Heroint találtak a rendőrök egy szerb férfinél Röszkén

Kékhírek - 2018-03-18

Egy kilogramm heroint találtak a rendőrök egy szerb férfi autójában elrejtve a röszkei autópálya-határárkelőhelyen. A belépésre jelentkező 28 éves férfi autóját a rendőrök kábítószer-kereső kutyával vizsgálták át szombaton, és a műszerfalánál elrejtve egy kilogramm kábítószergyanús anyagot - a gyorsteszt szerint heroint - találtak.

A férfi ellen - őrizetbevétele mellett - kábítószer birtoklásának bűntette miatt indult eljárás, kezdeményezték előzetes letartóztatását - tudatta a főhadnagy.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza