyos sérüléseket szenvedett.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza