Harminchárom kiló marihuánát találtak Röszkén

Kékhírek - 2017-06-04

Harminchárom kilogramm marihuánát találtak Röszkén egy montenegrói férfi autójában elrejtve a pénzügyőrök. A harmincéves férfi szombat reggel jelentkezett belépésre a röszkei autópálya-átkelőn. A pénzügyőrök az autója első ülései alatti padlózatnál utólagos átalakítás nyomait vették észre, ezért átvizsgálták a járművet. A padlólemez megbontása után a rejtekhelyről 58 csomagban több mint 33 kilogramm kábítószergyanús anyag - az előzetes szakértői vélemény alapján marihuána - került elő. A kábítószer-szállítmány feketepiaci értéke 66 millió forint.

A férfi ellen kábítószer birtoklásának megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást, őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Röszkén legutóbb kedden találtak nagyobb mennyiségű marihuánát, akkor egy montenegrói férfi és nő húszkilónyit próbált az országba csempészni.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza